Tiden springer på

Oj då, en vecka redan sedan sist! Har inte haft någon tid att skriva. Men nu så, nu ska jag bara slappa i ett par minuter. Den senaste veckan har varit grym, men har haft trevligt ändå så klart.

Julen var bra. Trevligt blev det och tomten kom :) Jonathan var inte ett dugg rädd för honom :) Inte Isabella helles så klart, lite för liten för det än kanske. Det första Jonathan gjorde när han kom var att skaka hand med honom :) Så artig så! Hela dagen flöt på bra, mätt som bara den var man när kvällen väl kom. Dagen efter så åkte vi in på rean och skaffade oss en filmkamera :) Känns väldigt skönt att ha en sådan nu :) Har velat det länge. Lånade en innan,  men nu har vi en egen. Har tyvärr inte så mycket film på Isabella, men det ska det bli ändring på nu. Filmade henne lite på Neo iaf :) Så vi kan visa alla vilken liten plutt hon var!

Har jobbat en del nu i december med, så nästa månad blir nog skojj när lönen kommer :) Ser jag/vi fram emot.

Åkte ner till Halmstad i söndags. Var så kul att komma ner där igen! Alla i familjen kom hem till mamma på eftermiddagen så åt vi god mat tillsammans. Idah och Alexandra hade sin killar med, så det var trevligt at få träffa dem med :) Blev lite Julklappsutdelning och mycket prat. Så trevligt hade vi. Men sen var vi trötta på kvällen, hade ju gått upp kl 5 på morgonen för att komma iväg tidigt. Dagen efter så åkte vi och hälsade på Daniela. Var kul att få se hur hon bodde nu med. Han tyvärr inte stanna så länge för vi skulle vidare och hämta mamma på jobbet när hon slutade med. När vi gjort det så åkte vi in till stan och åt på Peking. Mycket gott! Mums. Det var så himla mycket folk bara, men det var trevligt iaf. Sen gick vi och kollade i ett par affärer, var meningen att vi skulle gå på stan men det var så otroligt mycket fok och vi alla var trötta. Sen hade vi en myskväl tillsammans och sa hejdå till mamma. För på morgonen efter skulle hon ju jobba och vi åka vidare ner till min farmor i Ängelholm.
På eftermiddagen när vi kom till henne så kom de andra i familjen dit med. Åt god mat som farmor gjort, pratade och hade det trevligt. Tiden går så fort bara, lite synd. Svårt att hinna prata så mycket med alla. men men, min pappa med familj kommer hit i morgon :) Så det ska bli trevligt.
på natten så sov vi hos farmor, sen begav vi oss hemåt på eftermiddagen. Kyligt värre var det när vi kom hem, 15 grader hade vi i huset. Trodde att det skulle vara kallare. Men nu börjar vi få upp väremen igen iaf och tvättmaskinen går på högvarv. Vill ha allt klart tills de kommer i morgon.

Nä, nu är det dags att hänga upp tvätt och sen dega i soffan, för nu är jag minst sagt trött

Då var det snart jul!

Oj vad tiden går fort. Hinner knappt med känns det som. Men nu är väl det mesta som går att förbereda tills i morgon gjort! Känns skönt. Men har stressat som en tok idag.
Har precis slängt i mej lite mat nu å ska strax åka iväg och jobba. Känner mej väldigt trött just nu, men hoppas att jag piggnar till snart.

Nu står granen och lyser fint vid spisen med och klapparna är på plats! Mysigt! Så nu inväntar vi tomten bara!

Nu är det dags att bege sej

Önskar alla en riktig God Jul!!

pulka och godis

Igår så var vi ute och åkte lite pulka med Jonathan! Han tyckte det var väldigt kul. Både jag och han såg ut som snögubbar när vi kom hem. När han åkte själv så svängde hans pulka typ så han åkte ner i ett dike och välte, med ansiktet före ner i snön :) Stackare, men han tyckte att det var kul iallafall! Sen välte pulkan för mej en gång med så jag rullade ner den sista biten i backen, så var helt snötäckt sen :) Men vi hade det trevligt. Kunde inte vara ute för länge bara, för det var kallt. När vi kom in igen så satte jag igång med mera julgodis. Så nu är två hyllor fyllda i kylskåpet med massa godis! Ska göra två saker till bara, men det får bli i morgon det. Vi ska ge bort en hel del, därför jag har gjort så mycket. Det brukar ju vara uppskattat! Tomten måste ju få en del med sej med när han har varit här :)
Mös i soffan igår med, såg på en film. Den var riktigt bra, men samtidigt väldigt jobbig att se på. Barnsoldater, usch, tycker det är riktigt hämskt. Men men, filmen var som sagt bra iaf.

