Årets första...

Kanon väder idag med. Gött.. men blåste dock en del.
Jörgen börjar äntligen på bättre nu, har varit uppe nu hela kvällen. Han är trött, men det är väl helr förståligt. Vem skulle inte vara det efter fyra dagars feber ?
Har fixat och donat här hemma idag. Känns bra att kommit ikapp med all tvätt och fått plocka undan allt efter barnen sen flera dagar.
Jag, Ida och Jonathan var iväg i Lammåsa idag och badade. Det blev årets första dopp för oss alla tre. Skönt var det, men så klart kallt innan man hade doppat sig. Jonathan trivs i vattnet, så det ska bli kul att åka iväg och bada med honom igen sen och då kunna stanna längre med. :)
Jonathan har blivit lika prickig som Isabella varit nu. Ska bli spännande och se om även Jörgen får det. Tror knappast det, men liiiite kul hade det varit :) De verkar som tur är inte ha ont av utslagen, inte någon av dem. Bra!
Nehe, nu har jag pluggat ett par timmar, så huvudet är trött. Dags att hoppa i säng, för imorgon väntas det jobb mellan 07-13. Ingen lång dag, men jag lär som vanligt bli ovän med klockan när den ringer halv sex !

Natti!

Uppäten!

Trist dag.. Jörgen är fortfarande sjuk. Var visst väldigt envist det han har åkt på. Har varit å handlat idag, försökt att röja upp här hemma. Fixat käk å sen åkt till jobbet. 
 Isabella verkar inte heller vara så himla pigg. Å Jonathan tycks det gå upp och ner med. Hade planerat att åka och bada i morgon eftersom det skulle vara toppen väder ute och för att det är min enda lediga dag nu på en vecka. Men det får vi nog hoppa över. Är bjuda på middag hemma hos Jörgens föräldrar med. Får nog skippa det med. Är inte barnen riktigt pigga så vill jag inte dra ut dem heller, det bästa för dem är ju att vara hemma och vila så gott det går. Jörgen är ju som sagt inte vidare pigg på det heller.

Så för mej blir det väl att städa, tvätta hemma i morgon. Måste få ordning på hemmet igen. Har blivit kaos här hemma nu de sista dagarna.

Var ute och vattnade i trädgården vid tio ikväll när jag kom hem från jobbet. Tror att alla mygg och knott hittar ut just vid den tiden. USCH för dem. Är helt uppäten nu känns det som. Känns som om jag har fullt med knott innanför kläderna med. Blää..

Nehe, ska väl hoppa ner i sängen hos min lilla sjukling. Jobbigt bara att det är så sjukt varmt här inne. Har just nu 27,3 grader här!!

Natti!


Mindre lyckat!

Då har semesterschemat dragit igång. Känns väldigt skönt. Trivs ju helt klart med att veta vilka tider man jobbar.
 Midsommar idag.. Å den dagen blev ju inte riktigt som man hade planerat. Men men. Jörgen har haft hög feber nu i ett par dagar, verkar lite segt att ge med sig med. Just för tillfället är den borta, men kan ju komma tillbaka igen. Jonathan kändes väldgit varm innan, så han la sig för att vila lite. Efter en stund ropade han näst intill panikslaget efter mig, han var väldigt konstigt. Nästan yrade. Pratade om en fluga. Hmm.. han är ju inte rädd för flugor. Men jag tog en temp på honom iaf, å han hade med feber. Så det fick bli att vi stannade hemma hela dagen istället. Barnen är ju inte äldre, så de förstår ju inte att vi "missade" att fira midsommar. En annan gör ju det, men men.. det kommer ju fler :) Är en aning trött idag med. Jobbade min första natt på Österliden i natt. Gick väldigt bra och jag kommer garanterat att trivas med det. Jobbiga var bara att Jörgen varit/är dålig så han har inte kunnat hjälpa mig med barnen överhuvudtaget. Så är ganska slutkörd nu. Varit uppe i två dygn nu utan någon sömn alls.
 Så för min del lär det strax bli sängen. I morgon ska jag jobba med, kanske även på söndag.

