på rätt väg..

Är snart på gränsen till att börja våga tro att det kommer bli bra igen. Men känner mej långt ifrån trygg. Har varit skönt att vara hemma denn veckan tillsammans med älskling och barnen. Men nästa vecka börjar vardagen igen, även för mamma. Hoppas att det kommer bli bra, jag hoppas att hon kommer att klara av det. Älskar henne så, vill henne allt väl. Så jag hoppas innerligt att hennes nya medicin kommer att hjälpa.

Igår åkte vi in till stan för att kika på rean lite, men som vanligt så fanns det inget kul. Antingen kommer jag alltid för sent eller så är det bara tråkiga kläder som de rear på. Bästaste Sandra var med oss också. Tog en fika på stan och bestämde att vi skulle följa med henne och hennes gubbe till braås för att kolla på fyverkeri uppvisning där. Var rätt kul faktiskt, men jäkligt kallt. Var åtminstånde skönt att få komma på lite andra tankar iaf.

Imorgon så ska vi hem till Thomas och Ida en sväng på förmiddagen. Sen blir det hem och ändra om lite, för på em så ska jag hämta min Daniela i nässjö som kommer med tåget. Ska bli så kul att hon kommer hit å ska stanna över nyår :) Känns som om det var en perfekt tajming med.

är så sugen på en varm macka med champinjon stuvning.. hmmm.. undrar om jag orkar fixa till en sådan.
Men mys i soffan med älskling blir det iaf!

Gott nytt till er med. Å god fortsättning!


helt tom

Min mamma, min älskade mamma. Hon har gett upp livet nu. I lördags kväll, på sin födelsedag lade hon sig ner för att somna in. Mina systrar förstod att något var fel, så de skickade en ambulans till min mamma. Det var inte försent, hon sov men vaknade till igen under natten. Hon fick tala med en läkare när hon vaknat, läkaren (som var psyk läkare) bedömde att mamma mådda bra och skrev då ut henne, utan att hon fått någon som helst hjälp. Hon åker hem, samma process en gång till. Nu ligger hon på psyk, har fortfarande inte pratat med någon läkare. De kommer att skriva ut henne. Min morfar har varit där och pratat med henne och hon har gett upp, hon vill bara få komma hem och få somna in. Känner mej helt tom. Vet inte vad jag ska göra, vart jag ska vara. Vill inte ligga, vill inte vara uppe. Vill ingenting.

Snälla be för henne. Låt henne inte få somna in, inte än, tiden är inte inne än. Allt ska bli bra. På något sätt så måste det bli bra!

Jag älskar dej mamma!


Nu är det dags

Då var vi redan framme vid julen igen. Oj oj, tiden susar förbi. Helt otroligt ju!
Granen är klädd och klapparna ligger framme. Gröten och äggen är kokta. Inte så mycket mer man kan förbereda nu inför imorgon.

Ska ta och klippa Jörgen nu, sen blir det duschen. Måste lägga över allti filmkameran med, för minnet var visst fullt. Så typiskt att komma på det dagen innan bara :/

Har jobbat hela dagen idag. Trivs bara bättre och bättre. :)

Ha en underbar jul nu allihopa.

Kraam


inte OK

Tycker det här nya med den så kallade bemanningen är helt jäkla värdelöst. Eller i vissa fall är det bra, väldigt bra. Men nu när det gäller att skaffa sig ett sommarjobb så är det ju en hel arbetsdag som går åt bara till att skriva ansökan. Å det finns ju inga garantier att man hamnar där som man har varit de sista åren heller. Blöö.. funderar på att strunta i det här med att jobba i sommar. Vore väl härligt att vara hemma en hel sommar :) Skulle dock börja klättra på väggarna efter ett par veckor :)

Nää.. nu vill jag sova, men klockan är ju inte ens halv nio. Håller mej vaken en stund till och funderar på vart jag ska hitta mina obligatoriska silvriga partyhattar med matchande visselpipor ;)

Natti!

på bättringsvägen...

idag är Jonathan mycket bättre i sin mage. Skönt det. Å Isabella verkar det inte vara någon fara med heller. Så, det är skönt :) 
 Jobbade tre timmar idag på förmiddagen bara, sen begav jag mej in till Maxi för att slåss bland hyllorna med allla stirriga människor som handlar. Hade trott att det inte skulle vara så mycket folk där inann lunch, men ack så fel jag hade. Men, nu är allt inhandlat iaf. Hoppas jag åtminstånde :)
Har en satans huvudverk. Andra dagen nu. Å idag kom jag underfund med vad felet kan vara. Det är ju fullmåne. Å jag har haft problem med spränghuvudvärk inann när det har varit fullmåne, så det måste vara det.