Idag så var det väldigt kallt, brr.. Hålla sej inne. Har eldat som bara den, men så fort jag slutar så springer graderna ner här inne igen, så får väl nöja mej med 20 grader tills ikväll.
Har varit duktig och rensat i skåpen i köket med. Känns skönt att ha gjort det nu, tog sin lilla stund.
Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej klar, ska jobba ikväll. Så middagen ska fixas å så innan det är dags.

Ha en trevlig dag/kväll alla!

Taco kväll!

Idag skulle min syster Idah kommit till oss. Men tyvärr blev det inte så eftersom hon var sjuk stackarn. En jobbig förkyldning, det är aldrig kul och man brukar inte vara så specielt pigg då. Men jag hoppas att du frisknar till snart Idah, så du är pigg över julen. Väntar på att du kan komma hit sen efter nyår istället då. :) Älskar dej.

Vi försöker komma fram till när vi ska åka ner till Halmstad med, men vi lyckas aldrig bestämma oss. Väntar på svar ifrån jobbet om jag ska jobba eller inte nästa helg, så vi får se. Saknar hela min familj, så jag hoppas inte att det dröjer allt för läge till iaf.

Var inne i stan innan idag och handlade lite. Köpte mej en gran med :) Täta och fina var de verkligen här i år. Vi brukar köpa kungsgranen (grå granen, silvergran) men det gjorde vi inte i år, utan det blev en vanlig rödgran. Ångrar mej dock en del, men men, så nästa år blir det nog mi favoritgran igen tror jag :) Den är visserligen ca 300 kr dyrare, men det kan det väl vara värt ?

Vid fem tiden idag så kom Thomas, Ida och Theo hit. Bjöd på Tacos. Sen spelade vi lite på Wii fit med. En trevlig kväll blev det. Men nu är jag så trött att ögonen går i kors, så skulle tro att det snart blir sägen för min del, om jag inte hinner däcka i soffan!

Så natti med er. ha en fortsatt trevlig helg!

Klar för operation!

Vår lilla tripp till Eksjö igår gick bra. Jonathan hade ju ett läkarbesök på öra, näsa och hals mottagningen. Så nu är det bestämt att han ska få operationen. Skrapa ner mandlarna i halsen och ta bort polypen bakom näsan. Känns skönt! Han kommer nog att vara så mycket piggare efter det. Sova ordentligt och kunna andas "normalt". Känns en aning jobbigt bara att han ska sövas. Men men, det kommer att gå bra iaf. Det var en väntetid på operationen på ca tre månader, så än är det ju inte aktuellt.
Fik köpt en del julklappar igår med, så nu är det typ bara fem stycken kvar ungefär. Känns skönt det. Å dem ska jag fixa nästa vecka var det tänkt.

Idag så ska jag försöka ta mej i kragen och städa här hemma, sen ska jag jobba i eftermiddag och kväll. Mår inte så bra bara. Vi har åkt på en ny förkyldning igen. Jörgen mådde inte alls bra här hemma igår, låg på soffan större delen av eftermiddagen och kvällen. Men ändå gick han till jobbet idag, envis som han är. På mej har den inte brutit ut än, men det är på gång. Tråkigt att det ska komma nu vid jul bara. Men det är ju som vanligt då, brukar vara lite sjuk över jul och nyår. Får väl hoppas på att det går över. Jonathan och Isabella är en del snuviga med, annars så verkar det inte vara någon fara med dem. Skönt det, å hoppas att det håller sej så med.

Nä, nu får jag ta tag i städningen så att jag hinner med det jag ska.

Ha en mysig fredagskväll alla!

Så fel man kan ha!

