Sniffa färg...

Oj vad dålig jag är på att uppdatera här. Men det gör väl inte så mycket :)

Har inte hänt något specielt ju. Varit sjuk som satan, längesedan jag åkte på en sådan förkyldning som denna. Har motat bort febern med panodil och gått på nässprej och halstabletter. I förgår var det så igentäpt att ögonen bara rann och gick igen, kunde knappt se. Men men, idag är det bättre iaf. Fortfarande en del täppt och snuvig och den där envisa hostan så klart. Men känner mej relativt så pigg ändå.

Har varit envis och målat som en dåre på Isabellas rum ändå. Så nu är det väldigt nära slutet. Allt blev färdigmålat idag, känns skönt. En liten grej som ska försöka fixas till i morgon bara. Jag och Jörgen har precis satt upp alla listerna nu. Blev en klar förbättring nu när de var vita. Tyvärr syns det mer där de slarvat när de sågat listerna, men men. Allt kan ju inte bli perfekt. Vi känner oss nöjda iaf, å det är huvudsaken. I morgon ska det städas av i rummet bara, sen är det dags för Isabella att flytta in igen. :)

Lilla Bella har blivit väldigt duktig när det gäller maten nu med. Innan åt hon välling ca 6 ggr om dagen, nu gör hon det bara två ggr, de andra målen äter hon gröt, lunch, mellanmål och middag. Känns kul :)

Jonathan han har ett pussel som han är hel förälskad i, ett bamse pussel. Har nu i flera dagar hållt på med detta större delen av dagen. Kan tro att han borde tröttna, men nej :) Han håller sej sysselsatt iaf, visserligen vill han att man ska vara med typ hela tiden. Han har varit väldigt duktig nu dessa dagarna som vi har hållt på med rummet. Han har suttit utanför dörren och lekt med sina leksaker å pratat. Har en del dåligt samvete för att man inte har haft samma tid med honom nu. Men jag tror inte att han har farit så illa, eftersom han har fått vara med där ändå. Plus att det inte är så jätte mycket som jag och Jörgen har varit där samtidigt heller. Var meningen att vi skulle börja göra klart Jonathans rum med nu, men vi kom fram till att det får bli till hösten istället. Snart kommer våren och då har vi en massa annat som ska göras, så kan vara skönt att ta det lite lungt nu med. Just  nu känns det dock väldigt långt till våren med tanke på all denna snö och kyla nu.

Vill bara säga till dej med syster Idah, jag tänker på dej. Älskar dej. Hoppas att du mår bättre nu. Kraam!!

Längtar till helgen med, för då kommer två av mina systrar ifrån Halmstad hit. Alexandra och Amanda. Det ska bli kul :)

Nä, nu ska jag nog lägga mej, är en hel del trött.

Natti!


Jävla skit!

Det var trevligt i lördags kväll. Thomas och Ida var här, å lilla Theo så klart. Mat, prat och sällskaps spel å öl så klart :)

I söndags så kom Thomas hit och hjälpte Jörgen att spacka lite, sen hjälpte Jörgen honom med att bära gipsskivor. Tack för hjälpen Thomas, den uppskattades. Rebecca och Amanda kom hit på dagen en stund med, trevligt. Sen målade jag golvlisterna.

Igår mötte jag och barnen upp Jörgen i stan när han slutade. Köpte bilbarnsstolen till Isabella, färg till hennes rum och handlade hem mat. Väl hemma igen så satte Jörgen igång med att slipa. Han fick spackla lite till igen med.
Sotaren var hos i går med, så nu kan vi elda på för fullt igen.

Idag så har jag städat överrallt. Stod inte ut mer med slipdammet. Inte mycket lönt tyvärr, för just nu så håller Jörgen på att slipa igen. Det sista är det nog nu. Känns skönt, så i morgon kan jag börja måla rummet :) Ska bli skönt när det är klart. Har mer kvar när det gäller listerna bara, men de är ju ganska så smidiga att måla ändå.

Har varit på ett inredningsparty ikväll. Trevligt var det, å det fanns en del fina saker. Både jag oc Ida var inställda på att INTE köpa något. Men, när vi gick båda därifrån med en beställning på ett par mycket fina ljusstkar. Eller runda bollar i glas är det som man sätter värmeljus i. Väldigt fina var de :)

Å jag har åkt på en förkyldind med, usch... skulle inte bli skjuk ju. Håller tummarna på att jag är 100% frisk i morgon. Men det är väl bara att glömma. Lyckades göra någon med ljumsken innan idag med. Reste mej upp å då bara small det till i benet, så nu kan jag inte lyfta upp det ordentligt, när jag försöker så göra det piss ont. Jävla skit med! Har inte tid med detta. Inte just nu. Å får jag bestämma så har jag aldrig tid med några sjukdommar eller krämpor!

