Film

Dagen i skolan igår var bra.
Idag har det blivit en massa gjort i garaget, det mesta är nu rivet. Jörgen har varit så duktig :)

Efter lunch så åkte vi till stan tillsammans, å sen åkte vi för att handla. När vi kom hem var det dags att tända grillen för att fixa middagen. Idag blev det dillkokt potatis och grillade revben. Mums blev det! Får känna mej glad över att jag lyckats knapra mitt första revben på många år :)

Just nu sitter en mycket glad Jonathan i sin farbrors knä och tittar på speedway :) Isabella gav upp för en liten stund sedan då hon var trött.

Själv så ska jag nu gosa ner mej i sängen för att titta på film. Girl Interupted blir det. Mycket bra film.

Imorgon är det jobb som gäller.
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kraam

brev...

Idag var jag tillbaka i skolan igen. Å dagen började väldigt bra :) Jag hade mitt betygsamtal i den teoretiska biten. Fick MVG i alla ämnena, bortsätt från ett, där fick jag ett starkt VG, var bara två poäng ifrån ett MVG där med. Så, jag känner mej väldigt nöjd. Det är så stor skillnad med hur mina betyg brukade se ut i skolan. Känner verkligen att jag är på rätt ställe. Sen så fick jag höra massa posetivt om mig själv som person med. Känns med väldigt bra :)

Jörgen mår bra igen idag, eller hans mage kör väl fortfarande, men illamående är borta och han äter. Barnen har fortfarande inte uppvisat några symtom, så jag hoppas innerligt att de slipper det. För min egen del så har det varit lugnt frams till efter middagen typ. Magen har börjat köra som bara den nu å det svider i den. Jag hoppas att det bara är min kassa mage som spökar, så det inte är samma skit som Jörgen hade.

När jag kom hem så hade det kommit ett brev med posten till mig. Blir nervös över det hela, men allt kommer nog att bli bra hoppas jag. Ska fatta ett beslut över det hela, så får vi se hur det går.

Nu ska jag försöka ta mej in i duschen, sen blir det soffläge.
Ha en trevlig kväll!
Kraam


hemma idag

igår kväll, vid halv elva tiden blev jag halvt ihjäl skrämd. Jag satt och kollade lite på tv å hörde hur ytter dörren öppnades och att någon gick i hallen. Blev så jäkla rädd då jag var själv hemma med barnen eftersom att Jörgen han jobbade. Väntar ju inte direkt besök vid den tiden. Satt med telefonen beredd om att ringa. Men, det var bara älskling som kom hem tidigare ifrån jobbet. Men han mådde inte bra direkt. Så hela natten bestod av att höra hans springande fram och tillbaka till toan för att spy. Blää.. jag la mej på soffan. Stackarn! Men det var bara under natten som det höll på som tur var.

Så, jag stannade hemma ifrån skolan idag eftersom vi misstänkte en magsjuka och jag ville inte lämna barnen på dagis om det var så att de skulle åka på det med. Men så verkar dt inte vara. Jörgen är inte direkt pigg, han har legat hela dagen, men han har ätit flera ggr och illamåendet är borta, bara lite magont kvar. Å ingen av oss andra han något som helst symptom på att bli sjuka, så imorgon blir dagen som vanligt. Jörgen ska jobba med.

Så idag åkte jag in till stan med barnen för att träffa Sandra. Vi kollade lite i affärer efter jackor till barnen. Känner mej nöjd med dem som jag köpte. Vi tog oss en liten fika på stan å sen åkte vi till family house som öppnade idag. Finns en del där inne till bra pris :) Så, jag ska ta mej en tur dit igen men utan barnen. Det var lite trångt med vagnen där inne nu. 
 
När vi kom hem så var det dags för lite mellanmål. Sen passade jag på att städa med ordentligt här hemma. Känns skönt att ha det gjort :)

Sen var det ju det vanliga. Middag, disk, dusch av barn, mys och gos, natta dem, plocka undan, å sen ta mig en dusch själv, å nu sitter jag här. Ungefär så en kväll brukar se ut :)

Ikväll blir det sängen tidigt. Blev ju inte mycket sömn förra natten.
Ha en trevlig kväll
kraam


nu så..

nu har jag lugnat mej lite igen. Men blir så trött på denna orättvisa som finns. Hade jag kunnat så hade jag verlat födas om igen, få ha samma människor som finns i mitt liv nu, meen, att alla runt om mej mår bra. Tänk vad ett par människor kan förstöra för andra! Men men, det kommer att lösa sig. Man ska bara aldrig ge upp.