Upp långt inann tuppen idag. Skulle åka till Jönköping med Jonathan idag. Men det var något som sa mej typ att "läs lappen med tiden igen". Så läste på den, å vi ska inte till Jönköping, utan till Eksjö! Hmm.. Känns lite jobbigt eftersom vei hade planerat en del saker att göra där. Men men, blir väl lite lättad över att det inte är lika långt att åka iaf. Idag är det verkligen kallt ute och blåser en del.  Så, vi gick iaf upp en halvtimme tidigare än vad vi hade behövt. Men men, nu hinner vi ju elda lite längre här hemma :)

Nu ska jag göra mej klar, sen är det dags att väcka barnen och göra dem klara!

Ha en trevlig dag alla!

Julfest!

Idag så bar det av till öppnaförskolan på julfest med Isabella. Mycket trevligt var det. Blev en del folk där, men ändå inte så mycket som vad jag trodde att det skulle bli. Men som sagt, trevligt var det. Till fika blev det ju såklart tomtegröt och skingsmörgås :) Och en kopp kaffe på det. Inte dumt alls. Det blev min frukost :)

Sen efter det bar det av till Maxi, köpte frimärken till julkorten så jag fick iväg dem. Ute i sista minuten kan man säga :) Men nu är de på väg iaf!
Sen åkte vi vidare till jobbet för att fixa mina papper med deligationen. Rätt ska ju vara rätt! Så nu kan jag fortsätta ge medicin och sprutor utan att behöva tänka på det :)

Väl hemma igen så hämtade jag Jonathan. Han hade med haft julfest idag. Tomten kom på besök till dagiset och de dansade runt granen! Han hade haft det kul, var så himla glad när jag hämtade honom :)

Timmarna har sprungit iväg idag. Slog in julklapparna när middagen var avklarad. Sen tvättades det och badade barnen!
Å nu har jag precis tränat och duschat.

Snart dags att krypa till sängs, för i morgon ska vi upp vid klockan fem, sen blir det en heldag i Jönköping. Jonathan har ett läkarbesök där. Ska köpa lite julklappar i morgon med och leta efter skor till mej och Jonathan. De skorna som vi köpte till honom för ett tag sedan var helt värdelösa. Stod att de skulla vara vattentäta. Men nej, det var de inte. Har blir jätte blöt om fötterna. Så nu ska vi hitta ett par nya åt honom!

Nehe. Natti med er!

 


Mums, fingret är gott :) Här är hon på öppnaförskolan!


Isabella och Theo! Så söta såå ! :)

Haha.. detta måste ja vara den härligaste minen :) Skrattar gott när jag ser bilden.

Mammas lilla älskling!


Lucia och snö!

Igår var det lite Lucia firande på dagis. Det var mysigt och de var så duktiga och fina allihopa! Efter lusse tåget så bjöds det på lite fika. Väldigt mysigt. Vi gjorde dock ett litet, litet misstag. Typ alla hade ju tagit på tomtekläderna utanpå ytterkläderna utom vi. =) Så typiskt. Hade inte en tanke på det. Å väl där så var det för sent, hade behövt en storlek större Det var lite extra juligt och mysigt när det låg lite vitt på marken med! :) Perfekt tajming.

Idag så snöar det på ganska så bra. Hade behövt skotta garage uppfarten, men det får vänta tills jag kommer hem ikväll. Ska jobba idag. Kul att jobba, men lite synd att stå ombytt å klar för att köra när Jörgen kommer hem bara. Blir ett snabbt hej och hejdå. Han är ju hemma vid 20 över fyra och jag börjar vid halv fem. Med tanke på att det är lite halt med så kan ju Jörgen bli lite senare med, så är rädd för att jag kan komma några minuter för sent till jobbet, å det tycker jag inte om. Men men, inte så mycket val ju.

Idag så har jag fixat med mina Julkort. Hade ingen lust att åka och köpa frimärken till dem bara, så får göra det i morgon. Sista dagen att skika dem på då med.

Nehe, nu ska jag ta fram fisken ur frysen så den hinner tina lite. Idag blir det spätta filé. Mums, det tycker jag om :)

Till mina syskon!