Jag och Jörgen har varit förlovade i fem år nu med :) Jisses vad tiden springer iväg. :) Så grattis till oss, eller nått :)

Ha en fortsatt trevilg midsommar! Själv ska jag söka upp kudden nu! Natti!

Trött!

Denna helgen har verkligen gjort med sliten. Är så himla seg. Eller så kanske det beror på vädret ?

Idag har jag iaf försökt att plugga lite. Satt i tre timmar, lyckades göra klart en uppgift, sen satt jag i ca två timmar och klurade på ett svar på en annan uppgift men har inte ens skrivit en mening på den. Kanske är det ett tecken på att det är helt fel att ens försöka plugga en dag som denna !

Nu är det dags att göra sig klar och fixa lite mat. Börjar jobba klockan tre.
Ha en trevlig dag. Själv så ska jag pimpla kaffe på jobbet så jag håller mig vaken!

The Baseballs!

Det har varit en kanon-helg!! Har haft så himla roligt.

I fredags eftermiddag/kväll åkte jag ner till mamma och överraskade henne. :) Hon blev en aning förvånad när jag stod utanför dörren, men hon blev ju så klart väldigt glad :) Vi hämtade upp min syster Idah och åkte ner till gullbranna för att hälsa på de andra två med. Även dem blev väldigt överraskade! Så himla roligt att jag kunde göra så. Där stannade vi in på natten, pratade, sjöng och hade det väldigt trevligt.

På lördag morgon åkte jag vidare ner till min pappa (som väntade mej). Direkt när jag kom dit så okte vi till hans och Lindas häst, Nelly. En riktig sötis var det. Å sååå snäll. Fast hon gillade dock ej att bli sadlad :) Hihi, bitas kan de! När vi ridit klart där så körde jag mina tre syskon där hem till min farmor. Även hon blev lite överraskad när det var jag som pligade på dörren, även om hon hade sina aningar :)
Sen åkte jag hem till pappa igen och gjorde mej klar. Folket kom, vi lyssna på musik, prata, drack öl å spelade lite dart.. Mycket trevligt!

När tiden väl var inne så åkte vi till Helsingborg för att kolla på The Baseballs! (och Nils hellberg).

RIKTIGT kul var det!!! Ställde mej längst fram, men när folket började fylla på så kände jag att det kanske var dumt av mej att göra det igen. Men nej!!! Det var inget tryck alls. Man kunde dansa med och ha kul utan att bli halvt ihjälklämd!! Riktigt skönt! Jag gjorde något som jag lär få ångra mej i resten av livet med!! När killarna skulle ha upp tjejer till dem så pekade en av killarna på mej och vinkade dit vakterna för att dra mig över stängslet! Av någon korkar jäkla anledning så sa jag nej och pekade istället på tjejen jämte mej.. Hur dum får man bli ??? Usch, är såå arg på mej själv. Men men. Chansken kanske kommer nästa gång ? vem vet!
 Min pappa fyller år med, Så Linda och Crille gick fram och slängde upp en lapp till dem för att be dem sjunga för honom. Och det gjorde dem!!! Så himla roligt å pappa blev så rörd av det, vilket jag förstår!! :) Så glad jag blev för hans skull!
 Showen som de bjöd på var helt otrolig! När vi kollade på dem i Gislaved var ingenting jämfört med nu. Går inte ens att beskriva. Helt underbart var det!!
Men nu är det över, är hemma igen i vardagen. I morgon börjar mitt sommar schema rulla på. Så nu väntas det en massa jobb och plugg med för den delen. Ska bli spännande att se hur jag ska hinna med det bara!

Nehe, är allmänt trött och sliten idag. Så för min del blir det sängen tidigt.

Ha en trevlig kväll!!!


Måste ju självklart visa bild på grabbarna!

Mumma..

Trion! ;)


Vimmerby!

I tisdags så kom min moster och hennes familj hit. Vi åkte till astrid lindgrens värld tillsammans. Mycket trevligt var det och vi fick ett toppen väder med oss :) Barnen hade det väldigt roligt med. Lekte och skojjade för fullt.
Det rekommenderas verkligen att åka dit. Så för våran del blir det att åka dit nästa år igen, men att vi då ska vara där när det öppnar så man hinner se allt.

