Proven avklarade

Då så, nu är proven gjorde. Kändes dock inte bra alls med religionen. Varför måste det vara så himla djupa frågor ? jaja, det blir som det blir.

Idag är det blåsigt och väldigt mörkt på hilmlen, kanske blir det regn. Hoppas så klart inte på det, för det är meningen att vi ska åka på marknad idag. Men vi får se vad som händer.
Ska njuta nu av att vara ledig två dagar, känns så skönt. Börjag inte jobba förns måndag eftermiddag. Gött!

Annars idag så ska det plockas å röjas här hemma. Märks att inte jag har varit hemma så mycket :/

Ha en trevlig dag nu alla! Å håll tummarna för att regnet håller sig borta.

komplettera!

Som jag misstänkte så fick jag komplettera en del på min inlämning. Känns ganska surt, men men. Det måste ju göras. Så det får jag pyssla med början på nästa vecka. 
 Har varit en riktigt trevlig dag på jobbet idag. Så himla kul har det varit. Bra med sådana dagar! Å jag har en känsla av att det blir en till imorgon :) Kommer att sakna jobbet där. Är bara två veckor kvar nu. Men, jag ser fram emot skolan med. Tror att det kommer bli riktigt kul :)

Idag är jag smått trötter. Eller seg. Har bestämt mej för att jag måste ta kontakt med läkaren nu. Ska samla mod till mig å göra det i morgon. Min mage är inte alls som den ska. Någonting är garanterat fel, frågan är bara vad. Sen såg farmor en sak på mej så gjorde henne väldigt bekymrad, även Jörgen. Så likabra att kolla upp det med så de blir lugna :) Usch å fy, vill verkligen inte. Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas på att det blir en bra läkare som jag känner förtroende för. Annars så lär jag inte stå på mej med de undersökningar som jag själv tror behövs göras.

Har inte lyckats plugga specielt mycket idag. Å det bekymrar mej. men men, det får gå som det går. Var en tjej på jobbet som var gullig och bytade tur med mej i morgon, så slutar vid ett istället. Har ju tre prov som ska göras å det hade varit trevligt att blir klar med dem innan kvällen kommer.

Nehe, nu ska jag nog hoppa i säng.

Natti!

Snart helg!

Veckorna går så himla snabbt. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, börjar ju dra ihiop sig till jul redan. Har hört folk som pratar och diskuterar om julen redan nu... skrämmande..
Men men, nu är det snart helg, å då är jag ledig. Känns skönt. Är vädret bara ok så ska vi åka på marknad då, den vi brukar åka på var år. Ska med bli kul, om vi nu kommer iväg. Isabella är bara inte överförtjust i att sitta i vagnen nu när hon går själv. Vill ju inte direkt släppa ner henne där heller. Så får se hur det blir. Lill tjejen kryper i princip ingenting nu längre. Hon bara går omkring här hemma å hittar på bus :)
Å jonathan är så himla go. Märks att han börjar bli stor. Isabella med för den delen. Hon har börjat med att kramas mer ordentligt nu med. Hon lägger armarna om en och "kramae till". Så mysigt :)

Idag har jag jobbat, som vanligt. Men det känns gött när lönen kommer nästa månad :) väl hemma så har vi bara tagit det lungt. Jörgen och Jonathan har varit i stan och kollat på speedway idag, det tyckte han var roligt :) Så jag och Bella har gosat tillsammans i soffan. Skulle ha pluggat idag när hon somnat,  men tappade all motivation till det. Har ju imorgon på mej med innan proven. Inlämningen blev jag klar med igår, men som jag näst intill visste så behövde jag komplettera den lite. Så det ska jag fixa i helgen med.

Nu är det dags att krypa ner i sängen. Imorgon är det återigen jobb som gäller. 7-16

Ha en bra kväll/natt!

trötter

Jobbade natten tills idag. Så nu känner jag mej lite sliten. Sov en timme ungefär när jag kom hem. Sen åkte vi iväg till svärföräldrarna igen och spenderade dagen där. Väl hemma var det dags att fixa middag, städa av lite, duscha och bada barnen. Nu sover Isabella och Jonathan leker med Jörgens bror Stefan som är här. Det är speedway på tv ikväll, så de ska roa sig framför tvn å jag ska försöka plugga. Tror dock inte att det blir så mycket gjort, för börjar jag läsa så lär ögonen gå i kors.

