Vill sova!!!

Blev en vaken natt med magont och huvudvärk. Blää.. hoppas det ger med sig snart. Så, var hemma idag. Har försökt att vila lite, men blir för rastlös. Så, har passat på att städa av lite här nu medans barnen är på dagis en stund. Ska snart fixa middagen, sen blir det mys och bus med barnen resten av eftermiddagen/kvällen. Jörgen jobbar eftermiddag, så det blir att mysa själv i soffan ikväll.

Idag skaffade vi oss en ny tv med. Den andra gav ju upp. Det var ju inte direkt planerat. Men men, iband så blir det så.

Nu ska jag strax hämta hem älsklingarna.
Ha en trevlig Måndag!

Vad var det ?

jo.. det var februari månad som sprang förbi... jisses så fort det går!

Har varit en bra helg. Jobbade eftermiddagen igår å medans jag var där så åkte Jörgen och barnen till farmor och farfar. Barnen tyckte som vanligt att de var roligt :) Farfar hade fångat mört, så barnen tyckte det var kul att titta på fiskarna. Å Isabella hakade ju upp sig på fisk sen, så allt hette fisk :)

Idag var Jörgen iväg och fiskade ett par timmar på förmiddagen, det var meningen att vi skulle komma dit med. Men det blåste väldigt kallt så vi hoppade över det.
 Så istället bakade jag och barnen lite. Blev äppelmuffins och banankaka :)
Vi var inne i stan en sväng innan med, kollade runt lite å sen handlade vi. Mysigt att åka iväg några timmar tillsammans :) Väl hemma så var det dags att fixa middagen. Blev potatisgratäng, helstekt fläskfilé och en sallad. Det var mycket gott och blev väldigt uppskattat av familjen :)

Ska tydligen köpa ny TV med nu. För NU, har vår tv tydligen valt att börja ge upp. Hmm.. har velat köpa ny länge, men läget blev lite illa valt bara.

Nu är kvällen kommen igen. Ska gosa ner mej i soffan nu med älskling och kolla lite på tv.
Imorgon är det dags för köksvecka igen, så nästa vecka kommer bara springa iväg.

Ha en trevlig söndags kväll!

Baka baka liten kaka..

eller någon kaka blev det inte. Men, gott morotsbröd i bullform blev det i förmiddags. Tycker det är så himla gott. Kan väl inte bli bättre än med nybakat bröd till frukost ? :) Fick besök av Sofia med. Trevligt att prata lite i ett par timmar :)

Bakade lite mer bröd i eftermiddags med, denna gången 4 st limpor. Får nog bli en omgång till imorgon.
Ska jobba imorgon eftermiddag med. Ska bli kul.
Sen på söndag så blir det nog en heldag ute. Ska iväg och fiska hela familjen. Det blir mys :) Så länge vädret är okej då så klart.

Nu sover de små, å jag med snart för den delen. Är trött nu.
Ha en trevlig kväll!

Trevlig dag!

Var så trött igår, så det blev inte så mycket skrivet här minsann. Hade väl inget specielt att skriva heller tror jag.

Idag hade jag/vi självstudier. Så, när jag lämnat barnen på dagis så gick jag hem för att äta frukost, å plugga lite. Eller jag skulle plugga, men det blev städ istället :) Behövs ju det med. Sen vid elva så åkte jag in till stan för att möta upp Sandra. Vi tog oss en lunch (+fika), å det blev en massa prat med :) Timmarna sprang iaf iväg å det var mycket trevligt. Sen blev det lite schopping. För min del blev det bara en ny mascara typ.
 Åkte vidare för att handla lite mat å sedan hem för att fixa middagen. Idag blev det flygande Jakob. :) Mycket gott! Igår gjorde jag en mycket god fiskgratäng. Mums! Den var mycket uppskattad av de övriga i familjen med.

Vi har tyckt att Jonathan behövt klippa sig ett tag nu. Så, idag tog jag sakern i egna händer. Klippte Jonathan själv med Jörgens trimmer :) Han blev ju mer kort klippt än vanligt :) Men, han blev så fin :) Han tyckte att det var roligt med. :)

Stefan kom på oväntat besök nu ikväll med. Trevligt! :) Han å Jörgen har nu stått och skrattat och pratat i mun på varandra läänge! :)

Nu sover mina små älsklingar. Ska ta och klippa Jörgen nu med, sen blir det mys i soffan.

Imorgon blir det brödbak och trevligt besök på förmiddagen :)

Ha en trevlig kväll!