Jag saknar er. Så otroligt mycket! Det gör så ont i mej att inte kunna träffa er så mycket. Tänker på er väldigt, väldigt ofta. Jag önskar så enormt mycket att vi kunde träffas oftare. Saknar er. Gråter ofta när jag tänker på er. Framförallt Idah, Alexandra och Amanda. Om jag inte hade flyttat ifrån Halmstad så hade kanske saker å ting kunnat vara så mycket annorlunda. Man ska inte tänka så, för då hade jag inte haft mina två gullegrisar. Men jag önskar att jag på något sett kunde få Jörgen att vilja flytta till Halmstad igen. Men det går inte, han vill inte :(
 Blir så ledsen ibland när jag hör andra berätta att de  träffat sina syskon typ. Att de umgås med varandra, hittar på saker, eller bara ta det lungt oh träffas. Är självklart glad för alla deras skull, men jag önskar så innerligt att jag med kunde göra det. Vill med ha min familj här runt mig. Det är ensamt detta, otroligt ensamt.

Jag älskar er, allihopa. Väldigt mycket. Det som gör mej otroligt ledsen är att jag knappt känner er längre. Inte någon av er alla sju. Alla har förändrats och utvecklats så mycket för var gång jag träffar er. :( Det gör mej ledsen. Jag vill känna er, utan och innan. Jag vill vara en del av erat liv, en stor del. Jag vill ha er nära mej.

Å halmstad tjejerna, ni har fått gå igenom så mycket. Mycket mer än vad man ska behöva göra, framförallt för att vara i de åldrarna som ni är i. Jag önskar att jag hade kunnat vara där och hjälpa er på något sett. Jag hoppas att allt kommer att lösa sig på det bästa sätter för er alla. Ni är alla fina och väldigt duktiga tjejer. Om ni bara vill så kan ni, antagligen mycket mer än ni tror. Det gäller bara att vilja. Ni ska aldrig ge upp. Ni kommer att klara er fint! Det vet jag. Älskar er tjejer. Saknar er!

Tänker ta hit er tre sen när ni har lov i sommar, å ska hålla kvar er här i minst en vecka. Vi ska hitta på saker och bara umgås och ha kul. Prata med varandra. Vi ska mysa! Å få vara riktiga syskon!
Usch så ledsen jag blir! Saknar er! Vill får vara hos er.

Var rädda om er nu! Vi ses snart! 

Älskar er otroligt mycket. Ni har en stor plats i mitt hjärta!

Pussar och kramar

Kalas!

Idag bar det av på kalas direkt på morgonen när vi var klara. Det var Jörgens brors fru som skulle fira sin dag! Så nu är det bara två födelsedagar kvar på detta året, sen börjar vi om igen.

När vi var på kalaset fick vi ett samtal om att vi var bjudna på kaffe hos Thomas och Ida, så vi åkte direkt dit. Timmarna sprang iväg, väl hemma så var det att skynda med middagen. Sen var man lagom trött.

I morgon ska det bli skönt med en dag hemma bara och att komma ikapp med sysslorna. Ska på Lucia på Jonathans dagis bara :)

Nu ska jag se om det går att trösta Isabella! Sen ikväll känns det som om man kommer somna på soffan. Hade planer att se en film som kommer,  men lär somna halvvägs in i den.

Hejsvej!

Köttbullar

Idag vaknade min kära dotter kvart i sex. Det var inte överdrivet uppskattat kan jag säga. Sen har hon sovit ca i timme sammanlagt under dagen och nu vill hon inte söva när kvällen är här. Hmm, kan inte förstå hur hon orkar. Jag är iaf en aning trött nu.

Jörgen jobbade idag, så vi mötte honom i stan vid tolv när han slutade och handlade lite. Ekade mer eller mindre i kylskåpet. Kollade upp priser på granarna med, så det blir väl att vi inhandlar den i veckan med, innan de finaste granarna försvinner.

När vi kom hem så satte jag igång med köttbullarna till julen. Skönt att ha det gjort nu, det tog sin lilla stund. Men nu är det klart iaf. När jag var färdig med dem så kom Ida, Thomas och Theo på besök en stund. Tog en kopp kaffe. Efter det var det hög tid att sätta igång med middagen, potatisgratäng och fläskfilé blev det idag. Mums! Var dock så hungrig när maten väl var färdig så jag tror nog att jag åt lite för mycket. Men men, så kan det bli ibland.

