Grattis broder!

Grattis till min bror Robin som blir 10 år idag! En siffra mer att hålla reda på :)

Dagen har varit ganska så lugn. Har velat gå ut idag i det fina vädret. Men Jonathan har inte varit pigg och han har inte velat äta någonting alls, så fick hålla mej inne. Kände att han var för trött och hängig för att gå ut. Men när vi skulle äta middag så åt han upp en hel portion. :) Sen lite yoggi och gröt på kvällen. Så håller tummarna för att den aptiten håller i sig tills i morgon.

Nu äter Isabella det jag lagar med, trots att det blir lite större bitar i maten. Känns väldgit skönt, slippa köpa hem en massa burkar. De kostar ju en del. Men tyvärr så har hon blivit sjuk nu. Lille plutten, hon bara hostar hela tiden, å man hör att det är en jobbig hosta. Håller nog med på att bli sjuk, är tjock i halsen och hostar. Vill inte, men men, det är väl inte så mycket att göra åt. Bara man slipper febern.

Efter middagen idag så kom svärmor hit å passade barnen så vi kunde fortsätta med grävningen. Så nu är all sten borta. Fylla på med lite mer näringsrik jord sen. I mogron ska vi in till stan och beställa plantorna, 105 st blev det. Tar en liten stund att sätta ner dem :)

Nehe, duschen är avklarad, så nu är det dags att gosa ner sej i soffan och titta på Grey´s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0