Mammas stora pojke :) Lite skitig runt munnen med visst :)


Nu blir det rena och fina :)

trötter

Kom ifrån besiktningen med blanka papper :) Precis som det ska vara!

Ikväll är jag riktigt trött. Kom aldrig i säng i tid igår heller, så det känns nu.
Blir snart sängen för min del.

Orkar inte skriva. Är för trött :) Men, imorgon väntas en trevlig dag :)

Natti natti!


Bra vecka...

Igår blev jag inte långvarig på matten. Kände att lektionen inte gav mig någonting (var trött), så jag åkte hem och gosade med familjen min istället :)

Idag blev det en liite kortare dag i skolan med. Men, jag och Sandra har så mycket att tjöta om, så kom inte hem tidigare för det :)
Har en halv dag imorgon i skolan med bara. Så när vi slutat ska jag besiktiga bilen. Ska nog gå bra eftersom det inte finns några fel med den och den är ny servad. Så känner mej inte nervös över det. Efter det så ska jag plugga lite tänkte jag.
På torsdag och fredag har vi självstudier. Så torsdagen innebär en lunch i stan med Sandra. Har lite småsaker som ska inskaffas med :) Fredag blir en bakdag. Ska göra en massa bröd och frallor. (plugga lite med kanske ? ). Får antagligen lite trevligt besök då med. Kul att få bjuda på nybakat!

Nu ska jag renskriva lite anteckningar ifrån skolan, sen blir det mys med darlingen. Ska försöka komma i säng lite tidigare ikväll så man är lite piggare imorgon.

Ha en trevlig kväll nu!


Fritt fall..

Kom på en liten sak som jag aldrig skrev igår. När vi var ute och lekte i trädgården igår så gungade barnen. Jörgen tittade på den ena gungen (den för de stora barnen eller vuxna) och kom fram till att vi måste byta ut snörena i den för den håller inte längre. Jag tänkte in så mycket mer på det och sätter mej på gungen å börjar gunga. Jörgen fick rätt. Nej, den höll INTE. Så det blev ett fritt fall ner på rumpestump. Haha, måste ha sett himla kul ut. Jonathan skrattade glatt iaf :) Den där filmkameran är sällan framme när den borde vara det :)

Sitter just nu i skolan och har skrivit klart mitt arbete. Snart är det dag för lite frukost, kommer sitta fint för nu är jag hungrig.

Ha en bra dag i solen :)


Liten summering..

Vilken bra helg det har varit. Trots min förkyldning så har jag varit pigg å glad å bara njutit tillsammans med familjen. :)

Igår efter frukost så begav vi oss mot Ullared. Detta var ingen jätte planerad resa direkt, så vi visste att vi inte skulle vara inne i affären specielt länge, därför bestämde vi oss för att barnen skulle följa med. Precis som vi misstänkte så blev det inga problem heller. Men, vi har nog kommit fram till att Isabella blev lite åksjuk igrår på vägen dit. Hon kräktes lite i bilen två ggr. Tror att det kan vara solen som låg på in i bilen som var boven i det hela. Jag själv kan bli väldigt åksjuk, specielt om det är sol ute, spelar ingen roll om man ha AC så det är "kallt" i bilen. Detta hände iaf precis innan vi var framme, så sen var hon hur pigg å go som hellts och åt lika bra som vanligt.

Vi köpte inte specielt mycket där inne, blev lite kläder till barnen, ett par nya lampor och krukor, lite små saker. Vi är helt klart nöjda med besöket iaf :) Barnen höll sig glada och snälla hela tiden.
 När vi var klara där inne så bestämde vi oss för att åka hem till min mamma för att äta middag. Är ju bara en 45 min resa hem till henne. Hon blev glad för att vi kom. Alltid gott att äta mammas goda mat. Inte var dag som man Verkar vara en trevlig prick det :)
Min syster Alexandras hund Alfons var hos mamma med, så där var två hundar, vilket gjorde Isabella helt överlycklig :) Hon älskar hundar. Hon skulle ge dem mat, godis, vatten å kasta boll och andra leksaker hela tiden. :) Å hon pratade med dem, konstant. Hej hej vovven. Här, ta bollen. De två gick nog på repeate hela tiden :) Mamma tyckte det var kul att höra så mycket hon har börjat att prata nu, å Jonathan med, hur hans språk verkligen har utvecklats. Vi fick oss ett gott skratt vid middags bordet igen med. Isabella fes som vanligt (hon gör alltid det när vi äter), jag frågade henne "men bella, vad gjorde du?" å hon svarar med ett stort leende "jag fes". Alla skrattar å hon själv tycker det är hur kul som hellst. Vet att jag skrivit att hon gjort så innan, men det är bara för det är verkligen hur kul som helst när hon svarar så. Måste upplevas :)

