liiite ångest

Då var det återigen söndag. Känns som om det jämt är söndag, kan inte fatta vart tiden tar vägen.

klockan är ändrad, så nu bli det en massa mörkt ute fort ju. Usch, det gillas inte! Men men, får se det från den ljusa sidan som min farmor. Om två månader så vänder det och går mot ljusare tiden igen :)

Satt och kollade igenom en massa kort för en stund sedan. Bläddrade igenom när barnen var bebisar, vilket blev väldigt känsloladdat! Jag hade så otroligt gärna velat ha ett barn till. Jag vill verkligen. Men jag/vi vågar inte. Är så dumt när vi vet att jag med all sannorlikhet kommer att bli sjuk igen och att barnet antagligen kommer att födas för tidigt igen. Vi har haft en sådan tur med våra små att de båda klarat sig och idag mår bra utan några men efter att de är prematura. Men jag vill så gärna ändå. Det gör så fruktansvärt ont i mig när jag tänker på det. Men men, man ska visst aldrig säga aldrig. Om några år så kanske de har kommit på en dunder medicin mot havandeskapsförgiftning.

Dagen har rullat på med brödbakning, stor städ, tvätt, bus och gos med barnen, en promenad, middag fixande och sedan kalas hos svärfar som fyllt år. Grattis till dej igen.
Grattis till Rebecca med som fyllde år igår. Grattis till Thomas som fyller år idag och grattis till syster Josse som fyller år i morgon. Många att hålla reda på :) Hoppas ni alla har haft en bra födelsedag iaf.

Nu ska jag snart slänga mej i sängen. Imorgon väntas det en lång dag på praktiken, sen direkt iväg på föräldramöte på dagiset.

Ha en trevlig kväll!

hittat det jag sökte

har ett tag nu klurat på vad jag ska bjuda på för mat när vi ska fira mej och Jörgen. Har äntligen bestämt mig och jag har lyckats att hitta recept på allt med. Känns skönt! Så nu kan jag slappna av lite, och jag ska försöka luska ut hur mycket det kommer att gå åt med.. hmm..

Hej svej!

jag vill..

oj vad jag vill en massa. orkar inte räkna upp dem..

Kvällen är kommen, barnen sover, ljusen är tända och brasan brinner fint! Härligt, dock så saknar jag mannen här. Men men, han kan gott vara på jobbet och tjäna pengar :)

Ska bara ta det lungt nu, kaaaanske räkna lite matte. Sen, blir det så klart Grey´s ikväll!

Visst är det jobbigt när man misstror folk ? Usch, tycker det är skit jobbigt!

Ha det så bra!!


Första dagen...

Då var första dagen på praktiken avklaras. Kändes helt okej. Märker att detta blir en praktik som jag ska vara helt och hållet självgående på. Idag kändes det så iaf. Men men, det blir nog bra iaf :) De är trevliga där iaf.

Nu ska jag se om jag orkar göra några tal i min matte bok. Misstänker att det inte blir så, men ska ge det ett försök iaf :) Måste ändå vara uppe och elda lite och vänta på tvätten. Men helst så vill jag bara lägga mig.

hejsvej!

Så skönt..

Söndag igen. Usch så fort tiden går.
Igår var vi på kalas hos Jörgens mormor. Var trevligt.
Idag så har vi haft en dag hemma. Som jag har längtat efter en sådan dag. Så känns himla skönt faktiskt. Vi har städat å så här hemma. Det vanliga helg jobbet, för att hinna med det på vardagarna är lögn.
Maten står i ugnen och luktar gott, så snart är det dags att äta. Sen kanske det blir en lite sväng iväg för att kolla in en väns nya lya :)

Kvällen avslutas med mys tillsammans med älskling. Ses ju inte nästa vecka, så ikväll får vi allt passa på :)
Ha en trevlig eftermiddag/kväll.

just det..