Imorgon är det jobb som gäller. 7-15. Känner mej inte överdrivet motiverad till det just nu. Men men, det lättar nog imorgon när jag väl kommit dit. Sen är det 7-15 å 7-16 som gäller resten av veckan.

Ha en trevlig kväll.

regn och en hysterisk Bella

Igår kväll fick jag ut och rädda kaninen ifrån regn och blåst. Vet att de klarar av att vara ute i det, men tyckte så synd om den lilla plutten när det blåste in regn ifrån alla håll. Så nu är den på altanen. Få flytta ut igen i morgon när regnet är över.

Inatt var inte Isabella lycklig. Hon skrek från och till i tre timmar. Phuu.. är trötter idag. Ska lägga mej ett par timmar sen sendare för jag ska jobba inatt.
Nu ska vi strax åka in till stan en sväng. Ska köpa lite saker till buren bland annat. Ska hitta ett regnställ till Isabella med.
 Sen ska jag försöka plugga ett par timmar med. Detta är en typisk dag då det hade behövst fler timmar på dygnet.

ha en trevlig dag i regnet alla!


Korven ?

Idag har vi varit hos Jörgens föräldrar hela dagen. Jag, Jörgen, Arne och Jonathan var ute och byggde på kaninburen. Blir nog riktigt bra när den är klar, och den blir ganska så stor så en till liten kanin skulle kunna bo där. Om detta är en hona så skulle vi kunna skaffa en hona till. Får se!
 Idag har det bara regnat, å det behödes. Bara så himla typiskt att det är regn och kallt när man är ledig. Ska visst bli samma väder imorgon med.

Har fått ett namnförslag till kaninen. Korven ? Hmm.. rätt sött faktisk, men tror att min lilla kanin är för söt för att kallas korven :) Hade den varit brun så kanske :) hehe.. men denna är grå, en ganska så ljus grå och har ett par jätte söta små öron :)

Barnen sover nu, så det blir plugg för min del. Jörgen har sagt att han ska hälpa mej, hoppas han gör det med. För med detta behöver jag verkligen hjälp :/

Ha en trevlig lördags kväll. Själv så ska jag bli klokare :)

Ny familjemedlem

Nu har vi kommit hem och landat igen. Känns skönt att vara hemma men det är ändå så himla tråkigt att behöva åka ifrån släkt och vänner. Blir lika ledsen var gång jag åker. Men men, det dröjer nog inte jätte länge innan vi alla träffas igen. Väntar på att mina systrar i Halmstad ska komma upp och besöka oss med :) Ska bli kul.

Igår så hämtade jag hem en bur som vi fick av en jobbarkompis till mej. Så nu är lilla kaninen hos oss :) Så himla söt är den. Vet inte vad det är för kön på den, får vänta tills den är lite större, för det är minsann inte lätt att se nu :) Vet inte vad den ska heta bara.. har ett alternativ på var kön.. får väl se :) Ska lägga upp en bild på lilla sötisen här med.

Idag har jag jobbat, slutade vid kvart över tre, åkte hem och bytade om. Sen begav vi oss in till stan för att uträtta några ärenden och för att handla. Kom hem igen vid halv sju, så vi beställde med oss pizza hem. Mums.. det är ju bara fredag en gång i veckan ju :)

Imorgon blir det nog en heldag i Alseda. Vi ska börja bygga den stora vinterburen till lilla kaninen. Ska bli kul, men det lär väl ta längre tid än vad man tror. Brukar ju vara så. På kvällen blir det att plugga för min del. Har en massa att göra å känner mej lite smått stressad över det med. För nästa vecka är sista veckan, de stora slutproven kommer då. Håll tummarna för mej!! Har även en inlämning som ska in i religionen. Har tyckt att de andra två jag har gjort har varit lite kluriga, men det är ingenting jämfört med denna. usch.. vet inte hur jag ska reda ut det! Men det löser sig alltid :) Ska sitta hela söndagen med det, så det ska bli klart. Ska försöka vila lite då, för jag har fått en extra natt att jobba då med. Sen väntas det fyra långa arbetsdagar efter den natten. Kommer vara trött när väl helgen kommer. Men har nog en syster som kommer till mej då, så får allt hålla mej vaken :) Är ju marknad den helgen med, så det ska bli skojj.