När det var dags att åka igen så blir det som vanligt tårar. Så tråkigt att åka. Men, det dröjer ju inte länge innan vi ses igen nu. Vi ska snart åka ner, å då ska vi försöka att träffa alla. Ska se om min famor orkar ha oss där en natt med :) Men, det tror jag nog. :)

Idag har det varit en sån otroligt härlig dag. Solen har stått på hela dagen, men det har varit kallt.
Gjorde något nytt idag till lunch. Gjorde bär pannkakor :) Var väldigt gott faktiskt. Skulle bli blåbärspannkakor, men jag hade inte så mycket blåbär hemma, så det blev en blandning av blåbär, hallon och björnbär. Det var mycket uppskattat av hela familjen. Efter vi ätit så gick vi ut. Var ute å lekte i trädgården sen gick vi för att mata ankorna. Hade inte behövt ha vagen med oss, för Isabella gick hela vägen själv :) Å de tycker båda att det är så kul att mata ankorna. När vi kom hem igen så fortsatte vi att leka i trädgården tills det var dags att fixa middagen. Så, det blev nästan tre timmar ute i den varma solen idag :)

Till middag idag så blev det pasta carbonara. Gjorde pastan själv ifrån grunden med. Å det blev så himla gott :) Var mycket uppskattat av de övriga familjemedlemmarna med.

Efter middagen så blev det en massa bus.
Nu sover barnen, så jag ska renskriva min inlämningsuppgift tills imorgon. Men först så blir det solsidan :)

Ha en trevlig söndag!


Isabella leker med vovvarna. :)

Mysfredag

Stannade hemma ifrån skolan idag. Mår inte direkt dåligt, huvudvärken kan jag mer eller mindre hålla undan med panodil. Men denna täppta näsa som ändå bara rinner och rinner. Kände att det inte passade sig att stå i ett kök med en sådan. Så, jag stannade hemma. Tänkte att jag skulle plugga istället, men så blev det inte heller. Vi storstädade här hemma idag. Sen åkte vi in till stan. Skulle in på apoteket för att skaffa nässprej, sen åkte vi å stor handlade. Men fyy vad det blir dyrt när man ska handla mycket på en gång. 1500 kr fattigare. Men, för de pengarna så fick vi 19 middagar till 4 pers. Det känns som så himla mycket pengar på en gång bara.

När vi kom hem igen så fixade vi lite middag, sen blev det massa mys med barnen. Bestämde att vi skulle kolla på en barnfilm tillsammans ikväll. Barnen fick en varsin liten skål med godis och annat gått :) Det var uppskattat! Sen satt vi tillsammans och kollade på Alvin och gänget. Mysigt nu när Isabella är i den åldern då hon vill sitta med i soffan och kolla lite på tv.

Vi hade planer på att åka iväg och bada hela familjen imorgon, men det är nu ändrat. Blir istället en tripp till Ullared, hela familjen tillsammans med tre andra. :) Ska bli kul. Blir som en liten utflykt :) Sen kanske vi "svänger förbi" halmstad för att äta middag hon mor min :) Får se hur läget är imorgon.

Nä, nu ska jag plocka undan lite här och förbereda inför imorgon.
Ha en trevlig helg alla, för det kommer minsann jag ha :)


Här mumsar de för fullt medans pappa sätter igång filmen :)

Nästan fredag...

Precis..nu är det nästan fredag och helg igen. Fattar inte hur tiden kan gå så fort. Denna helgen så ska jag vara ledig. Så skönt. Lär behövas nu med för en jäkla förkyldning har slagit till. Bihålerna är igentäppta och har alla symptom på feber utan att ha feber. Men, med nässprej och panodil så ska jag nog ta mig igenom morgon dagen med. :)
 Idag gjorde jag soya och honungs glaserade revbensspjäll i skolan. Smakade på marinaden igår och då tyckte jag den var väldigt god. Men idag så är smaklökarna hel utslagna så kände ingen smak alls. Men, fick bara höra posetivt om dem, så antar att det smakade gott :)

Ikväll så ska jag bara göra absolut ingenting. Orkar inte plugga, sparar det tills i helgen. Har lite tvätt att hänga upp bara, sen ska jag ligga i soffan innan det blir sängen.