Har tränat idag, med Wii fit. Kändes skönt. Har träningsvärk. Men det är väl bara bra antar jag, då har man ju gjort något :) Så nu har jag precis tagit mej en varm och skönt dusch. Så nu blir det mys i soffan med en film och älskling.

Min syster Amanda fyller 13 år idag med! Oj oj, tonåring redan. Hur gick det till ? Men grattis gumman, älskar dej massor!!! Min moster fyller också år idag, så grattis igen till dej med! Hoppas dagen har varit bra för er båda!


GRATTIS Daniela!

Ikväll är det som sagt jobba som gäller.

Har fixat middagen till dem här hemma som de kan äta sen när det är dags. Själv får jag ta med mej till jobbet.
Känns lite tråkigt att jobba idag. Hade velat vara hemma och mysa med familjen oh kollat på Idol. men men, mysa får vi göra i morgon istället. :)

Har tvättat å så idag, annars inget specielt. Lyckades klämma in ett kortare träningspass på crosstrainern med. Bättre än inget iaf.

Idag fyller Daniela 24 år! Grattis till dej vännen! Nu börjar visst du med bli lite gammal :) Hihi. Men ja, jag kommer alltid att ligga en knapp månad före dej.. :) Hoppas du får en kanon dag! Kramar till dej!!!

Nehe, nu börjar det bli dags att byta om så jag kommer iväg.

Ha en trevlig fredag alla!

kvällen är kommen

å det är skönt. Nu är jag trött och lite till.

Haft besök av Ida och Theo idag. Thomas kom med en stund med.
Har varit så där väldigt pigg idag å rastlös, fram till lite senare på eftermiddagen, efter att vi ätit  middag, sen blev jag hur trött som hels. Men men, lyckades orka med 1 och en halv timmes träning med, så det känns bra iaf.

Nu ska jag bara vänta på att min maskin tvätt blir klar så jag kan krypa ner i min renbäddade säng. Gött ska det bli.

I morgon är det jobba som gäller. Jobbar kväll. Känns lite ruttet att missa Idol finalen när jag sett i stortsätt alla andra fredags finaler. Men men, Jörgen får väl spela in det, annars går det ju i repris med. Men kan hända att den kanalen kommer vara igång på jobbet i morgon med, så man hör lite när man springer förbi :)

Sov så gott! Natti natt natt!

Hallå där!

Idag så ville jag bara vara hemma och ta det lungt. Men när jag satte  mej ner och tog det lungt så blev jag grymt rastlös, så åkte in till öppnaförskolan med Isabella istället :) Det var trevligt! Ibland är det skönt att bara vara hemma och göra ingenting, men samtidigt kan det vara skönt att komma hemifrån en stund och "skjuta" upp alla måsten hemma. 
 Har försökt att ta det lungt annars idag, men jag ät tydligen inte så bra på det. Hmm.. har gjort allt som stod på dagens lista iaf. Så nu är det bara träningen kvar. Ska hoppa upp på min cross trainer nu i 30 min iaf. Bättre än inget :) Kanske blir något pass med Wii fit med. Jörgen håller på med det nu, så får se vad som hinns med. Å lilla Isabella verkar inte vilja sova ikväll heller. Hoppas hon somnar snart.

Igår så gjorde jag lite julgodis. Kola :) Gäller att gömma dem väl för Jörgen, men svårt att göra det när de helst ska stå i kylskåpet. hmm.. kanske blir att jag gör en laddning till sen. De är goda och väldigt uppskattade :) Ska försöka hinna göra olika sorter innan jul med. I helgen så har jag iaf planerat att göra köttbullarna. Ska bli skönt att ha det gjort sen.

Nä, nu är det dags att dra sej så jag hinner med innan det är dags för sängen.

Natti

En ny vecka, igen!

Hmm.. vart tar tiden vägen ? Den bara springer iväg. Jaja, men då är det ju snart sommar igen :) Å den längtar jag verkligen till. Har en hel sommar att ta igen med tanke på att hela förra sommaren inte riktigt blev som man hade tänkt sej.