Nu sover barnen och jag har precis tagit en härlig dusch. Så nu blir det film och mys i soffan med älskling. Ha en fortsatt trevlig kväll/helg!

Halmstad

Då har vi varit iväg på en semester tripp hos släkt och vänner i Halmstad. Vi har haft det hur bra som helst. Så roligt att träffa alla. Men det är ett fullspäckat chema som vänligt när vi är där :) Men kul är det.
I lördags fyllde min farfar 70 år, så dår var vi i ängelholm och firade honom. På söndagen så åkte vi hem till mina systrar och mös med dem. Fika å massa prat. Men jätte trevligt. Å på kvällen kom min morfar och min mormor hem till mamma så grillade vi :) Gott gott. På måndagen så kom mormor och morfar igen, mormor hade bakat en god jordgubbstårta som vi fikade på. Mums! Senare så åkte vi hem till Daniela och träffade henne. Var med trevligt. Helt underbart söta "små" katter hade hon med. Vilka lurvar. :) Var kul att får träffa henne med, är ju tyvärr aldeles för sällan vi gör det :( 
 Igår så åkte vi vidare ner till min pappa. Vi tillbringade degen tillsammans i Malmö. Där var ett nöjesfält där så barnen fick åka lite karuseller :) Mycket trevligt det med, men sååå varmt. På kvällen grillade vi och åkte å hälsade på pappas häst.
Idag så ska vi gå ner till badet å bada, ska bli skönt att få svalka sig lite. Farmor kommer med dit :) Sen ska vi iväg och rida idag, hur kul som helst ju :) Tråkigt bara att det inte blev någon strand för våran del denna gången heller när vi är nere. Men men, få ta det nästa sommar istället :)
Nehe, nu ska jag packa iordning lite så ska vi bege oss ner till badet.
Ha en super dag alla!

å vännen, allt kommer att ordna sig. Miss you!!

Stockholm avklarat

Nu har jag och min darling haft ett par dagar för oss själva, och dem spenderade vi i Stockholm. Vilken härlig stad, skulle absolut kunna tänka mej att bo där :)
 Va har haft det hur bra och mysigt som helst. Är lagom trött och sliten nu, men det var det helt klart värt. Var och kollade på drottningholm och på slottet inne i stan. Vilka byggnader å vilka rum. Hel otroligt. Hade lätt kunnat gå vilse där. Vi var även på skansken och kollade på allsong. Mycket trevligt var det, härlig stämning. Så, det kommer att bli fler besök dit, dock inte i år. Va var och kollade på en film på cosmonova med. Det rekomenderas skarpt. Är en härlig upplevelse :)

Väl hemma så var det bara att hoppa i säng, för idag var det jobb som gällde. Jörgen hämtade hem barnen idag med så när jag kom hem pussade och kramade jag dem som bara den :) Jonathan har klippt sig idag med. Det var helt klart nödvändigt, men saknar hans små söta lockar. Men de växer ju ut igen. Denna gången valde han en gul färg i håret. Frisören gjorde en liiiten tuppkam på honom och färgade den gul :) En liten tuffing blev det :)

Isabella går nu mer än vad hon kryper. Har en känsla av att det inte dröjer länge innan hon springer för fullt :) Då blir det verkligen fullt ös :)

Ska försöka komma i säng tidigt idag. För imorgon så jobbar jag och när jag kommit hem och skrivit mina prov så är det dags att bege sig ner till Halmstad. Schemat är som vanligt fullspäckat nu när vi ska dit, men det ska bara bli trevligt. Hoppas på en fin dag så vi kan åka till stranden med. Min farfar fyller 70 år på lördag, så då ska vi dit och äta smörgåstårta :) Ska bli så himla kul att träffa alla!

Nehe. nu ska jag göra lite nytta och packa klart.
Hoppas ni får en trevlig helg!


Min älskade pojk :)

Hihi.. man kan inget annat än att le :)


Svettig ??