Ha en trevlig torsdags kväll!

Jag känner den..

Idag var jag tillbaka i skolan igen.  Hade dock en jäkla huvudvärk under morgonen, men som tur var så lättade den under dagen. Men, nu tror jag att jag har svaret på vad som var fel. Känner att förkyldningen är på g. Å den är INTE välkommen. Har börjat att sticka i bihålerna och i halsen nu, nyser och näsan rinner. Så, jag vet vad jag har att vänta. Barnen har blivit lite snoriga med, så hela familjen är väl snart sjuka. Känner hur optemistisk jag är nu, men vet att det blir så.

Ikväll så tog jag inte på Jonathan någon blöja. Han har varit helt torr på natten nu i flera veckor. Man kan hitta spår efter honom på morgonen med då han har själv gått upp på natten för att kissa. Hans blöja har då legat på golvet på toan och när han kommer upp så har han kallingarna på sig istället. Så, eftersom att han vaknar av att han behöver kissa och att han då sköter det där så bra själv så ser jag ingen mening med att han ska ha blöjan på sig mer. Stora killen nu ju :)

När Jonathan var liten så fick vi vända på handtagen till toa dörrarna för han var helt hopplös med att öppna å gå in där för att hitta på en massa bus. Men nu sa jag till Jörgen för ett tag sedan att vi kunde vända tillbaka dem igen. Men NEJ, det ska vi inte göra. För nu är Isabella på dörrarna hela tiden. Är så rädd att någon ska klämma sig snart. De håller på med Jonathans dörr hela tiden, så funderar på att plocka bort den. Usch, det går så snabbt när det sker en olycka, å jag vill inte se några små fingrar ikläm.

Igår hade jag ingen bra dag/kväll. Framförallt kväll. Bara grät å grät. Men som tur var så finns min lilla älskade Farmor som jag kan ringa till. Stackarn, hon får alltid ett samtal då jag är ledsen eller arg. Men, jag älskar henne högt och hon betyder otroligt mycker för mig. Jag känner och vet att jag alltid kan ringa till henne. Blir (nästan) alltid gladare när jag pratat med henne. Tack, för att du finns farmor!

Nu är kvällen åter här. Barnen sover, alla små kvälls bestyr är avklarade. Så jag ska göra ett nytt försök med att plugga, blev inget med det igår kväll.
He en trevlig onsdags kväll!

Blev inte så..

Nej, det blev ingen skola idag heller. Magen tycks nu åter bli normal igen (peppar peppar) men huvudvärken den ger inte med sej. Har provat med panodil, men det hjälper inte. Så, imorgon struntar jag i vilket, ska gå till skolan oavsett. Får väl gå undan en stund om det blir för jobbigt.

Så idag har det inte hänt någonting. Har bara försökt att vila, varit uppe lite kortare stunder fram tills Jörgen åkte till jobbe.Sen var det full rulle med barnen :)

Nu ska jag se om jag lyckas få något gjort i matteboken. Sen blir det sängen.

Ha en trevlig kväll!

Måndag..

Då var helgen över igen. Går lika fort som vanligt.
Dagen igår sprang iväg, så hann inte skriva något här då. Det var verkligen helt underbat väder igår. Så vi tog oss en härlig promenad mitt på dagen. När vi kom tillbaka igen så stannade vi ute i trädgården ett tag å bara njöt av solen :) Det var kallt ute, men det var klarblå himmel och helt vindstilla. Om vädret bara kunde vara så var dag så hade det gärna fått vara vinter ett litet tag till :)
Sen åkte jag till jobbet för att köra mitt pass. Det var trevligt folk jag jobbade med, så då går ju timmarna fort :)
Väl hemma så blev det lite gos i soffan bara med älskling å sen packa badhusväskan till morgonen efter.
Hade en jobbig natt där. Magen är verkligen inte som den ska, så nu får jag minsann gå till läkaren med detta. Jörgen är inte den som bli orolig å så direkt, men nu tjatar han på mej om att jag måste gå dit. Så, det är väl bara att lyda. Känner bara att jag kommer ha nog med läkare som det är den kommande tiden. Men jag gick iaf upp och åkte iväg vid halv sex idag på morgonen för att simma, men jag fick vända om. Mådde pyton. Så, kröp ner i sängen igen när jag kom hem sen har jag legat där större delen av dagen.
Å min Jörgen han kom hem med en fin bukett med röda rosor. Blev så himla glad för dem. Så tack igen älskling! :)

Nu är det kväll, barnen sover å jag har börjat att känna mig lite bättre. Men hade gärna huggt huvudet av mig själv för det dunkar och spänner som bara den i det. Hoppas det går över under natten.