Väl hemma igen så var det dags att fixa middagen, å det blev tacos. Sen satt vi uppe och pratade lite innan sängen.

Igår va vädret kanon ute, så vi höll oss i trädgården fram tills att det var dags för dem att dra sig vidare.
Så tråkigt att de var tvugna att åka vidare. Men men, vi ses ju snart igen :)

Idag har jag mitt första prov i religionen. Så ska ut i solen och läsa på lite till inför det. Sen göra provet sen är det dags att plugga inför morgondagens prov med.. Phuu.. Ska packa å fixa klart allt till i morgon med, för då åker jag ner till min lilla pappa :) Ska bli så kul!!

Ha en underbar dag ute i solen! Jag ska försöka njuta så mycket jag kan! :)

jaha.

då var det söndag igen. Dagarna och veckorna bara springer iväg.
I fredags så tog Rebecca studenten. Så vi var i stan och kollade på den, sen var vi bjudna hem till dem på eftermiddagen! Mycket god mat blev det, tre rätters.
Väl hemma igen så var det dags för sängen. Jobbade hela dagen i lördags. Och idag har vi bara varit hemma tillsammans. Hann få gräset klippt med innan regnet kom.
Var och red idag med, tillsammans med Ida. Var trevligt. Men det kändes allt annat än bra när jag kom upp på hästen. Skulle tro att det var för att jag inte satt upp på henne direkt efter att jag trillade av. Men men, det gick bra iaf och det känndes bra efter en stund.

Nu är det dags för en dusch. I morgon blir det fullt ös. Handla, storstäda, fixa tvätten, middag sen jobba.

Ha en fortsatt trevlig söndags kväll!

Fixat!

I förmiddags åkte jag in till stan för att fixa en studentpresent och handla. Känns skönt att jag hittade något som jag kände mej nöjd med. Hoppas bara att hon med gör det så klart :)
 Väl hemma igen så blev det en massa gos mej Jögen och Bella. Jonathan var på dagiset å när han kom hem var han så himla trött, var inte en chans att jag skulle kunna hålla honom vaken :)
Annars har vi inte gjort någonting. Var skönt med en helt lugn dag hemma.

I morgon blir det en långpromenad med barnen, så länge det inte spö regnar så. Ska bli skönt att komma  ut. Se hur Jonathan tar det bara, han är ju inte öerförtjust i att sitta länge i vagnen, inte Bella heller för den delen:) Får pussla ihop det mellan mat och sov tiderna.

Funderar även på att ta hit svärmor i morgon så jag kan åka och rida. Men får se hur det blir. För efter att jag åkte av hästen förra veckan så slog jag till röven rätt ordentligt. Det onda la sig efter ett par dagar men har nu kommit tillbaka i det dubbla. Hmm.. Väldigt märkligt. Men men, nån gång går det väl över.

Nehe, nu är det dags för det vanliga träningspasset och en dusch. Sedan är det Grey´s som gäller ikväll!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Färdig!

I förmiddags så blev jag klar med den första inlämningsuppgiften i religion. Känns väldigt skönt. Så nu är det bara naturkunskapen kvar med denna veckan. Sen måste jag ju självklart plugga inför de två proven som kommer nästa vecka med.
Nästa vecka kommer att bli toppen! Min moster och hennes familj kommer hit på tisdag förmiddag å då ska vi alla åka iväg på en liten semesterdag. Ska bli riktigt kul. Sen väntas det jobb, prov, och en helg tillsammans med min pappa. Vi ska åka över till danmark på lördag, äta gott och dricka öl. Sen blir det tillbaka till Helsingborg för att släppa loss till The Baseballs. :)

Nu ska jag strax bada Bella, men hon ska få lite gröt innan. Sen blir det mys med barnen innan det är dags för dem att sova.

Just det, jobbet ringde innan. Så nu har jag fått ihop ungefär 40 extra timmar denna månaden. Känns hur bra som helst :)

på tal om inget, så stör jag mej verkligen på folk som har förutfattade menigar om andra. En del kanske borde tänkta till lite innan de öppnar munnen ? Det kan såra, så tänk på det!!!

Ha en trevlig kväll. Det ska jag ha :)


Curry!