Dagen blev bra i skolan iaf. God mat blev det :) Väl hemma så var vi ute i trädgården lite innan det var dags att fixa middag. Idag blev det spaghetti och köttfärsås. Smidigt när det ska gå fort :) Å det blev väldigt gott, annars är det inte min favorit.

Nu ska jag kolla runt bland lite recept å se om jag kan bestämma mej om vad jag ska göra till mina tre a la carte dagar. finns ju ett och annat att välja på.

Ha en trevlig kväll
Kraam

.

Livet kan vara så jäkla orättvist ibland!

Faan säger jag bara!!!


Härlig dag

Idag blev det ännu en härlig dag ute. På förmiddagen kom Sofia och Gustav hit igen. Vi satt å njöt av den härliga solen medans barnen lekte. Senare på eftermiddagen så åkte vi hem till dem för att grilla. God mat och trevligt sällskap är aldrig fel.

När vi kom hem så var barnen trötta men väldigt nöjda med dagen. Så nu sover dem å jag och älskling ska mysa i soffan. Imorgon är det tillbaka till vardagen igen. Det har varit skönt med dessa lediga dagar tillsammans nu.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kraam

Sommar dag..

Ja, idag kan man väl verkligen säga att det har varit som en sommar dag. Det har varit så himla skönt :) Återigen så har vi varit ute från morgon till kväll. :)

Idag fick vi lite trevligt besök. Jonathan och Isabella hade ett par lek kompisar här med :) Det tyckte de var roligt. De sprang omkring å lekte med varnadra hela tiden, å de kom så bra överrens :) Vi andra satt bara å njöt av den härliga solen :) 

Vi har varit inne i stan och storhandlat idag med. Så skönt att ha det gjort. Men det blir nog en tur till stan imorgon med. Måste köpa ett par grejer till kaninens bur så att vi kan åka och fortsätta med den. För nu tror jag snart att kaninen kan vara ute dygnet runt. Det blir en ihop byggd innebur med så hon ska nog klara sig. 

Efter att barnen somnat så gick jag och älskling ut igen. Så nu har jag äntligen fått ner mina plantor :) Hoppas att det blir något med det bara, är ju inte riktigt hemma i det ämnet :) Men jag ska nog lära mig! 

Ha en trevlig kväll. 
Kraam                                                                                                                                                 
 

Jobbat!

Ja, idag så har jag jobbat. Det blev en mycket bra och rolig dag! Kommer att trivas där hur bra som helst :) Så, nästa gång så styr jag köket själv :) Är helt perfekta arbetstider med :)

När jag kom hem så var älskling och barnen ute i trädgården. Jörgen har kommit på att han ska tävla mot mossan. Så, han höll på att köra med mossrivaren i HELA trädgården. Haha, har man inget att göra så skaffar man sig. Vi gjorde det förra året, fast då bara på framsidan eftersom det var i stort behöv där. Gräsmattan blev mycket bättre, så, vi håller tummarna för att gräsmattan blir bättre i hela trädgården nu då :) Jag hjälpte så klart till när jag kom hem, så nu har vi gjort ca 1 tredjedel av trädgården och det har tagit ca 3 timmar :) Det bli mycket att räfsa upp. Så, vi ska nog hålla oss sysselsatta imorgon med :)

Vi grillade även idag. Det blev stekt nypotatis, kall sås, och grillad ytterfilé som legat i en mumsig marinad :) Mycket gott!

Efter middagen så var det dags för barnen att duscha. Å sen satte vi oss alla för att mysa tillsammans med barnen i soffan. De fick sinda påskägg med då. I dem fanns det ett par leksaker och några godsaker :)

Nu sover de små. Så, det är dags för oss att mysa lite själva nu :)

Ha en trevlig kväll.
Kraam

Långfredag..

