härliga lördag!

Dagen började med att bli väckt av en styck gosig Jonathan :) Strax därefter ropar Isabella "mamma, kom" ifrån sin säng :) Bra start på dagen med andra ord :)

Efter frukosten så gjorde vi oss klara för att gå ut i trädgården. Där grävde vi klart landet, eller för i år är det klart, nästa år ska vi förstora upp det en aning :) Så, nu ska vi bara köpa hem lite gott att plantera!
 Det är så härligt med trädgården, där finns alltid lite att pyssla med :) Lekte en del med barnen med, både i sandlådan och dem gungade.

Vi var ute fram tills det var dags att äta lite lunch. Så, Jörgen fixade lunchen medans jag började att städa. Efter lunchen så gjorde vi oss klara igen å fixade med lite fika, eftersom att vi skulle åka på speedway i stan. Båda barnen tyckte att det var väldigt roligt :) Jonathan har pratat väldigt mycket om dessa motorcyklar. Å det var roligt att han kunde namnen på en del av förarna med :)

När speedwayen var slut så svängde vi förbi affären för att köpa hem lite till kvällens middag. Å ikväll blev det tacos :) Mums! Det är nog en av barnens favoriter med. Efter middagen var det dags att göra barnen klara för sängen. Men innan de la sig så blev det självklart mys i soffan. Det är en av mina favorit stunder på dagarna, när vi alla sätter oss i soffan för att varva ner och mysa :)

Nu sover barnen å det är dags för mig och Jörgen att ha lite ensamtid :)

Ha en trevlig kväll!
Kraam

ps: ska lägga upp lite bilder med. Dem kommer inom några dagar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0