Missade ju en liten rolig grej. Efter att jag fått på mej den ena stövlen och märkte att den passade så blev jag helt exalterad och ville få på den andra med så jag kunde prova att gå med dem. Så, jag börjar leta efter den och frågade tillslut "var fan är den då". Komiska i det hela var att jag hela tiden höll den i handen. Haha.. ett gott skratt blev det vill jag låva :)

De fick helt klart följa med hem...

Mycket trevlig dag. Åkte iväg för att möta upp Bea på gymmet imorse. Kan informera om att idag var det glashalt ute med. Blev en lyckad dag på gymmet. Efter det så våldgästade vi Sandra en stund och tiggde till oss en kopp kaffe. Tack för det! :) Sen åkte vi vidare till skolanför att möta upp Eva och luncha tillsammans. Gott och trevlig var det. Sen drog jag med mej Bea in till stan för att hitta ett par vinter skor till mej. Hittade ett par som kändes okej, inte riktigt vad jag var på jakt efter, men de duger helt klart. Vi åkte till en annan sko affär efteråt med, för att kolla lite. Å där var de... De stövlarna som jag drömt om. Oj oj så glad jag blev. Har velat ha ett par stövlar väldigt länge, men de jag tycker om passar aldrig. Men dessa gjorde det. Så, det var ganska så givet att de fick följa med :) Orkar inte ta en bild på dem nu, men kanske till morgondagens inlägg.
 Har ätit lite tacos idag, å nu blir det mys i soffan.

Ha en trevlig fredagskväll!

Snö!

Igår kväll så började det att snöa. Så himla fint med snön, så vackert när snön ligger över alla träden. Lyser upp så fint. Men, jag tycker dock att den var lite överdrivet tidig i år. Är glad över att vinterdäcken var på plats på bilen. För hade jag haft sommardäck på den nu, så hade jag inte kört med den imorse. Halt som tusan var det. Så två bilar på vägen till skolan som låg i diket, å min gissning är att det var sommar däck på dem eftersom de åkt av på en racksträcka.
 Fick tillbaka gårdagens prov igår, blev lite chockad över svaret. Fick ännu ett MVG, hade ju inte väntat mej det som jag skrev igår. Började skolan med att göra två prov till idag. Gick väl helt okej tror jag. Är inte orolig över att jag inte skulle bli godkänd iaf. Sen var vi  metodköket för demostration av hur man rensar och filéar olika diskar. Var ganska så kul faktiskt. Så idag har jag skärt huvudet av min första fisk. (den biten gillar jag inte). Provsmakade även blåmussla igen idag och en hjärtmussla. Tycker om smaken, men konsistensen gillar jag inte riktigt. Men sen tror jag att det sitter lite psykiskt med, för det är en typisk grej som jag har bestämt mej för att inte tycka om.
På vägen hem ifrån skolan så mötte jag en lastbil som skvätte en massa snö och skit på bilen när jag körde. Det smalla till ganska så bra. När jag kom hem så upptäckte jörgen att en stor sten slagit sönder hela ena lyktan på bilen. Morr så sur man blir då.
Har varit inne i stan på matte lektion nu med, gjorde om provet på första kapitlet och fick alla rätt. Skönt det med. Men jag är en mästare på att göra slarvfel. Men läraren han var så snäll så han lät mej rätta till dem :)

Nu blir det soffan en stund innan det är dags för sängen. Imorgon bitti så beger jag mej till gymmet. Äntligen!

Summering..

..eller hur det nu stavas.
Veckan har bestått av plugg och möte. Tja, mycket mer än det har jag inte hunnit med. Tyvärr så kuggade jag matten igen imåndags, så på fredag ska jag göra om det. Håller tummarna för att det går bättre då. Hade et prov i idag och imorgon så har jag två till. Phuu.. känns faktiskt ganska så skönt att komma ut på praktik nu i tre veckor.
Jonathan kräkte ner hela min crosstrainer idag. Men älskling han var så snäll och skruvade ner hela den och rengjorde den :) Tack så mycket!! Blev lite rädd att den skulle behöva kasseras nu när jag har kommit igång med att använda den igen.
Nä, nu är det ju onsdag kväll. Å då är det grey´s som gäller!

Ha en trevlig kväll!