Ska tydligen kontakta sjukhuset imorgon. Fick stränga order av min pappa och min farmor. De har båda en blodsjukdom som gör att de får blodproppar väldigt lätt. Å tyvärr är det något som hänt i mitt ben. Förklarade för dem hur det kändes, å de sa till mej att jag inte skulle tveka på att ringa. Så, får väl göra det då! Men jag tror inte att det är någon fara :)

Nehe, nu är det dags att krypa ner i sängen. En ny arbetsdag väntar imorgon!

Natti!

fullt ös...

Har börjat acceptera nu att lugnet kommer när jag blivit gammal :) Bara att hänga på tempot.

Jonathan har nu varit sjuk sen i torsdags. Hoppas han blir bättre snart. Tyvärr så hade Isabella haft diare idag, så hon lär väl åka på det nu då. Sen jag och Jörgen med misstänker jag. Hmm.. bara vi håller oss pigga Julafton så får det väl gå.

Igår och idag så jobbade jag i köket. Så himla roligt. Känns verkligen som om jag har hittat rätt. Å är glad att jag redan har fått en ställe som jag får komma in och jobba på. Ska jobba där var dag fram tills torsdag nu. Som tur är så är det bara korta dagar imorgon och på onsdag. Har ju lite att stöka med inför julafton med. Å vara med barnen så klart :)
 
Nehe, nu är det dags att lägga ner huvudet på kudden så jag kommer upp imorgon när klockan ringer.

Natti!

Å ni, mina älskade syskon. Allt kommer att lösa sig. Kämpa på bara. Jag finns här för er så gott jag kan. Älskar er. Inget av det som har hänt och händer är erat fel, inte på något sätt! Saknar er! Puss å Kram


Så duktig

Min lille älsklings pojk är så duktig. Idag är det tredje dagen utan blöja å han fixar det hur bra som helst. Har bara kissat ner sej en gång, å det var första dagen utan blöja. Har har ju gevetvis fortfarande blöja när han sover. Men idag på dagis sov han faktiskt utan, å det första han gjorde när han vaknade var att gå på toa :)


Dålig på att skriva

oj oj vad dålig jag har varit på att skriva då. Får skylla på att jag inte haft tid :)

Hmm..vad har hänt...Fått slutbetyg i två ämnen, MVG blev det. Väntar på de andra resultaten som kommer nu i veckan.

Igår fyllde välrdens bästa Daniela 25 år. Så, GRATTIS till dig!! :)

Idag fyller min syster Amanda 14 år. Grattis till dej stumpan :)

Igår var vi ute och åkte pulka med barnen. Jonathan hade en kompis med sej, så de hade väldigt kul :) Efteråt så följde Gustav och Sofia med hem på lite fika. Mycket trevligt. Har blivit helt förälskad i deras hund, hade så otroligt gärna velat ha en sådan. Men, ska inte göra något förhastat nu, utan tänka på detta lääänge.

Idag så har jag gjort julköttbullarna. De blev väldigt goda, å det är skönt att ha det gjort nu. Gjorde julgodis med. Skulle blivit tre olika sorter idag, men hann bara med en. Tog lite längre tid än vad jag hade tänkt mej.

Nu är det snart dags är göra barnen redo för sängen, sen blir det mys.
Imorgon är det lucia på dagis. Ska dit och kolla. Så himla mysigt är det, å det är första gången för Isabella med, å det vill jag inte missa. Så hela familjen traskar dit tillsammans imorgon. :) Sen blir det vidare till skolan och dagen avslutas med en matte lektion i stan på kvällen. Phuu.. en sådan dag då man är väldigt nanig på kvällen!

Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0