Någon mer än jag som tycker att det är aningens varmt ute ? Inte bara varmt utan väldigt jobbig luft, så himla kvavt. Vet, man ska inte klara nu när värmen har kommit.. Men tycker att det borde finnas någon begränsning. Har jobbat från halv två idag å phuuu var varmt det har varit. Ingen har varit torr.. Varma som satan! Å kollade vädret på nätet nu när jag kom hem, å det skulle vara ännu varmare i morgon och INGA moln.. Hugeda mej!
Men men.. ser det posetivt.. det blir pengar och att det är ändå för varmt för att vara ute! :)

Pluggade hela förmiddagen idag. känns skönt, för nu är det bara renskrivning och att fylla i ett par svar som jag läst igenom och tyckt vart för snåla! Sen är det bara att plugga inför proven nästa vecka. Sen börjar det om igen med nya inlämningar :/ Men, det är ju bara tre veckor kvar nu :)

Nehe.. nu ska jag sova eller nått.. Lägga mej i sängen iaf.. Lär inte bli lätt att sova nu. Blir nog att ta en svalkande dusch först!

Natti!

Å du.. Ha en trevlig kväll! :)


Sol,bad och grilla!

Ännu en dag som är grymt varm. Tur är det väl att det blåser lite iaf. Ska inte klaga, men det börjar att bli lite påfrestande nu.

När vi ätit frukost så gick vi ut på en promenad, härligt var det att komma ut, för det var så längesedan vi gick alla tillsammans nu. Stannade till hos Thomas och Ida på vägen med. Bestämde att vi skulle komma dit nu ikväll å grilla å ta ett par kalla :) Så, dit är vi på väg nu, så fort Jörgen kommit ut ur duschen bara.
 Men efter vi varit där på förmiddagen så stack vi hem å fixade lite lunch, å sen åkte vi och bada. Å nu ska vi ju som sagt då grilla med dem :)

Nehe, ni får ha en trevlig kväll. Antar att vi kommer att få det :)
Hej svej!

2 lediga

Idag var det jobba som gällde. Dock en ganska så kort tur, skönt det för har varit trött. Fram tills nu när kvällen kommer :/
 Isabella tycker det är jätte kul att gå nu, så det är typ det enda hon gör :) Så söt när hon stapplar fram mellan rummen :)
 Jonathan han leker och busar för fullt. Så skönt att de två har varandra, de har verkligen nytta av det. :) Leker med varandra mer eller mindre hela tiden.

Nu är jag ledig i två dagar, skönt! Jobbar lör, sön, mån sen åker jag och älskling till stockholm. Ska bli så himla kul. Inte ofta vi två hittar på något tillsammans själva. Så det ser vi båda fram emot väldigt mycket. Blir att fira våra 6 år tillsammans med :)

Nu ska jag få in Jonathan i duschen och Isabella i badet. Sen ska jag ha näsan i skolbäckerna hela kvällen när de somnat. Ligger ju som sagt myckte efter å måste bli klar med allt i tid, annars blir jag inte godkänd.

Ha en trevlig kväll!

Äntligen..

Så skönt att det kom lite regn inatt. Behövdes verkligen, å så skönt att det har varit svalt idag. Behövdes det med så man hinner hämta andan lite.

Har varit en bra dag. Sov ett par timmar på förmiddagen när jag slutat att jobba. Har varit i stan och fixat lite saker, svängt förbi bäckseda, köpte jordgubbar och åkte hem till svärföräldrarna med barnen å fikade. Mycket trevligt var det.

Ikväll är jag grymt trött. Har precis fått barnen i säng. Så nu ska jag lägga mej på soffa å jag har en känsla av att jag lär somna där med. Upp tidigt i morgon för att jobba.

Ha en trevlig kväll!
Natti!

Första stegen

En ny veckan är redan kommer. Tiden går otroligt fort nu. Älskar sommaren, men just nu önskar jag att det kunde komma en eller två dagar som är svalare, även regn behövs. Är så torrt överralt ute nu.

Har joobat natte, gick bra. Men var lite trött efter halva arbetspasset. Tror det hade med värmen att göra. Hade ju dörrar öppna hela natten, men det märktes ingen skillnad.

Idag har vi hållt oss inne så mycket som möjligt. Har fixat med över en veckas tvätt som har lagts på hög. Hade inte dammsugat på en vecka, så det var helt klart nödvändigt. Dammade, städade toaletterna och rengjorde duschen med. Känns skönt att ha det gjort. Har skjutit på det så himla länge nu. Satte igång med min naturkunskap idag med. Känns bra, så nu är jag snart helt klar med insändningen till det ämnet. Har dock religionen kvar, och två prov att plugga till som jag har nästa vecka. Sen är det bara två veckor kvar i de kurserna, känns skönt att bli klar med det.