Ha en trevlig kväll!


Underbart med solen!!


De fina rosorna (kom vist på sniskan här)

Nätlöst och bullbak!

Fullt ös hela dagen har det varit. Började med brödbak efter frukosten idag. Det blev fyra limpor denna gången bara. Så det får bli att baka bröd nästa helg med. Har storstädat huset med (fuskade å hoppade över golvtorkning). Rensade avloppet i duschen, rengjorde blöjspannen, städade tvätt maskin och toktumlare. Sen blev det även lite kanelbullar bakade :) Känns skönt att ha fått mycket gjort idag. Har så klart busat och gosat med barnen med.
 Har inte haft något nät idag, varken på datorn eller telen. Hade nog visserligen inte haft tid att sitta vid datorn ändå. :) Fick höra för en stund sedan att tre tydligen hade haft lite problem med nätet idag. Men nu funkar det igen!

På eftermiddag (fram mot kvällen) så kom Sandra, Tony och Amanda på besök. Bjöd på nybakade bullar :) Medans vi pratade och hade det trevligt så lekten barnen fint med varandra. Vi gav bort en del av barnens gamla leksaker med. Kul att det får komma till användning igen. :) Längtar tills deras lilla bebis kommer, ska bli så mysigt :) Å blir det en liten flicka så ska jag få kolla igenom Isabellas små bebis kläder å se vad deras flicka ska få ärva :) Tyvärr har jag inte kvar något av Jonathans kläder, så blir det en pojk så har jag inget som kan gå vidare där.

Nu sover barnen, så jag och älskling ska få lite egentid tillsammans. Imorgon så ska jag jobba eftermiddag/kvällen. Tråkigt att åka iväg, men gött när det klirrar lite extra i kassan :) Å med tanke på framtiden så kan det vara nödvändigt :)

Får längta tills nästa helg istället då vi ska åka iväg för att mysa och umgås hela familjen.
Ha en fortsatt trevlig lördags kväll!


Pasta!

Idag i skolan så var vi i metod köket. Så kul att vara där och få prova lite olika saker. Idag gjorde vi bland annat egen pasta. Det har jag velat göra inann, men av någon anleding har jag inte provat på det. Men det var ganska så enkelt faktiskt :) Å väldigt gott. Så här hemma ska det exprementeras för fullt med pasta degen :)

Som det hör till med fredag så fixade vi en god middag å sen blev det mys för hela slanten. Barnen sover nu, jag har duschat, jörgen är i stan å handlar så vi slipper göra det imorgon. Å när han kommer hem så blir det massor med mys :)

Vi har börjat prata en del om sommaren nu. Det ska bokas in en vecka i halmstad, tre dagar i stockholm, en tripp till kolmårdens djurpark med härliga vänner, någon resa tillsammans med min pappa å familj.. Hmm... massa som ska klaffa ihop, med det finns ju ganska så gott om tid än sålänge, å vi har många veckor på oss i sommar med :) Så nu längtar jag verkligen tills snö å kyla försvinner å vi får sol och värme :)
 
Nä, nu ska tvätten hängas upp, sen blir det som sagt mys :)

Ha en trevlig fredags kväll!

Vill inte

Haft två prov än så länge idag. I serveringen blev det MVG iaf. Får väl se hur det andra gick.
Men om några timmar så ska jag ha matte provet. Ser inte alls fram emot det. Vet med all säkerhet att jag inte kommer klara det utan kommer att få göra om det. Usch, vill verkligen INTE!! Men men, vill jag ha ett slutbetyg så får jag minsann allt lida mej igenom det. Ingen som har tvingat mej :)

Nä, nu ska jag plugga vidare. Skriver ett arbete om alla B-vitaminer. Väldigt intresant faktiskt :)

Ha en bra dag!


Ljusare tider...

Var så himla trött när jag vaknade idag. Hade absolut ingen lust alls att gå upp ur sängen. Men, jag tog mej till skolan och piggnade till lite efter en kopp kaffe.