Ska lägga mej i soffan en stund nu och vara lat, sen är det snart dags för sängen för min del.

Hej svej!


Taco kväll!

Idag har det slipats, igen. Har försökt städat undan dammet som det blir.

Varit inne och handlat nu och förberätt tills ikväll lite. Thomas och Ida ska komma hit, så ikväll blir det lite tackos och öl. Gott gott.

Ha en trevlig kväll alla!

Slipning pågår!

Har börjat att slipa idag. Skönt att ha kommit så långt iaf. I morgon är det min tur, ska kämpa med att försöka slipa ner på ett ställe där väggen är ojämn. Var lite problem med det sa Jörgen. Men men, det ska vi nog lyckas med. Sen ska det sättas upp ett par väv remsor där det har spruckit och sen spackla och slipa över det. Sen hoppas jag att det ska vara klart för målning. Det ser jag fram emot.

Annars idag har vi inte gjort något. Har haft ännu en dag av väldigt jobbig huvudvärk och trötthet. Börjar bli lite smått jobbigt nu, men jag hoppas att det går över snart.

Jörgen var inne och köpte slipmaskinen idag. Han fick den otroligt biligt. Kostade ca 500 kr, plus att han köpte lite andra saker. När han kom fram till kassan och skulle dra kortet så hörde han inte vad hon sa att summan blev, men när han kom ut och tittade på kvittot så hade det hela gått till 129 kr.. Hmm.. något som inte stämmer. Han såg att hon hade slagit in en splastpåse, men det hade han inte köpt. Men han var rätt nöjd med det och satte sig i bilen och körde hem. Hade jag varit med så hade jag säkert garanterat gått in igen. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det.. hmm.. Det var ju faktiskt hon i kassan som gjorde fel, han stal ju inte den.. Men men, billigt blev det ju iaf :)

Syndade idag med. Vi beställde Pizza.. Inte bra, men ååhh vad gott det var :)

Nu är det soffan och mys som gäller!


Gillar kvällar!

Igår så var jag inne på öppnaförskolan med Isabella. Sjöng, fikade och hade det trevligt. Jörgen skulle följt med, men vi kom fram till att det var bättre att han stannade hemma och spacklade istället. Imorgon ska vi börja slipa i rummet, känns skönt. Det är det och spackla som kommer ta längst tid.

Dolly kom hit på en kopp kaffe igår med. Väldigt längesedan vi träffades så det var trevligt. På kvällen kom Rebecca och Pelle hit. Var meningen att Pelle skulle kolla på handbollen här, så tvn hemma var upptagen. Men Rebecca blev trött så de gick innan den hann börja. :)

Idag så har jag inte gjort något specielt. Var inne i stan och handlade i förmiddags bara, ekade i kylskåpet. Annars så har jag bara tagit det lungt och umgåtts med barnen. Lilla Isabella är inne i en väldigt besvärlig period just nu. Vet inte om det har med tänderna att göra, (tand nr två har kommit upp) eller om det är magen som är lite dum. Har fått bada henne många ggr nu de senaste dagarna efter att hon gjort nr 2 i blöjan. Så otroligt lös i magen är hon. Stackarn, hoppas det går över snart. 

Nu är kvällen här, å den är såå skön. Barnen sover, det är tyst och lungt. Den tiden man får försöka slappna av och bara vara.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen.
Natti med er 

besök idag

Efter att jag lämnat Jonathan på dagis idag så satte jag igång med att måla listerna till taket en tredje gång. Å ikväll målade jag den sista gången. Skönt att de är färdiga iaf.

Sen blev det en sväng in till stan och efter det så kom Ida och Theo hit på en kopp kaffe. Thomas kom förbi en snabbis med, stackarn hade fått en bamse speta i fingret. Men Ida lagade honom igen :)

Kollade en del på tradera med, letar efter lite väggord typ och figurer att ha på Isabellas rum. Fanns hur mycket som helst, så nu gäller det bara att bestämma sej för något med. Det är där problemet sitter, är en väldigt väldigt velig människa. Får köra med ole, dole, doff!