Ska vila en stund nu, om det går... värmen som sagt förstör lite. Ska jobba inatt med. Å sen jobbar jörgen i morgon. Hade lite planer för morgondagen, men de krossades. Så jag får väl se till att plugga lite istället.

Isabella tog sina första steg idag! Hon blev så himla glad, skrek och skrattade av ren lycka. Hon lyckades hoppa och göra något som liknade dans när hon stod upp med :) Så söt. Hon gick 6 steg helt själv med ett sort leende p läpparna. Självklart så ville hon inte mer när filmkameran kom fram, men det lär ju absolut komma fler tillfällen :)
Nehe, ska se om jag kan få lite vila nu.
Ha en trevlig dag i värmen!



Värme

Nu kan man väl verkligen säga att sommaren har kommit. Rekordvarmt idag ju! Idag stack vi å badade. Var såå skönt, var där i över tre timmar. Gött! I morgon blir det en tur till. Måste svalka sig ju :)

Har jobbat ett par timmar idag, fyra för att vara exakt. Var skönt med ett kortare pass. Visserligen gillar jag mer eller mindre alla mina pass, lagom långa är de :) Härligt med extra pengar kommer det att bli sen! :)

Tänkte lägga upp lite bilder här i morgon, om jag orkar. Värmen tar ut sin rätt. Var ganska längesedan jag gjorde det. Å vet att det finns dem som vill ha lite uppdatering :)

Nu ska jag mys med älskling i soffan innan det är dags att inta sovläge!

Njuter för fullt av livet just nu! Var riktigt längesedan jag mådde så här bra! Känns så himla bra. Allt flyter på som det ska.

Just det, fick beskedet från skolan för ett par dagar sedan med. Så, jag är intagen och börjar i Augusti :) Ska bli spännande!

Nehe, ha en trevlig lördagskväll! Min kommer att bli toppen :)

Värme

Nu kan man väl verkligen säga att sommaren har kommit. Rekordvarmt idag ju! Idag stack vi å badade. Var såå skönt, var där i över tre timmar. Gött! I morgon blir det en tur till. Måste svalka sig ju :)

Har jobbat ett par timmar idag, fyra för att vara exakt. Var skönt med ett kortare pass. Visserligen gillar jag mer eller mindre alla mina pass, lagom långa är de :) Härligt med extra pengar kommer det att bli sen! :)

Tänkte lägga upp lite bilder här i morgon, om jag orkar. Värmen tar ut sin rätt. Var ganska längesedan jag gjorde det. Å vet att det finns dem som vill ha lite uppdatering :)

Nu ska jag mys med älskling i soffan innan det är dags att inta sovläge!

Njuter för fullt av livet just nu! Var riktigt längesedan jag mådde så här bra! Känns så himla bra. Allt flyter på som det ska.

Just det, fick beskedet från skolan för ett par dagar sedan med. Så, jag är intagen och börjar i Augusti :) Ska bli spännande!

Nehe, ha en trevlig lördagskväll! Min kommer att bli toppen :)

Stockholm!

Då var vi redan inne på Juli månad, Usch vad tiden går!! Idag fyller min lilla mormog 70 år. Börjar bli till åren nu. Grattis till dej!

Ha varit och badat att par ggr nu, Jonathan älskar det. Å isabella har med fått sitta i vattnet lite, hon verkar gilla det med, kanske lite för kallt för hennes smak bara :)
 Fick Jörgen till att doppa sig med. Annars så är han världens badkruka :)

Idag bokade jag och Jörgen hotell i stockholm. Åker nästa nästa vecka. Ska bli mysigt. Blir borta två dagar å en natt. Ska bli så mycket. Ska försöka hitta på så mycket som möjligt på den tiden:)

Var å kollade på en liten kanin bebis idag. Å nu är det bestämt att den ska flytta hem till oss i slutet på sommaren :) En ljus grå liten sötis är det. Ska bli kul. Så det ska byggas en stor kaninbur till den, då den ska få bo ute året runt. Men självklart så lär den få följa med in en hel del å kela :)

Har jobbat två nätter nu, så är liiite smått trött. Har precis lagt barnen, Jörgen är iväg och lägger i båten, så nu ska jag slappa i soffan en liten stund. Var evighetersedan jag kollade på tv nu. Men,  blir inte långvarit för jag måste plugga med. I morgon och på lördag väntas det mer jobb.

Ha en trevlig kväll!


RSS 2.0