Igår efter skolan så mötte familjen upp mig i stan. Vi skulle köpa ett par skor var till  barnen. Tycker det är lite väl varmt med vinterskor nu, och gå med stövlar hela tiden är kanske ingen hit :) Men sandaler väntar vi med tills nästa månad iaf. Jonathan blev väldigt glad över sina spindelmannen skor :)

När vi kom hem så plockade jag fram lite pyssel till barnen. Vi satt ute i gräset och barnen gjorde påskriset fint :)Efter det så fick de måla lite ägg. De tyckte att det var väldigt roligt :) Å de var duktiga. Det blev så fint :)
Sen var det dags att fixa middagen. Denna gången blev det grillade kotletter och pommes. Som sagt, alltid gott med grillat :)

Idag så sov båda barnen lite längre. Å skönt var det så man fick dra sig i sängen lite :) Vi gick upp alla tillsammans och åt frukost på altanen. Första för i år :) Det var mysigt och väldigt skönt att komma ut :)

När frukosten var avklarad så gjorde vi oss klara för att åka. Vi var bortbjudna på en påsklunch som var mycket trevlig :) Det gick några timmar där men väl hemma så lekte vi lite tillsammans i trädgården. Vi har varit ute precis hela dagen idag, så inatt lär vi sova gott iaf :)
 Vi grillade även idag. Gjorde grillspett idag av ytterfilè som jag lagt i en hemma gjord marinad. Det blev väldigt gott. Kokte färskpotatis och morötter i dill till det, samt lite grönsaker å grädde/gräddfil. Mycket gott var det. En härlig smak av sommar :) Gjorde en liten kladdkaka till efterrätt med då vi väntade besök :)

Nu sover barnen, å jag har plockat in tvätten och städat undan där ute lite. Så nu är det snart dags för en dusch, å sedan blir det mys i soffan. Imorgon ska jag jobba några timmar i köket, så ska försöka komma i säng i någorlunda tid.

Ha en trevlig kväll.
Kraam

Å glad påsk till er alla!!!


Barnen målar fina påskägg :)


Detta blev slutresultatet :)


Å det fina riset som barnen gjorde :)


Påskbuffé

Idag var det påskbuffé. Så himla roligt :) Trivs verkligen i severingen/kassan när det är mycket folk och det blir lite stressigt. Det var dock väldigt väldigt varmt. Att stå över vattenbadet med den varma maten är väldigt varmt. Men, då får man springa ett litet varv för att svalka av sig :)
Gästerna var iaf mycket nöjda och tyckte maten var väldigt god :)

Blev kvar lite längre i skolan idag med. Jag och Emelie hjälpte till att duka upp till en wisky provning som är ikväll. Bosse bildoktorn skulle hålla i den :)

Tänkte att jag skulle vara smart och åka och handla idag istället för imorgon. Tänkte ju att det skulle vara mer folk som handlar imorgon. Meen, ack så fel jag hade. Kändes som om hela vetlanda var inne och handlade idag! Herregud! Men, nu är det gjort iaf :) Alla saker är inköpta till våra planer inför helgen :)

Nu ska jag slappna av i soffan en stund. Är helt slut efter denna dag. Men, har haft det väldigt roligt :)

Ha en trevlig kväll.
Kraam

konstig dag

ja, idag har hela dagen känts konstig i skolan. Kan inte sätta fingret på vad det är bara, men den har varit annorlunda. Men så klart rolig ändå :) Har gjort nya saker som jag inte gjort innan, samt så fick jag vara i serveringen igen med :)

När dagen var slut så åkte jag hem till Sandra en sväng. Vi satt ute i den härliga solen på hennes balkong och tjötade :) Men, det kan bli för mycket av det goda med, så vi fick fortsätta tjötet i köket istället :) (solen gassade på och vindstilla, det blir varmt) Så, det var en mycket trevlig eftermiddag.

När jag kom hem så var Jörgen och barnen som väntat ute i trädgården. Så jag stannade ute med dem ett tag och spelade boll med Jonathan :) Vilket energiknippe han är!
 Sen var det dags att fixa middagen. Barnen älskar verkligen spaghetti och köttfärssås, de tog om två ggr var :)

Efter middagen var det dags för barnen att skrubba av sig i duschen, å sedan blev det bara en massa gos.

Nu efter de har somnat så har jag plockat undan, fixat med disk å tvätt. Men nu är det dags att ta det lugnt i soffan en sväng innan jag ska gosa med kudden, och älsklingen så klart :)

Just det, fick reda på vart jag ska vara på min praktik idag med. Å jag fick vara på den resturangen som jag bett om. Känns väldigt kul, men liite nervöst :)

Ha en trevlig kväll!
Kraam

Extra skönt...

Igår kväll var det extra skönt att krypa ner i en nybäddad säng. Lakanen hade hängt på tork ute :) Så, nu är även torkvindan invigd för iår :) Det luktar så himla gott med!