....

är trött, så orkar inte skriva något här.. Men, det kommer inom kort. hej svej!

så stor..

Det blev en trevlig dag här hemma igår med en partylite visning. Får vi allt göra om snart :)

Idag har jag haft trevligt besök av Ida och Theo. Tog oss en kopp kaffe och mumsade på morotskakan som blev över från igår :) (fick synda liiite idag, började faktikt dagen med att träna).

Jonathan är iväg på sitt första barnkalas utan mamma och pappa idag. Han börjar visst bli stor vår lilla pojk. Har en känsla av att han snart kommer börja åka hem till kompisar och leka med.

Ha en trevlig söndag!


Fredag

Pluggat matte, vait och handlat, bakat bröd, bakat morotskaka, gjort en god middag. Så nu ä det dags för fredagsmys! Städet får vänta tills imorgon förmiddag.

Patylite hos mig imorgon kl 12. Ska bli trevligt :)

Ha en trevlig kväll!


kan inte bestämma mej

ne, det kan jag inte göra. Vill till skolan imorgon, tycker ju att det är så himla kul. Plus att om jag åker till skolan imorgon så kommer jag att åka och träna efteråt. MEN.. Jag har en massa som måste göras imorgon, å åker jag till skolan och sen tränar så kommer jag inte hem förns vi sju tiden på kvällen å då kommer jag varken ha orken eller tiden att få något gjort.. hmm hmm hmm.. vet ej hur jag ska göra. Men det lutar nog åt att stanna hemma, men kommer vara otroligt sur på mej själv för att jag inte åkte. Usch, det är med att bestämma sig är nog något av det jobbigaste jag vet!

Hinner inte med...

Ville inte alls gå upp imorse när klockan ringde. Har sovit näst intill hela natten, men väldigt oroligt. Jaja, hur som så har jag varit riktigt trött hela dagen. Blev piggare sista timmen i skolan konstigt nog. Men har iaf hållt igång hela dagen i köket i skolan.

Hämtade hem barnen ifrån dagis, fixade middagen, disken, tvätten, duschade Jonathan, plockade undan lite här hemma, busade med barnen, nattade dem. Sen var jag TRÖÖÖTT. Men, jag var duktig och ställde mej på crosstrainern i 30 min ändå. Bra jobbat! Så, nu har jag duschat, tänt en brasa och nu ska jag plugga matte tills jag somnar. (vilket inte lär dröja länge). Vet inte hur jag ska hinna med matte boken denna terminen. Känns helt omöjligt. Har ju ca 10 veckor kvar och 8 1/2 prov i matten som ska göras. Känns väääldigt tajt faktiskt. Så, jag ska försöka få ha nästa termin på mej med att bli klar med kursen. Annars får jag nog tyvärr hoppa av den! Å det vill jag INTE. Måste bli klar med alla kärnämnen så jag äntligen kan få mej ett slutbetyg.

Nehe, nu är det dags att hoppa in i talens värld.
Ha en trevlig kväll!

tidigt morgon dopp

Jag kom upp ti tid idag. Var ombytt och klar för att hoppa i bassängen klockan sex i morse. Simmade 1000 meter. Hur skönt som helst. Kände mig pigg när skolan började klockan åtta :) Så, på torsdag blir det samma sak. Synd att badhuset inte öppnar klockan sex var dag.

Men nu är jag trött. Så ska gosa ner mej i sängen.
Natti!

En ny köksvecka!

Imorgon är det dags igen, att inta min plats i varmköket. Ska bli kul :) Får se vad vi ska laga för spännande denna gången. 
 Helgen har som vanligt gått fort. Men det har varit en bra helg iaf :)
Barnen sover så nu ska jag och älskling mysa i soffan. Han har bestämt att vi ska titta på Indiana Jones, så så får det bli :)
Klockan ska ställas väldigt tidigt imorgon. Ska åka och simma imorgon innan skolan börjar. Så, vid klockan sex imorgon bitti är jag ombytt och klar för att hoppa i bassängen! :)

Ha en trevlig kväll.