Jörgen åkte till jobbet å jag satte igång med middagen. En mycket god köttgryta och ris blev det.

När kvällen väl var kommen och Isabella precis hade ätit sin välling så spydde hon. En hel del. Har inte varit med om att en sådan liten kan få ut så mycket. Tre pölar på golvet, Isabella själv droppade det ifrån, mej med och fotöljen var full. Mysigt! Så hon fick åka i badet, fotölj och golv fick skuras, å jag själv med för den delen.
Men hon somnade tillslut iaf.

Efter att Jonathan med hade somnat så fixade jag listerna.

Ska bara vänta på att det sista ska brinna upp i min brasa, sen är det sängen som gäller.

Natti!


helt slut

har varit på BVC idag med Isabella. Hon hade gått upp nämre ett kilo sedan i slutat av november, så eva(sköterskan) var helnöjd med henne. Så nu väger min lilla plutt ca 6300g och var 64 cm lång. Stor tös. :)

Åkte till colorama idag och köpte den teckande färgen till listerna idag, så i morgon förmiddag ska jag pyssla med det. Målade den andra strykningen med grundfärgen idag.

Jörgen har fått börja jobba sitt tvåskifts shema nu igen. Känns skönt. Lite tråkigt visserligen när han jobbar till halv tolv på kvällarna, är ju inte riktigt van vid att vara själv då. Men det blir bra, bara man kommer in i sin rutin igen. Men det är helt klart skönt de andra veckorna när han slutar kl två :)

Är trött ikväll, tänkte försöka ta mej till duschen, sen blir det att gosa i soffan med täcket. Hoppas att det finns någon att se på tvn.

Natti med er!

Bella = Balle !!!

Igår försökte vi få Jonathan att säga Bella, men istället blev det balle.. hmm.. som vi skrattade! :) Låter så himla kul, men tror nog att jag föredrar att han säger som han gjorde innan istället, folk kan ju börja undra :)

I fredags var jag hemma hos Thomas och Ida på kvällen. Trevligt var det och jag vågade äntligen ta mej ton i singstar :)

Igår var vi iväg på isen och fiskade. Var trevligt, men någon fisk blev det inte. Ska väl åka och fiska sen någon helg igen när det börjar bli lite varmare ute. Bättre lycka då kanske.

Idag så började vi riva i Isabellas rum igen. Jag har målat tak listerna nu, första strykningen. Bara två-tre kvar :) Sen är det golvlisternas tur och spacka, slipa och måla väggarna. Hade tänkt att vi skulle bli klara tills slutet på månaden, för då kommer nog mina systrar på besök :)

Nehe, nu vill Isabella ha mat och sova.

Just det ja, hon blir 8 månader idag med. Stor flicka nu :)


Ankorna

Var te och gick med barnen idag. Gick förbi ankorna och hade lite bröd med oss. Jonathan matade dem denna gången, han har inte riktigt vågat innan, men det var ju i våras det, nu är han ju större och tuffare :)
Han tyckte det var roligt, ankorna är så närgångna så de åt direkt r handen på oss och de smakade på både skorna och kläderna med :) Jonathan pratade sen om dessa fåglar hur länge som helst :) Han var duktig och gick själv långt med innan han ville i vagnen igen och Isabella sov sött hela tiden :) Gäller att hitta rätt tidpunt att gå, annars så funkar det inte alls med henne.

Annars idag har det varit lungt, städat och tvättat lite. Nu ikväll har jag grymt ont i huvudet, ska snart krypa ner i sängen. Jörgen råkade ge mej en smäll över ögat innan, så tror det är därför det spränger i huvudet.
Tränade lite ikväll med, känns skönt.

Har inte skrivit att jag slutat att röka! Eller kämpar med det iaf. Har fuskat vid ett par tillfällen, men har inte köpt några cigaretter. Så en och en halv vecka är det nu iaf :) Känns skönt. Tyvärr är det så att det syns på vågen med. Hmm... inte bra. Hoppas att det lugnar sej snart, för jag vill INTE gå upp mer nu.

Ha en trevlig kväll!


Snart helg igen

Phu, halva denna veckan har gått redan. Fattar det inte. Om fyra månader fyller Isabella 1 år.. hur gick det till ?

Allt flyter på, upp och ner går det. Tyvärr mest ner just nu, men hoppas det vänder igen. Jag är en liten kämpe, så jag tänker inte ge upp.