Har jobbat hela helgen. Har kännts bra, å Jörgen har fått känna på lite mer hur det är att vara själv med båda banen :) Det är bara nyttigt för honom, och för barnen. :) Det har funkat jätte bra, så det är skönt det. Har väl inte tvivlat på att det skulle göra det heller visserligen, han är ju pappa till dem så självklart fixar han det utan problem. Har en i Jörgens släkt som säger så här, "mamma tar hand om barnen, när hon inte är där så sitter pappan barnvakt" Ett uttryck som jag hatar. Hur kan man sitta barnvakt åt sina egna barn ?? Fattar inte riktigt det. Så nu då, när jag har jobbat. Kan man se det som att jag har lämnat bort barnen då ? Haha, nej. De var med sin pappa! Synd bara att personen ifråga inte kan fatta detta, när jag sagt ifrån ett antal ggr om det. Grrr..blir sur för det!

Idag var jag och Isabella i Jönköping. Var uppe tidigt idag, vid fem tiden ungefär. Jörgen åkte till jobbet och jag lämnade Jonathan på dagis lite innan klockan sju, sen åkte jag och Bella. Hon skulle göra ett ultraljud av hjärtat. Hon var snäll, eller ja, hon blev snäll när hon flick flaskan i munnen :) För det är verkligen inte kul att bara ligga still på rygg, men med flaskan så hjälpte det :) Allt gick bara bra. Tyvärr hade inte "hålet" växt igen sedan förra besöket. Vilket de trodde att de skulle ha gjort nu. Men det kommer det att göra så småningom, hoppas jag. Väntar på beskedet ifrån hennes läkare.
 Efter det besöket tog jag och Bella en liten tur till IKEA med. Var skönt att gå där och titta lite när det inte var specielt mycket folk. Så det var mysigt. Å Isabella var jätte snäll hela tiden, somnade när vi körde dit och somnade när vi körde hem. :) Jag med nästan, på vägen dit. hmm..inte bra. Men jag ringde till min kära lilla farmor och pratade med henne den sista biten :)
Inte bra att köra bil när man är trött, inte ett dugg. Men men, allt gick bara bra iaf :)

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Tagit det lite lungt. Tråkigt nog blir det ju mer att göra i morgon istället. Ska köra en storstädning här hemma i morgon med allt som det innebär. Har en del tvätt att komma ikapp med också, så jag är nog minsann sysselsatt i morgon med :) Känner mej ganska trött nu, så det är nog snart dags för sängen för min del. Ska ta ett litet pass på min cross trainer nu å sen en dusch. Sen ska jag gosa med kudden.

Natti natti!

Ville inte gå upp

Då var det morgon igen. När jag vaknade idag så ville jag verkligen inte gå upp. Var så tröt. Men nu är jag uppe, så lika bra att komma igång med allt då. En maskin tvätt har jag fått igång, så nu ska jag fixa lite att äta till oss. Sen hinner jag nog inte med så mycket mer idag. Ska åka till jobbet sen vid klockan ett å jobbar till halv tio.
 Det blir sängen direkt när jag kommer hem ikväll för i morgon bli det en lång dag. Ska lämna Jonathan på dagis vid klockan sju, sen ska jag och Isabella åka iväg direkt å kommer inte hem någon gång förns ¨på eftermiddagen. Men det ska bli kul iaf :)

Näh, dags att fixa klart allt här hemma nu så hinner jag kanske sitta och dega en liten stund innan det är dags för jobbet :)

Ha det så bra!
Hejdå!


Fika på stan!

Huvudvärken har släppt nu. Tack för det! Hoppas att den håller sej där med, lååång borta.
Dagen har varit bra. Ida och Theo var här en sväng i förmiddags. Tog en kopp kaffe och tvättade en maskin tvätt till dem för det hade blivigt något form av stopp i deras system. Tråkigt när det blir så.