Lyckades - Misslyckades

Dagen började fel. Väldigt fel och stressigt! Jonathan väckte mej vid tio över sju, å barnen brukar jag lämna klockan sju. Så ja, försov mej ordentligt gjorde jag. Det jobbigaste var att klockan åtta så skulle jag ha ett prov. Skyndade mej som tusan till skolan. Gjorde provet, men eftersom att jag inte lyckats stressa ner och ville skynda mej för att de andra skulle slippa att sitta och vänta på mig så kladdade jag mej igenom provet! Tyvärr så hade jag hjärnsläpp med, så missade flera frågor. Men men, får väl nöja  mej med ett G där. Fick tillbaka provet som jag gjorde igår. Fick faktisk MVG igen. Trodde inte det. Så blev helt klart glatt överraskad :)

Direkt efter skolan i ladsbro så åkte jag till skolan i vetlanda för att göra matte provet. Ungefär så här gick det: Läraren skickar imorgon en ny tid till mej då jag ska komma in och göra om provet. Piss me.. jag avskyr verkligen matte! Klarar inte av det! Men men, ska självklart ge det ett försök igen.

Nehe, nu ska jag mysa med Jörgen lite. Sen är det dags för sängen. Imorgon förmiddag blir det att åka till gymmet och bassängen :) Göttans ju!!

Ha en trevlig kväll!

Lyckades - Misslyckades

Dagen började fel. Väldigt fel och stressigt! Jonathan väckte mej vid tio över sju, å barnen brukar jag lämna klockan sju. Så ja, försov mej ordentligt gjorde jag. Det jobbigaste var att klockan åtta så skulle jag ha ett prov. Skyndade mej som tusan till skolan. Gjorde provet, men eftersom att jag inte lyckats stressa ner och ville skynda mej för att de andra skulle slippa att sitta och vänta på mig så kladdade jag mej igenom provet! Tyvärr så hade jag hjärnsläpp med, så missade flera frågor. Men men, får väl nöja  mej med ett G där. Fick tillbaka provet som jag gjorde igår. Fick faktisk MVG igen. Trodde inte det. Så blev helt klart glatt överraskad :)

Direkt efter skolan i ladsbro så åkte jag till skolan i vetlanda för att göra matte provet. Ungefär så här gick det: Läraren skickar imorgon en ny tid till mej då jag ska komma in och göra om provet. Piss me.. jag avskyr verkligen matte! Klarar inte av det! Men men, ska självklart ge det ett försök igen.

Nehe, nu ska jag mysa med Jörgen lite. Sen är det dags för sängen. Imorgon förmiddag blir det att åka till gymmet och bassängen :) Göttans ju!!

Ha en trevlig kväll!

Grey´s!!!

Då var det onsdag.. och inte vilken onsdag som helst heller.. Grey´s Anatomy är tillbaka!! Tjohoo.. mina osdagar är nu i vanlig ordning heliga! Gud nåden den som stör mig.. HIHI :)

Nä.. men det är väldigt kul att det är tillbaka.. Typ det enda jag tittar på på tv!

Idag var det prov.. Gick väl hyffsat skulle jag tro. Men något MVG kommer det tyvärr inte bli. Meeen.. jag siktar ju bara på att bli godkänd, så jag blir nöjd så länge det inte står IG :)

Jörgen är iväg på Speedaway ikväll. Är glad för hans skull att han kunde komma iväg på en match iaf. :) Finalen blev det ju med. Såå.. hejja Vetlanda :)

Har pluggat lite nu ikväll. Men känns som om jag inte får in någon information. Har prov i livsmedel A och Matte A imorgon. Phuu.. Nästan längtar efter praktiken nu så vi har tre veckor UTAN prov :)

Ha en trevlig kväll..
Å du.. missa inte Grey´s :)

update...

inte så mycket att säga kanske...