Vi slutade vid kl tolv idag, men jag stannade kvar i skolan för att plugga. Tre prov gäller imorgon, eller 2,5 kanske man kan säga. En i näringslära om våra fettlösliga vitaminer, det sista provet i serverings kursen ska göras och mitt otrooligt efterlängtade matte prov. Phuu..Hade gärna hoppat matten. Men, det finns folk som visar intresse i att försöka hjälpa mig. Så, TACK snälla Emelie för att du stannade kvar i skolan med mej idag. Å tack snälla Ultima för att jag får ringa dej om det krisar imorgon :)

När jag kom hem idag så gick vi ut på en härlig promenad. Var så skönt att komma ut i det härliga vädret å barnen tycker helt klart med om att komma ut. :)Å det är så himla skönt nu när man märker att det går mot ljusare tider. Så snart kan det minsann bli kvällspromenader med :) När vi kom in igen så var det dags att fixa middagen. Pasta och köttfärssås beställde Jonathan igår, så det fick det bli :) Å som vanligt så äter han en massa av det.
Dammsugaren åkte fram å barnen har skrubbats av i duschen. Nu sover de små, så jag ska försöka att läsa lite iaf inför proven imorgon. Är själv så himla trött nu.

Ha en fortsatt trevlig onsdag!


kanske ge upp..

På torsdag ska jag göra ett matte prov. Har nu ikväll försökt att klara av dessa typ av tal, men det är helt omöjligt. Jag reder inte ut det alls. Att det kan vara så svårt. Börjar fundera på att hoppa av matten nu. Den gör mej bara stressad och arg. Men, jag ska ge det ett försök till så klart på provet. Men jag har verkligen inte några höga förväntningar. Kanske hjälper att hoppa över detta kapitel just nu och göra klart de andra för att sedan gå tillbaka? Tja, vi får se. Får diskutera det med läraren.

Var som vanligt en bra dag i skolan idag. Fick mina knivar idag! :) Så nu blir det ett nöjje här hemma att skära kött med en riktigt vass kniv :)
 Förhöret som vi gjorde idag kändes okej. Fick inte tillbaka serverings provet idag som vi skrev igår, trodde vi skulle få det. Men, det kommer imorgon.

Har suttit och pluggat nu i några timmar. Isabella satt med mej och hjälpte till på sitt lilla vis. Isabella kan lägga av fisar så det låter som en fullvuxen karl. Å det var vad hon gjorde när hon satt jämte mej innan. Så, jag vände mej mot henne å hon gjorde sin förvånade min och sa oj :) Jag sa " men vad gjorde du?" Hon svarade "aa fes" Hehe..tror minsann att det kommer mer och mer meningar ifrån henne nu. De kanske inte är så långa, men de blir fler iaf. Så snart har jag två små älsklingar som springer omkring och pratar. Jonathan och Isabella leker så otroligt bra med varandra nu med. Visst, de bråkar en del med, men det ska väl syskon göra :)

Nehe, nu ska jag krypa ner i sängen. Är ju en dag imorgon med. Vi slutar redan vid tolv imorgon, men jag lär stanna kvar några timmar i skolan ändå för att plugga.

Ha en trevlig kväll!


Gråtfärdig...

Då var den nya veckan igång..
Hade två prov i skolan idag. De kändes bra båda två. Det ena fick jag resultatet på å fick 23/23. Så, det var ju helt okej :) Tror inte det blev full pott på det andra, men godkänd är jag bergis på att det blev.

Dagen har varit lång, så nu är jag trött. Var på matte lektion idag med. Har så himla svårt för det där så var helt gråtfärdig idag. Men, jag har nu bokat in att ha prov på torsdag i matte. Måste få detta kapitlet överstökat nu. Så på torsdag har jag två prov och ett läxförhör. Så på onsdag vet alla vad jag ska göra!

Nu äter jag min "middag", ett paket nudlar. Ska ta upp boken och plugga lite inför förhöret imorgonbitti med.

Ha en trevlig kväll!

ojsan..

Blev visst något fel här nu.

Så, du får väl skrolla ner istället. :)

Promenix

Har försökt att plugga en del idag. Har två prov imorgon så hoppas det jag läst idag är tillräckligt.

Efter lunch idag så tog vi oss en promenad. Vi hade lite bröd med oss så vi kunde mata ankorna. Sen fick barnen leka på lekplatsen (om det nu räknas som en sådan). De gungade å busade. Det var så himla skönt ute idag. Solen sken å det var plus grader. Hade kunnat vara ute hela dagen, men det blev nästan två timmar iaf. :)

Nu är kvällen här igen å barnen sover. Så för våran del blir det mys i soffan och solsidan.
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!


Jag och älsklling från ifredags


Ute på promenad :)


Mina små älsklingar matar ankorna


Dem som jag älskar mest! Min älskade familj!




Myslördag!