Dagen i skolan blev rolig som vanligt. Idag var det sista dagen i serveringen för denna gången. Känns lite tråkigt. Men, jag kommer ju iaf dit en gång till innan terminens slut, tror jag. Fick trevligt besök av Sandra i skolan idag med. :) Ingen bebis är kommen än, men, hon hade med sig två andra söta "små" tvillingpojkar :)  

Vilket härligt väder det har varit ute idag. Nu är det ju verkligen ingen tvekan om att våren är här, även om jag fick skrapa rutorna på bilen idag, men det är ju bara en liten detalj :)

När jag kom hem så gick jag direkt ut i trädgården till dem andra. Jag gjorde iordning på altanen. Ställde fram utemöblerna och  klippte till lite påskris som vi plockade igår. Ställde dem i en vas på bordet, så tjusigt så. Får se om det blir några fjädrar i den eller inte. Men vasen där inne ska det bli i iaf :)

Idag så åt vi en senare middag med. Så skönt nu när barnen är såpass stora att man kan skjuta på måltiderna lite. Lär vara så under större delen av sommaren med :) Så medans älsklingen gjorde middagen så njöt jag i solen en stund och lekte med barnen. Middagen åt vi på altanen idag. Så himla mysigt :)

Nä, nu ska jag skriva ner ett mail, sen blir det mys med älskling.

Ha en trevlig kväll!
Kraam

Mycket härlig dag!

Idag gav barnen oss sovmorgon :) Inte så dumt det minsann!
När vi ätit frukost så begav vi oss hem till Jörgens föräldrar. Där påbörjade vi bygget av kaninens nya sommarbur. Det är så skönt att vi kan vara där å bygga med sådana saker. Där finns allt material å liknande som vi behöver med :) När vi byggt ett tag så ville Jonathan visa farfar att han kan cylka, å vi hade med cyklen till honom. Efter det så tog vi oss en härlig promenad i skogen. Det var så himla mysigt och svärfar har gjort många fina platser i skogen med. Hittade ett ställe där han typ grävt fram berget så man kunde gå upp på det. Å uppe på så hade har gjort en enkel men fin bänk. Där var det så skönt att sitta, fin utsikt och solen nådde fram helt och hållet :) Så nu under sommaren lär vi gå det flera ggr med en fikakorg :)

När vi kom tillbaka så var det dags att dra sig hemåt för att fixa med middagen. Vi bjöd med oss dem hem, så de kom en stund efter att vi kommit hem. Idag gjorde jag klyftpotatis, en god sås och grillade en marinerad fläskfile, samt lite andra goda tillbehör :) Mums var det! Skulle kunna grilla var dag :)

Nar maten var avklarad så var det dags för barnen att duscha, å sedan blev det mys med dem i soffan. Nu sover de gott å älskling har kommit ut efter sin dusch, så nu är det dags för oss att mysa i soffan med.

Imorgon är det dags för skola och jobb igen. Så fort helgen går. Men det gör visserligen veckodagarna med :)
Ha en trevlig kväll!
Kraam


Mina två prinsar :)

Mammas lilla prinsessa :)

Jonathan gillar farfars traktor :)

Den mysiga platsen som jag skrev om. Syns kanske inte på bilden direkt

Isabella gillar med farfars traktor :)

härliga lördag!

Dagen började med att bli väckt av en styck gosig Jonathan :) Strax därefter ropar Isabella "mamma, kom" ifrån sin säng :) Bra start på dagen med andra ord :)

Efter frukosten så gjorde vi oss klara för att gå ut i trädgården. Där grävde vi klart landet, eller för i år är det klart, nästa år ska vi förstora upp det en aning :) Så, nu ska vi bara köpa hem lite gott att plantera!
 Det är så härligt med trädgården, där finns alltid lite att pyssla med :) Lekte en del med barnen med, både i sandlådan och dem gungade.

Vi var ute fram tills det var dags att äta lite lunch. Så, Jörgen fixade lunchen medans jag började att städa. Efter lunchen så gjorde vi oss klara igen å fixade med lite fika, eftersom att vi skulle åka på speedway i stan. Båda barnen tyckte att det var väldigt roligt :) Jonathan har pratat väldigt mycket om dessa motorcyklar. Å det var roligt att han kunde namnen på en del av förarna med :)

När speedwayen var slut så svängde vi förbi affären för att köpa hem lite till kvällens middag. Å ikväll blev det tacos :) Mums! Det är nog en av barnens favoriter med. Efter middagen var det dags att göra barnen klara för sängen. Men innan de la sig så blev det självklart mys i soffan. Det är en av mina favorit stunder på dagarna, när vi alla sätter oss i soffan för att varva ner och mysa :)

Nu sover barnen å det är dags för mig och Jörgen att ha lite ensamtid :)

Ha en trevlig kväll!
Kraam

ps: ska lägga upp lite bilder med. Dem kommer inom några dagar :)

Fredag!!!