Men, i lördags så upptäckte vi något här hemma som just nu verkar kosta oss ungefär 100 000 kr. Känns mindre kul. Men, det ska kollas upp lite till först, så får vi se hur det blir.
Igår var väl en bra dag i skolan. Hade bordsdekoration, å det är ju alltid kul :) Fick göra lite olika pyssel å så. Vi blev även indelade i två olika grupper som till nästa gång ska planera in två dukningar var. Ett vinterbord och ett vårbord ska vi göra. Dukning, dekoration som är passande till årstiden, bordsplasering med kort till det och en tre rätters meny ska göras. Blir spännande :) En del planering krävs ju så klart! På eftermiddagen när vi skutat så åkte jag och Bea för att träna. Kändes gött. Det blev att vi simmade denna gången bara. Var hur skönt som helst ju.

Idag fick jag tillbaka två prov. Fick mitt tredje MVG i ett av ämnena och i det andra lyckades jag få VG. Känns kanon! Inte ofta jag lyckats få mer än G. Så är helt klart nöjd.
Åkte och tränade idag med efter skolan. Blev motionsträning i gymmet och efter det hoppade vi i bassängen igen :) Känns bra!

Nu ikväll så har jag pluggat lite, väldigt liite..Har ett prov imorgon och två på torsdag. Håll tummarna för att jag lyckas med även dessa!!

Nu är jag trötter, så för min del blir det sängen.
Önskar en fortsatt trevlig kväll!

Blondare

Igår var jag tillbaka i skolan igen. Var en mycket bra dag. Var bara hälften av klassen som var inne, så det var lugna gatan. Var i varmköket, super kul ju :) Fick göra en massa då vi bara var två :)
 Var dock tvungen att gå tidigare. Hade en del ärenden på stan att uträtta. Så nu har jag äntligen efter tre år min förlovningsring på mej igen. Känns jätte bra :) Har hämtat ut korten som vi tog på Isabella i maj. Att det skulle ta en sån jäkla tid att få fram dem!! Har skaffat mej ett gym kort på medley, så på måndag börjar jag träna, känns hur bra som helt :) Var även hos frissan och slingade håret. Känns med bra, eftersom att efter jag fick Jonathan så har hårte bara blivit mörkare och mörkare, så nu är det liite blondare igen iaf :)

Idag ska det röjas här hemma. Både ute och inne, eller så mycket vi hinner med iaf. Är ju en dag imorgon med. Vi ska även spika fast det där skyddet som ska vara på kaninburens tak. Ska se om jag kan snickra ihop ett litet bo till  henne med som hon kan ha inne i buren.

Så, även denna helgen lär går fort.
Planerade att träffa Thomas och Ida med. Är ju tyvärr inte ofta vi gör det längre. Men i helgen ska vi nog lyckas peta in en kopp kaffe med dem :)

Ha en trevlig helg!

Blondare

Igår var jag tillbaka i skolan igen. Var en mycket bra dag. Var bara hälften av klassen som var inne, så det var lugna gatan. Var i varmköket, super kul ju :) Fick göra en massa då vi bara var två :)
 Var dock tvungen att gå tidigare. Hade en del ärenden på stan att uträtta. Så nu har jag äntligen efter tre år min förlovningsring på mej igen. Känns jätte bra :) Har hämtat ut korten som vi tog på Isabella i maj. Att det skulle ta en sån jäkla tid att få fram dem!! Har skaffat mej ett gym kort på medley, så på måndag börjar jag träna, känns hur bra som helt :) Var även hos frissan och slingade håret. Känns med bra, eftersom att efter jag fick Jonathan så har hårte bara blivit mörkare och mörkare, så nu är det liite blondare igen iaf :)

Idag ska det röjas här hemma. Både ute och inne, eller så mycket vi hinner med iaf. Är ju en dag imorgon med. Vi ska även spika fast det där skyddet som ska vara på kaninburens tak. Ska se om jag kan snickra ihop ett litet bo till  henne med som hon kan ha inne i buren.

Så, även denna helgen lär går fort.
Planerade att träffa Thomas och Ida med. Är ju tyvärr inte ofta vi gör det längre. Men i helgen ska vi nog lyckas peta in en kopp kaffe med dem :)

Ha en trevlig helg!

RSS 2.0