Hämtade hem våra små älsklingar när vi hade ätit innan. Det hade gått jätte bra att vara hos famor och farfar. De har ju så roligt hela tiden och de får verkligen all uppmärksamhet hela tiden, så inte så konstigt att de trivs. :)

När vi kom hem så duschade jag barnen, sen blev det mys å mera mys i soffan. Isabella och Jonathan fick en varsin liten skål med choklad och chips som de smaskade i sig :) Sen satt vi tillasmmans alla i soffan och kollade på chrek(eller hur det stavas). Isabella orkade visserligen inte vara vaken under hela tiden, så hon la sig tidigare.
 Det är dessa kvällar som jag bara älskar mest av allt. Att hela familjen sitter tillsammans och myser. :) Älskar dem så!!!

Nu blir det mys med min stora älskling. Se om det finns någon film på tv, men som vanligt så lär det nog inte göra det. Känner att tröttheten börjar tränga sig på nu med, så ikväll blir det nog inte sent.

Skrev att jag skulle lägga in bilder, orkar inte göra det nu ikväll. Men det kommer kanske i morgon om jag hinner det. Har massa plugg framför mej imorgon. Får skylla mig själv när jag har skjutit upp det hela veckan. Men men, ska allt klämma in lite kvalitetstid med familjen med :) Om det inte blåser så förbaskat imorgon så blir det nog en promenad iaf. Lär behövas så man rensat huvudet lite :)

Ha en fortsatt trevlig lördags kväll!


Dagen efter...

Hade en trevlig kväll igår med mycket skratt :) Hemma hos Sandra så spelade vi ett spel, helt hysteriskt hette det. Haha, vilket jäkla spel det var, hur knäppt som helst med väldigt roligt. Fick härliga skratt där så tårarna sprutade :) 
Vi åt god mat på lilla mathust och drack goa drinkar :) Tycker det var väldigt trevligt. Jag blev sådär väldigt glad :) Det var precis lagom alltihopa. Jag och Emelie tog en liten tur på "dansgolvet" med. Har liite svårt för det där med bugg, men några snurrar tror jag minsann att jag lyckades få till :)

Det var så skönt med lite sovmorgon idag. Inte ofta det händer. Känner mej väldigt pigg å glad idag :) Så skönt att gå upp i lugn och ro å bara ta det lung. Så, det blev en dusch innan frukosten. Brukar annars vara så brottom med att få fram frukosten när barnen är hemma. Så, det var skönt. Jörgen försvann ut för att tvätta bilen å jag tog tag i dammtrasan och dammsugaren för att städa här hemma. Röjde även på altanen, så nu är alla bevis på att jag rökat borta. Känns så skönt. :)

Ska ta och hänga upp tvätten nu, sen blir det att åka in till stan för att äta innan vi ska hämta hem barnen. Sen blir det mys med dem resten av kvällen.

Ha en trevlig lördag!

En snabbis..

Idag blir det väldigt kortfattat...

Som vanligt så har det varit en en bra dag i skolan. Nu är jag hemma, Jörgen är iväg för att lämna barnen. Så jag ska sätta igång lite go musik och korka upp något gott. Sen blir det en dusch och lite fix med att göra sig klar.

Sen drar vi oss mot myresjö å hem till Sandra, vi blev visst fler idag med. Skojj skojj :)

Nehe, nu har jag inte tid till detta mer.

Önskar eder alla en riktigt trevlig kväll!

Nu är det snart dags...

Klockan väckte mej vid fem i morse. Var inte sugen på att gå upp, men, jag asade mej upp och åkte till badhuset för att simma mina 1000 meter. Känns så skönt efteråt. :)

Idag var det sista dagen i serveringen på ett tag. Det känns väldigt tråkigt, för jag trivs så himla bra med att ta emot gästerna och att serva dem. Men, jag kommer ju tillbaka igen så småningom :)

Har kännt mej väldigt pigg och glad idag. Så kul med sådana dagar. Fast tycket nog allt att jag brukar vara ganska så glad av mej de flesta dagar. :)

Lilla Isabella var så duktig idag. Hon kom och hämtade mej i köket och tog med mej till toan där hon pekade på pottan. Jag hjälpte så klart henne så hon fick sätta sej. Å hon kissade. Så himla duktig min lilla flicka! Jonathan har de sista dagarna själv gått in på toan för att ta på sig nattblöjan och pyjamasen. Han har inte bett om hjälp, utan klarat sig själv. Tror bestämt att mina små bebisar börjar bli stora. Men, de kommer alltid att vara mammas små bebisar :) 