Idag öser bara regnet ner. Så tråkigt. Men men, det var ju iaf fint i helgen. Konstigt bara att det inte kan få hålla sig så i fler dagar.

Idag har det varit lugnt här hemma. Har städat och pulat lite bara, myst och lekt med barne.

Gjorde kycklingfilé, ris och curry sås idag. Var lite tveksam till om Isabella skulle tycka om det. Men det gjorde hon. Hon åt en stoor portion. Så kul att hon äter allt jag ställer fram till henne. Så snart behöver hon inte burkmaten alls. Känns bra!

Nu ska jag busa och mysa med barnen en stund innan det är dags för nattning. Sen ska jag plugga när det är lugnt i huset :)

Ha en trevlig kväll!

Underbara sol!

Vilken otroligt härlig helg det har varit. Vädret har ju varit helt underbart. Älskar verkligen sommaren.
Jag har visserligen jobbat hela helgen, men har kunnat njuta av solen en del iaf. Har blivit mycket bus med barnen. Jonathan älskar ju helt klart att ha vattenkrig, så länge man inte sprutar vatten på honom :)
Bella stormtrivs ute med. Känns väldigt skönt :) Är det fint väder nästa helg så blir det helt klart till att åka och bada :) Så det håller vi tummarna för!

Kom hem ifrån jobbet för en stund sedan. Så nu ska jag mysa med älskling innan det är dags för sängen.
I morgon blir det en härlig dag hemma. En massa städ bland annat står på schemat!

Natti

gekås!

Igår åkte jag och jörgen till gekås. Vi var där redan innan det öppnade så det var inte mycket folk. Blev dock lite mer senare på dagen, men då var vi mer eller mindre färdiga redan. Vi gick inte igenom hela affären heller, tar det nästa gång istället :) Men det blev mycket kläder till barnen köpta. Känns skönt, man får ju verkligen mycket för pengarna.

Nu idag har jag och barnen busat ute större delen av dagen. Jag och Jonathan satte upp deras lilla pool med, å det tyckte han mycket om. Det belv lite vattenkrig och mamma blev så klart blötast :) Isabella var och kände på vattnet med, hon verkade gilla det när hon fick bada fötterna/benen. Fick även lite plugg gjort idag med.

Efter middagen så begav jag mej iväg på ett blingo party. Å det var som väntat mycket trevligt. Köpte en jätte söt mössa till Isabella och en tröja som hon inte kommer kunna ha förns om typ ett år, om inte mer :) Men den var så himla fin, kunde inte motstå den :) Hittade en hel del som jag ville köpa, men tyvärr var det slutsålt i de storlekarna som jag skulle ha.

Efter det så åkte jag hem till Dolly å tjötade lite med. trevligt även där. Men nu är jag hemma och det är dags att mysa med älskling för sen är det jobb som gäller resten av helgen!

Ha en mysig fredags kväll!

Jordgubbar!

Igår var dagiset stänkt, så jag tänkte för en gångs skull åka in till öppnaförskolan med barnen. Men när jag kom dit så var det självklart stängt. Så typiskt när man väl hade tiden till att åka in. Men men, det blev trevligt iaf. Köpte med mej årets första jordgubbar och åkte hem till Ida och Theo.
 På kvällen var det jobb som gällde. Känns skönt att få lite extra timmar så det blir med pengar och att jag kan spara mina föräldra dagar.

Idag har jag pluggat nu på förmiddagen. Ska snart göra mej klar så ska vi åka in till öppnaförskolan en runda när jag hämtat Jonathan på dagis. Isabella har en tid på BVC idag med. Ska bli kul å se vad lilla skruttan väger nu.

Efter middagen idag så ska jag åka och rida. Ska bli kul med, men kollade vädret och det ser ju som vanligt ut som om det ska bli regn. Men jag håller tummarna för att vi slipper det.
 På torsdag ser det ut att bli väldigt fint väder iaf. Men vi ska åka till Ullared då, så njuta av solen får vi göra en annan gång, skulle nog bli fint på fredag med. Hoppas på det iaf. Sen ska jag jobba hela helgen, så det skulle inte förvåna mej om det bli kanon väder då.

Nehe, ska läsa det sista om karmans lag hos Hinduismen nu, sen blir det duschen!

RSS 2.0