Underbart!

Denna veckan har med snart passerat, skrämmande hur fort det går ju. En månad kvar bara, sen fyller Isabella 1 år.

Idag har vi varit ute i trädgården allihop och fixat lite. Finns fortfarande mycket kvar att göra, men det är kul :) Vi busade med Jonathan en hel del med. Längtar otroligt mycket nu till sommaren, så man kan vara ute och busa med barnen.

Tog en promenad idag med. 1h å 30 min blev det. Känns skönt, men med tanke på förkyldningen så var det lite smått tungt. Men men, härligt att komma ut iaf. Barnen sov nästan hela vägen med :)

Nu står maten på spisen, snart dags att fylla på energin igen. Sen väntars de vanliga kvälls sysslorna.


Morr

Dumma förkyldningen håller i sig, både på mej och Lilla Bella. Hon är verkligen inte pigg stackarn. Men men, hoppas på att bli friska snart så man kan vara lite social igen! Tycket det är sååå tråkigt att bara vara här hemma. Men men, det finns ju lite planer till nästa helg iaf, så det känns kul :)

Jörgen jobbar eftermiddag nu, så det blir ensamma kvällar denna veckan. Har både sina fördelar och nackdelar det. Tänkte hoppa ner i sängen snart så man kanske kan känna sig lite piggare i morgon.

Vissa människor suger verkligen musten ur en.. Att man bara orkar. Jaja, jag skrattar bara åt det för det är sååå löjligt. Men ändå kan jag inte låta bli att bli liiiite arg iaf. Skit samma, det löser sig.

Nä, hej för idag!


Missade helgen!

Denna helgen har med passerat nu. Har inte varit en toppen helg direkt. Både jag och Isabella har varit sjuka som bara den. Skulle ha jobbat igår med, men det blev inget med det. Å jag som vanligt får grymt dåligt samvete, framförallt när jag vet hur dåligt det var med personal. Men men, det löste sig som tur var iaf.

Jörgen och Jonathan har varit ute i trädgården å fixat lite idag. Så nu är buskarna borta och den nya jorden är pålaggd där häcken ska planteras. Skönt att det är klart, men det stör mej att jag inte kunde vara med och hjälpa till. Tvättade lakanen och hängde ut dem idag. Så det var premiär för i år, ett riktigt vår/sommar tecken. Tvätt som hängt ute och torkat luktar sååå gott. Synd bara att jag inte kan känna det nu. Men men, det lär komma fler chanser :)

Jörgen åkte till sjukhuset med Isabella ikväll. Hon hade det lite besvärligt med andningen och hon hostar som en tok. Allt gick bra iaf. Hon fick med sig lite ventilino i oral lösning hem. Ska ge henne det vid behov. Håller tummarna för att det underlättar lite.

Nehe, nu är kvällen här. Ska bli spännande å se om man får någon sömn inatt. Det päser som bara den i mig, framförallt när jag lägger mej ner. Så kan tänka mej att det inte blir någon sömn.

Ha en trevlig söndagskväll.


De sjukas hus!

Dessa förkyldningar, usch å fy för dem. Trött på det nu. Jonathan är mer eller mindre frisk nu. Men Isabella har istället blivit sjuk, lilla pluttan, hon hostar som bara den, har feber och kan inte äta. Antagligen för att det är trångt i halsen så hon börjar bara hosta och kräker upp det igen. Som tur är så dricker hon välling iaf. Bra med näring och vätska.
Har själv blivit sjuker med. Känns som om jag hostar upp mina lungor, å har haft feber idag med, dock ingen hög, men den känns ändå. Kollade för en stund sedan igen, så för tillfället har den gått ner helt. Tacka vet jag panodil.
Så i morgon väntas det ett tio timmars pass på jobbet. Ska bli kul. Bara jag känner mej pigg så.

Idag var tanken att vi skulle fylla upp med den nya jorden, men får se. Häcken kommer ju nästa vecka, så vore skönt om vi fick på jorden idag.

Nehe, nu ska jag se om jag kan göra lite nytta här hemma idag. Gubben kommer strax hem å då är det hög tid att börja med middagen.


Grattis broder!

Grattis till min bror Robin som blir 10 år idag! En siffra mer att hålla reda på :)

Dagen har varit ganska så lugn. Har velat gå ut idag i det fina vädret. Men Jonathan har inte varit pigg och han har inte velat äta någonting alls, så fick hålla mej inne. Kände att han var för trött och hängig för att gå ut. Men när vi skulle äta middag så åt han upp en hel portion. :) Sen lite yoggi och gröt på kvällen. Så håller tummarna för att den aptiten håller i sig tills i morgon.

Nu äter Isabella det jag lagar med, trots att det blir lite större bitar i maten. Känns väldgit skönt, slippa köpa hem en massa burkar. De kostar ju en del. Men tyvärr så har hon blivit sjuk nu. Lille plutten, hon bara hostar hela tiden, å man hör att det är en jobbig hosta. Håller nog med på att bli sjuk, är tjock i halsen och hostar. Vill inte, men men, det är väl inte så mycket att göra åt. Bara man slipper febern.

Efter middagen idag så kom svärmor hit å passade barnen så vi kunde fortsätta med grävningen. Så nu är all sten borta. Fylla på med lite mer näringsrik jord sen. I mogron ska vi in till stan och beställa plantorna, 105 st blev det. Tar en liten stund att sätta ner dem :)

Nehe, duschen är avklarad, så nu är det dags att gosa ner sej i soffan och titta på Grey´s

Ojsan!

Såg att det var visst ett tag sedan jag skrev nu.

Vad har hänt..hmm.. vet knapt, tiden bara springer iväg.
Unde påsk helgen så var vi i Halmstad och skåne å hälsade på. Det var trevligt. Tiden går bara så himla fort, hinner inte träffa alla. Så det blev bara att vi träffade familjen denna gången. Jag och mamma körde lite moped med :) Haha, kul var det. Har inte kört moped på hur många år sedan som helst. Så det var rikigt kul :) Var min syster Alexandra som hade kört med den hem till mamma, så efter mycket övertalning fick hon oss att prova!

Jonathan har blivit sjuk igen. Inget kul det. Men men, det går väl över snart hoppas jag. Natten mellan fre-lör hade han väldigt svårt för att andas, fick sätta mej ute med honom. Stackarn. Å nu har han haft hög feber ett par dagar, hoppas det har släppt tills i morgon. Hade ju hoppet om att operationen skulle hålla honom frisk ett tag. Men icke.
Isabella är som hon brukar :) Hennes fjärde tand kom fram idag med :) Känns rätt skönt att hon inte har varit direkt med gnällig när de kommer fram. Jonatan gallskrek i dagar då hans tänder kom.

Idag har vi varit ute i trädgården å grävt där häcken ska vara. Ska bli skönt när det är klart. Men vad sten det är där. Jag höll på i nästan två timmar med att ta bort den värsta stened, kom inte längre än ca 2,5 meter. Phuu, slit göra är det. Men planerar att bli klar med det i morgon iaf.

Nehe, nu ska jag nog slänga mej i soffan en stund. Ikväll lär det bli sängen tidigt.

RSS 2.0