Då var det fredag igen. Herregud vad fort tiden går. Har längtat efter denna helgen, även om den kom fort :) Är ledig hela helgen lång :)
Efter att jag kom hem idag så möttes jag av min älskade familj i dörren. Spelar nog ingen roll hur dålig dag man än har, för när man får se sin familj så lättar allt. Familjen är det viktigaste och finaste man har! :)

Vi gick ut iträdgården tillsammans. Lekte lite med barnen, samt grävde iordning och la plattor där kaninburen nu står. Vi började även att gräva om landen, ska fortsätta med det imorgon. Så nästa vecka ska det köpas hem lite gott att plantera :) Imorgon blir det en heldag tillsammans. Vi ska bland annat börja bygga lite på kaninens nya utebur, detta gör vi hos svärföräldrarna å sen så ska vi åka och titta lite på speedway. Å Jonathan är helt överlycklig över det :)

Nä, nu sover barnen gott. Så nu blir det massa mys med älskling i soffan :)

Ha en trevlig kväll!
Kraam

spöke...

glömde skriva det innan. men efter min dusch så la jag en ansikts mask på mej själv. Båda barnen blev ju så klar överraskade av denna syn. Men Isabella tittade på mej länge å hade ett ansiktsuttryck precis som om hon hade sett ett spöke innan hon bestämde sig för att inte bli rädd :) Gounge!! :)

Natti!

Gillar detta..

Ja, dessa vårkänslor som finns i hela kroppen, dem gillar jag väldigt mycket :) Tror på sätt och  vis att jag gillar våren liite mer än sommaren. Det är nog bara för det härliga känslorna som kommer nu :)

Blev en bra dag i skolan. Idag var jag i serveringen, å jag tycker att det är så himla roligt :) Var där tillsammans med en av dem bästa med :) Känns så skönt att ha bra folk omkring mig. Människor som man kan lita på och som man vet finns där för en. Tack till er! :)

När jag kom hem så hämtade jag barnen som då var ute. Å vi stannade ute med. Vi hämtade barnens cyklar, sen tog vi oss en liten sväng. Stannade på lekplatsen ett tag med. Barnen tycker verkligen om att vara ute :) När vi kom in så var det hög tid för middag, å som vanligt så vill Jonathan hjälpa till :) Efter det så blev det mys och lite bus med dem innan det var dags för sängen. Det är så mysigt när man stoppar om dem på kvällarna å säger att man älskar dem å de säger samma sak tillbaka. :)

Nu får jag passa på att njuta av lugnet en stund innan det är dags för mig själv att krypa ner.
Ser fram emot en härlig helg tillsammans!

Ha en trevlig kväll.
Kraam

Mycket glad..

Idag hade vi ett litet utvecklingssamtal med en av lärarna. Så skönt att få bekräftelse på att man hittat rätt och att de tycker att man jobbar på bra och att dem märker mitt intresse. Blev så glad efter det samtalet :)

Hmm.. ja det var nog bara det jag hade att säga idag :)

Ha en trevlig kväll!

Kraam


Ömma fötter...

Återigen så blev det en bra dag i skolan.
När jag kom hem så hämtade jag barnen på dagiset, sen tog vi oss en lång promenad. Var så skönt :) Men nu har jag ont i fötterna. Så, ska sitta i soffan tills jag går i däck ikväll.

Ha en trevlig kväll!

Kraam

Så härligt...

Trodde knappt jag skulle komma upp idag när klockan ringde. Var så himla trött. Men, upp kom jag och iväg till skolan. När jag väl kommit dit och fått mej en kopp kaffe så var jag pigg igen :)
Det blev en mycket bra dag i skolan.
Vilket underbart väder det var när vi hade slutat. oj oj vilka vårklänslor det blev i kroppen. Solen sken, nästan ingen vind och bilen visare 20 grader varmt ute. Kan knappt bli bättre ju :)

 När jag kom hem så hämtade jag barnen på dagis, de var ute och lekte när jag kom. Stannade kvar och pratade lite med förskolelärarna medans barnen smaskade på frukt :) Sen gick vi hem, men vi stannade i trädgården. Jag och Jonathan rensade i alla landen. Han tyckte det var kul :) Isabella lekte mest i sandlådan, men mot slutet så ville och också hjälpa till. Vi tig en liten mini promenad bort för att slänga skräpet.