Ringde och bokade tid hos fotografen idag med så vi kunde komma och välja ut våra kort på Isabella. Lilla sötnosen! Hon är så fin. Tycker det är svårt att välja ut kort, men jag känner mej nöjd. Köpte ett extra kort med :) Men jag och barnen hämtade iaf upp Jörgen när han slutade vid ett och åkte å fixade korten. Sen gick vi en sväng på stan, så längesedan vi gjorde det. Köpte nya vantar, mössor å sådant till barnen. :) Till Isabella hittade jag ett par jätte söta små skor :) Ska lägga in en bild på dem här sen!
Sen gik vi och tog en fika tillsammans. Men längesedan vi gjorde det, så det var mysigt :)
Till sist så brottades vi med halva Vetlanda på Maxi, mindre kul kanske. Men det är ju nödvändgit.

Så nu ska jag strax krypa ner i sängen. Ska jobba i morgon, delad tur. Usch, känns lite tungt just nu. Är ju inte van vid att behöva gå upp vid den tiden. Men men, lika bra att vänja sej, ska upp vid klockan fem på måndag.

Nähe. Sov så gott mina vänner! Natti natti!


Blää för huvudvärk!

Denna dagen ha varit seg som bara den. Brukar gå fort annars, men inte idag! En sådan dag då man inte skulle har gått upp ur sängen är det. Har så fruktansvärt ont i huvudet. Men men, hoppas det är bättre i morgon. Hade tänkt åka in till öppna förskolan med båda barnen i morgon, men får se hur det är och känns i morgon.

Fick veta en kul sak idag med! Men det avslöjar jag inte vad det är förns det är dags :) Hihi!

Hade tänkt göra köttbullarna till jul i helgen, men nu ska jag jobba hela helgen, så det får bli en annan dag, hmm.. vet inte när bara, det är så bycket bokat nu innan julen. Men men, det löser sej nog.

Nu ska jag ta min arga lilla Bella. Hon vill inte alls sova ikväll, är på ett riktigt hemskt humör. Men men, jag älskar henne ändå :)

Natti!

Var är Isabella, titt ut!

Jaha ja. Har varit inne på öppnaförskolan en sväng idag. Var sångstund. Skönt att komma hemifrån ett par timmar. Hämtade hem Jonathan på dagis å nu har han somnat i soffan. Stackar, hör hur han kämpar med många andetag. Jag hoppas för han skull att de kommer operera bort polypen på honom och att de skrapar halsmandlarna. Han snarkar som bara den. Hör att det är jobbigt för honom. Så vi får väl se vad läkaren säger när vi ska dit.

Försöker att ta det lungt här hemma nu. Men vissa saker måste jag fixa. Middagen ska snart göras. Ska jobba ikväll. Dags för julbord för de anställda, så då får vikarierna gå in. Vill med på julbord ju. Hmm..
De rinde innan idag med om fler tider att jobba. Kul! Lite extra pengar ju. Alltid skojj med det. Trivs bra där med.

Nee, nu vill inte min lilla Bella leka själv längre, så bäst att jag går till henne. Dags att väcka Jonathan nu med så att Jörgen har en chans att få honom i säng ikväll.

Hejdå!

Sova på golvet ?

Blää vilken tråkig dag. Vill göra något, men jag orkar inte. Vill vara pigg ju. Sängen är inte ens bäddad än, å är den inte det vid denna tiden, då är det illa. Hade planerat att städa idag, å fixa med tvätten, rensa bland Jonathans leksaker. Men ingenting har blivit gjort. Hmm..får ta mej i kragen nu tror jag!

Men jag är visst inte den enda som är trött. Isabella har nu sovit i två timmar. Inte likt henne. Hade ju kunnat passa på att göra en massa här under den tiden då, men som sakt, orkar inte.
Å Jonathan var trött som bara den när han kom hem med. Lekte med honom å så, men han ville bara sova. Så nu har han gått i däck på golvet. Haha, han är så söt. Ska snart ta och väcka honom igen. Annars blir det inte lätt att få honom i säng ikväll. Igår somnade han inte förns efter klockan tio. Så det är svårt att veta hur man ska göra. Han är så trött när han varit på dagis. Känns ju elakt att tvinga honom att vara vaken då, samtidigt som man vet vilket bråk det blir på kvällen när han ska sova. Hmm..

Nä, nu måste jag se till att gå och göra någon nytta. Känns inte bra att bara sitta och titta på allt!

RSS 2.0