Imorgon är det dags, det jag väntat på såå länge nu. PUBAFTON i skolan. Tjohej. Ska bli så himla kul! Å tydligen så brukat det bli riktigt mycket folk där ute i hålan med :) Jörgen ska åka och lämna barnen hos deras farmor och farfar efter middagen. Sen ska vi bara göra oss klara för att dra vidare hem till Sandra och hennes gubbe. Emelie kommer dit med. Det står sång, spel och antagligen ett och annat skratt på menyn hon Sandra. Å alkohol såklart :) Sen drar vi vidare mot lilla mathuset för att äta gott och dricka gott. Deras drinklista ser smarrig ut, så tror minsann jag ska provsmaka en och en annan. Har redan förbeställt en specialare. En alkoholfri jordgubbs drink med alkohol i :) Tror vi kommer ha massa kul. :) Jag lär ha det iaf. Å jag är såå glad att min älskling följer med. Får ju inte glömma bort det där med att umgås på tu man hand utan barn och roa oss. Så, det ska vi göra tillsammans imorgon. 

Nu skriker torktumlaren om att den är klar, så får väl ge den en handräckning innan det är dags för sängen. 

Det här med att gå upp innan tuppen på morgonen gör sig visst väldigt påmind på kvällen. 

Natti natti! 

Kort och ljust..

Inatt blev det inte mycket till sömn. När jag la mig igår kväll så kom tankarna på helt fel plats. Minnen om min barndom. Usch, tycker det är så jobbigt när de väl börjar, för det går inte att putta bort dem. Så, natten bestod av en hel del otäcka drömmar.

När jag väl varit i skolan en stund så började känslorna att lätta igen. Skönt när man får tankarna på något annat. :) Trevligt sällskap och bra syselsättning kommer man ganska så långt på. Var även idag i serveringen, dock själv denna gången. Var kul, men liite ensamt. Men varmköket är ju inte långt bort, så jag smiter in där mellan varven och kollar läget :)

Gick tidigare ifrån skolan idag med. Hade tid hos frissan bla. Så, nu är jag ganska så mycket kortare i håret. Var nog iaf en 20 cm som försvann på längden :) Så nu har jag lugg och är en hel del ljusare än innan. Se hur lång tid det tar att vänja sig med det :)

Ska ta och packa väskan nu tills imorgon. Klockan ringer vid fem, så det är bara att hasa sig upp då och åka mot bassängen. Har härliga 1000m simning att se fram emot. :)

Ha en trevlig kväll alla!

Kanske ska fixa en bild på frissan med. Den kommer inom kort!


Nu börjar det!

Ännu en rolig dag i skolan är avklarad. Var i serveringen, och som jag mitttänkte så är det något som passar mej bra :) Men jag saknar varmköket med. Hmm..tror nog jag trivs överrallt :)

Gick ifrån skolan lite tidigare idag för jag skulle iväg på ett litet "möte" typ. Så nu är det ett svårt beslut som ska fattas. Hmm hmm, känner mej lite förvirrad, eller väldigt mycket förvirrad. Stora förändringar. Jaja, vi får se vilket beslut som fattas. Får nog allt bolla tankarna med vännerna. :)

Jonathan har ju lite problem med maten ibland, eller ganska så ofta vid lunch och middag. Det märks så himla tydligt på honom när det är en matt rätt som han verkligen älskar. Hemma gjorda biffar och stuvade makaroner, då passar det minsann att äta tre portioner :) Tror min gosse skulle kunna leva på pasta!

Isabella gick på pottan idag med. Duktig liten flicka ju. Hon blev så himla glad när hon kissade igen :) Å Jonathan var snäll å hjälpte henne lite med :) Men som sagt, säger inte att hon ska bli blöjfri nu, för det är hennes val. Men självklart ska hon få sitta på pottan när intresset för det finns där :)

Har kommit fram till att den stunden på dagen som är absolut mysigast är på kvällen då man kryper upp i soffan med barnen å bara myser. Märks så tydligt att de tycker om det med. Skulle kunna sitta med dem där hela kvällen. Älskar mina små bebisar!  Men nu sover dem, å jag funderar på att göra detsamma med. Är ju en dag imorgon med. Ska till frissan, å det ska klippas av en massa hår!! :) Hmm.. börjar bli nervös över det med.

Nehe, nu är det dags att borsta tanden. Sen ska det gosas med kudden!
Ha en fortsatt trevlig kväll!


RSS 2.0