 Det är så härligt med denna sol. Bara älskar den och den enegri som man får :) Kaninen fick komma ut i den provisoriska buren en stund med. Hon såg ut att trivas väldigt bra! När vi gick in så var klockan över sex redan, så det blev en lite senare middag. Hade allt förberett så det gick snabbt iaf. Fläskpankaka är alltid uppskattat av barnen :)

 Nu sover dem sött, å jag ska snart göra detsamma. Tröttheten börjar komma lite smygande igen.

Ha en trevlig kväll!
Kraam


En glad Jonathan cyklar :) Moster Sandra försöker hänga med!

Fler bilder kommer. Orkar inte ladda upp dem nu bara :)

Mycket trevlig dag!

Idag var det skönt att slippa vakna av en veckarklocka :) Men, Jonathan är ju uppe innan tuppen så upp tidigt blir det ändå :) Men att väckas av sin lilla älskling är bra mycket härligare än ljudet av den ettriga veckarklockan. Så, när vi kom upp blev det lite mys innan vi åt frukost. Sen gjorde vi oss klara för att åka hem till min pappa. På vägen stannade vi för att köpa en cykel till Jonathan. Åh vad glad han blev :) Det är så kul att verkligen kunna se hur glada de blir. Så när vi kom fram till pappa så packade vi upp och satte ihop cyklen så att Jonathan kunde cykla på den. Han var rikigt duktig på det :) Å kul tyckte han att det var. Vi gick in för att äta lite lunch, sen gick vi ut igen. Barnen lekte så bra med varandra. Lite senare på eftermiddagen så kom det lite folk för att fira Robin. Det var mycket trevligt! Å god fika :) När kalaset var över så åkte vi iväg till pappas häst. Barnen tyckte att det var roligt å Isabella blir som väntat väldigt förtjust i häsen :) Så, hon fick prova på att rida. En ledde hästen å min pappa och Jörgen gick på en varsin sida å höll i henne. Hon tyckte det var väldigt roligt :) Blev ledsen när hon skulle gå av. Jonathan ville inte prova. Å vi tvingar så klart inte honom heller. Kanske att han vill det en annan gång. Ska lägga upp bilder på allt här en annan dag. Har dem inte på datorn än, måste fixa det först. Just nu är vi på väg hem. Barnen har somnat efter en dag med mycket lek. Imorgon är det dags för skolan igen. Ska bli kul. Men känner att jag hade behövt lite ledigt nu. Men men, det är ju inte långt kvar tills skolan slutar :) Tycker det är tråkigt med när man får reda på att folk säger en sak men menar en annan. Har tröttnat på det en hel del. Så, från och med nu så skiter jag idet! Tänker inte lägga någon som helst energi på det mera. Sen får jag ta och förklara mej lite med. Kan kanske ha misstolkats för dem som inte rikigt vet. Men vi ska INTE flytta :) Hehe, det är skolan som jag går på som ska flytta. Å inget annat :) Nä, nu ska vi fortsätta att planera lite här i bilen på vägen. Ha en trevlig söndag. kraam

hoppas aldrig..

Har haft en delad tur på jobbet idag. Men denna dagen blev verkligen inte som andra. jag hoppas innerligt att varken jag själv eller någon släkting/anhörig till mig drabbas av en demens sjukdom. Usch å fy så jobbig många anhöriga har det. Har idag haft en minst sakt annorlunda dag. Så nu är jag trött, väldigt trött. Har tagit mej en dusch, så snart ska jag krypa ner i sängen. Känner att det ska bli skönt med en ledig helg nästa helg. Men, det står ju massa annat jobb på schemat ändå. Imorgon bitte åker vi ner till skåne. Har några stopp på vägen med, så det hela blir som en liten utflykt :) Bland annat så ska vi åka och köpa Jonathans första, riktiga cykel :) Han är så glad över det. Nä, nu ska jag krypa ner. Ha en fortsatt trevlig helg! Kraam

ingen bra start...

Usch vilken tuff morgon det blev. Var tidig till skolan och som vanligt satt vi och pratade innan vi börar. Men, vi kom in på ett ämne som rörde upp känslor och tuffa minnen för mej och en annan. Det som blev fel var att vi reagerade olika på och att vi då inte visste orsaken till den andres reaktion. Men vi löste det hela efter några timmars gråt och utrensning. Var ganska så skönt att få prata av sig till en helt utomstående. Å hon kände likadant. Retsen av dagen blev bra trots den dåliga starten. Skönt det! nu är jag hemma. Middagen är avklarade, barnen är redo för sängen. Ska bara mysa ett litet tag till :-) sen blir det en dusch för min del å tidigt i säng. Är så trött och har ont i hela kroppen. Antingen är det något lurt eller så är det sviter efter spindlen. Ska jobba delad tur imorgon med. Just nu ångrar jag att jag tackat ja, för jag okar igentligen inte. Men men, nu är det försent. Är ju alltid kul när man öppnar lönekuveret sen, får tänka så. ha en trevlig kväll. Själv så ska jag gosa vidare med mina två. kram

ont!

Ja, idag är jag öm efter gårdagens spindelinsident. Känns lite värre nu när kvällen är kommen med. Men men, det går nog över inom kort. Annars så var dagen i skolan bra. Svängde förbi sandra på vägen hem för att ta en fika. Alltid trevligt att prata lite :-) känns så skönt att teorin är över för denna terminen. Att slippa plugga på eftermiddagarna och kvällarna är kanon :-) Idag kom en del av kläderna hem som jag beställt till barnen. De var fina och allt är provat å verkar passa bra :-) jonathan blev mycket glad för allting med :-) fick ett samtal precis där jag fick veta att en lite närmre släkting ligger på sjukhuset. Usch, tycker inte alls om det.:| Min broder robin fyller år idag. Så grattis till dig! :-) ha en trevlig kväll. kram

en spindels fel...

Idag var det kallköket som gällde i skolan. Tycker det är så himla roligt att vara där och prova på nya saker :-) så, ser fram emot två dagar till där. Stannade till på maxi efter skolan. Så nu är veckoans inhandling avklarad. Eller jag hoppas det iaf, finns alltid något som man glömt känns det som. när jag kom hem så var det som vanligt dags förr middag. Köttbullar, sås och potatis blev det idag. När vi var klara så gick vi ut allihopa. Barnen lekte i trädgården medans jag och jörgen tömde vinden på allt man samlat på sig där. Han stod på vinden för att lassa ner lådorna till mig medans jag klättrade som en dår upp och ner på stegen. Har en känsla av att det kommer kännas imorgon. Men, jag har sträckt hela högra låret. Känns som om benet viker sig när jag går. Ömmar som bara den. Slängde mig ner ifrån stegen när jag var halvvägs upp iden. Varför?? Jo för det var en spindel där!! Blir så sur över att jag är så jäkla rädd för dem. Så, det är en spindels fel att jag nu haltar och har ont! Nu är kvällen här. Ska titta färdigt på grey's, sen blir det att krypa ner i sängen med älskling. Ha en trevlig kväll. kram

Bra dag!

Blev ännu en bra dag i skolan. Gjorde idag kåldolmar för första gången :) Jag har lagt in det som dagens rätt lite längre fram, så det var kul att få prova på det. Å det är ju såå gott med :) När jag kom hem så var det dags för middag. Idag blev det Kyckling gryta med äpple, curry och ris. Gott! Har varit iväg på ett litet möte, eller träff, eller hur man nu ska kalla det. Så, nu blir det nya tag minsann :) Nu är det snart dags för sängen. Ha en fortsatt trevlig kväll. Kraam

Snart dags...

Är oftast pigg när jag går upp på morgonen. Men eftersom det är en bit att köra till skolan så blir jag trött på vägen. Så det ska bli så himla skönt när vi ska flytta in till vetlanda :) Blir ju inte lika långt då. Så dagen var lite seg till att börja med. Men efter lite frukost och en kopp kaffe så var jag minsann piggelin igen :) Så timmarna bara sprang iväg idag. Fixade middagen när jag kom hem. Idag blev det fisk å potatis. Mycket gott blev det! Sen gick vi ut på våran vanliga promenad. Men idag fick Isabella åka i vagnen. Vill ju inte slita ut lill tjejen :) Men hon fick gå en liten bit iaf. När vi kom hem så stannade vi i trädgården så att barnen fick leka lite. Jörgen han bytte däck på bilen under tiden :) Isabella börjar bli långhårig nu, så tror det är dags att beställa hennes första klipp tid :) De säger ju att det är bra att lippa bort lite av det så kallade baby håret. Får ta och göra det i veckan :) Nu sover barnen sött. Jag ska bara skriva ner ett recept och skicka iväg det. Sen blir det mys i soffan med älsklingen min! Ha en trevlig kväll! Kraam

Mycket information!

Idag var jag på nya jobbet. Det var väldigt kul, men det blir mycket information på en gång, så känner mig lite smått trött i huvudet nu :) Ska dit om några veckor igen, å det ser jag fram emot :) När jag kom hem så höll älskling på med middagen :) Så när vi hade ätit blev det lek och mys med barnen innan det var dags för dem att hoppa in i duschen. Nu sover dem sött å jag å Jörgen ska krypa ihop i soffan för att mysa lite innan det är dags för sängen. En ny vecka börjar imorgon. En vecka med nya utmaningar! Känner på mej att det kommer bli en bra vecka :) Ha en trevlig söndags kväll! Kraam

trevligt

Idag har älskling varit iväg hela dagen. Han har tillsammans med sina bröder och deras pappa varit i västerås för att kolla på iceracing. Biljetterna köpte de för flera, flera månader sedan, så detta har han längtat efter. Är glad för att han åker iväg på lite som intreserar honom :) Det vanliga veckostädet blev gjort idag. Härligt att ha det gjort :) Barnen tycker det är kul att hjälpa till lite med. Gör man det bara till en lek för dem så älskar de det :) I eftermiddags så gick vi ut för att leka lite. Jonathan ville gärna cykla, så vi tog en tur till ankorna idag med. Fick med lite bröd till dem denna gången :) Behöver nog inte ha med vagnen till Isabella längre. För hon vill inte sitta i den, utan bara köra den. Men det är klart, skulle jag nu då lämna den hemma så kommer hon säkert inte att åka gå. Så, det är nog bäst att ha med den iaf. i stannade kvar i trädgården ett tag för att leka lite med. Isabella ville så gärna gunga med. När vi kom in var det hög til för middag. Alla måltider har skjutits fram lite idag, så det kändes som om vi åt middag väldigt sent. Men jag säger absolut inte nej till att ha lite sovmorgon ibland :) Har haft trevligt sällskap nu ikväll med. Sandra kom hit. Mycket trevligt! Tiden springer iväg. Tänk att det kan finnas så mycket att prata om :) Men nu är det dags att gosa med kudden. Älsklingen är snart hemma, så får väl byta ut kudden då :) Klockan ringer tidigt imorgon. Ska åka till det så kallade nya jobbet för att gå brevid :) Ska bli kul! Ha en fortsatt trevlig kväll, och ha en trevlig söndag!

...En mycket bra dag

Så skönt det var med sovmorgon idag :) Barnen sov ända till åtta (brukar vakna vid sex, halv sju). Vi gick upp och åt frukost tillsammans. Efter det var det dags att göra oss klara. Barnen var på dagis den stunde som vi var på mötet idag. Snällt av dem att vi fick lämna dem där. Det handlade ju bara om knappt 1,5 h, men ändå :) Mötet gick iaf bra, så nu är allt klart :) Åkte hem för att hämta barnen, sen begav vi oss iväg på en liten åktur. Jörgen skulle visa mig vägen så att jag hittar till mitt "nya jobb" på söndag. Sen åkte vi in till stan för att köpa skor. Jag och Jörgen köpte oss, men beslöt att vi väntar lite till innan vi köper till barnen. De har iaf fått nya stövlar. Sen blev det en sväng förbi maxi med. När vi kom hem så åt vi lite middag. Sen gick vi ut. Först var jag ute och cyklade lite med Jonathan på gatan medans Jörgen och Isabella var i trädgården. Sen tog vi oss en promenad. Jonathan cyklade hela rundan, eller mot slutet ville Isabella med cykla, så då fick de bytas av lite Vi hade ju som vanligt vagnen med oss till Isabella, men hon ville gå. Så mer eller mindre hela vägen körde hon istället vagnen :) Duktig tjej det där! Vi stannade till och pratade med ankorna idag med, å Isabella blir verkligen överlycklig. På vägen hem så mötte vi grannen som var ute med sina två hundar, å Bella blev igen överlycklig. Denna lilla tjej kommer nog älskar djur :) Vi stannade till i lekparken med så barnen fick leka och gunga lite. När vi kom hem så turades barnen som att cykla lite på gatan å sedan gick vi för att kela med kaninen. :)Å leken fortsatte i sandlådan. Vi var ute i närmre tre timmar. Var såå sköönt :) Sammanfattningen är att det har varit en mycket bra dag! Nu blir det mys med älskling i soffan! Ha en trevlig fredags kväll!

RSS 2.0