Idag har det varit en slappedag. Känns skönt. Isabella är inte riktigt pigg heller. Håller mej hemma med henne så hon får friskna till helt. Hoppas hon är piggare till helgen.Hade tänkt att åka till isen och fiska lite då :) Jörgens farfar har precis byggt en stuga några meter ifrån sjön, så där hade vi tänkt hålla till :) Perfekt att kunna gå in där med barnen när de ska äta med, specielt Isabella. Men som sagt, hon måste vara piggare innan dess, vill inte dra ut henne på en massa om hon inte är pigg.

Nästa vecka ska vi börja i Isabellas rum igen. Ångrade oss med vissa saker ju, så det ska göras om. Ska bli kul.

Nehe, nu ska jag dricka upp mitt te, sen blir det en härlig dusch!

Tomten är borta!!

Så ja, äntligen har jag blivit av med tomtarna här hemma å stakarna med så klart. Nu är det bara snö och kyla som ska bort med, men är rädd att inte jag får bestämma när det ska ske. Men tror nog ändå att det kommer gå väldigt fort tills våren är här :) Läängtar!!

Städat undan tomtar och troll är väl det jag har sysselsatt mej med idag. Dammat, dammsugat, städat toaletterna, torkat golven mm..Så får väl känna mej rätt nöjd nu då.

Nu står middagen på spisen. Blir Blir mer hungrig av doften. Men knappt en timme till, sen är det klart :)

Blev tyvärr inget besök till Jimmy och dolly  idag. Det drog ut på tiden här hemma, barnen tyckte inte det var riktigt lika kul att bli av med julen tydlige. Tiden bara sprang iväg. Så, förhoppningsvis så blir det nästa helg eller i veckan.

Nehe, nu är det dags att vända på steken.

Hejsvej!

Syster ryster!

Några dagar sedan jag skrev igen nu. Men har väl inte hänt något specielt direkt.

Eller jo, min älskade syster Idah har varit hos mej :) Hon kom i torsdags och åkte hem idag. Var väldigt kul att hon kom hit, var ett tag sedan sist. hoppas att det blir snart igen. Är så jobbigt när man ska säga hejdå. Usch, tycker inte alls om det. var en aning deprimerad när jag kom hem och fick inte gjort något utav det som jag skulle. men men, det finns ju en dag i morgon med.  Tack så mycket för den fina mössan, syrran :) Snart kommer mina andra två systrar ifrån halmstad komma med. Kanske nu till helgen, eller nästa ! Vi får se vad vi bestämmer :) När de har arit här så ska vi börja göra om i Isabellas rum igen. Ska fixa lite saker som ska göras om bara samt att byta färg på tak och golv listerna :) Fönstret får vi vänta med tills det blivit varmare. Efter att vi gjort hennes rum klart så ska vi fixa Jonathans :) Så nu kommer det att finnas en del att pyssla med. Ska bli kul faktiskt! Får lite tid för oss här hemma då, även om det gäller jobb..hmm.. men men.

Imorgon ska vi städa bort julen. Slängde ut granen för några dagar sedan så nu är det dags för tomtarna att föjla efter. Ska bli skönt att få det gjort, plus att det samtidigt bli en riktigt ordentlig städning, vilket jag gillar :) Sen hade vi tänkt att besöka Jimmy och Dolly med. Har inte träffat dem sedan Rebecca fyllde år i Oktober.. så det var ett tag sedan. Men tiden går fort, bara springer iväg. Känns som om man har varit sysselsatt med både det ena och det andra sedan dess. Men men, tur att vi har förståelse för varandra iaf :)

Just det, lilla Isabella har fått fram sin första tand nu med :) Så söt så. Och hon sitter själv med nu. Oj oj vad tiden går. Värsta stora damen nu :) Snart 8 månader, helt otroligt vad fort det går.

Nä, nu är det sags att slöa i soffan, är trötter idag igen..hmm.. hoppas på att vara piggare i morgon.

Hej svej!


Gnuggar sej i hela ansiktet, börjar bli trött :)

Haha, den här lilla tjejen kan få fram såå sööta miner :)


Trötter

Vad dagarna springer på fort. Hinner inte med. Men nu har en "normal" vecka börjat igen. Känns ganska så skönt. Är ju röd dag idag, så riktigt vardag är det ju inte än. De ringde ifrån jobbet igrån, så inatt har jag jobbat. Märktes ju helt klart att det var ett bra tag sedan jag jobbade natt nu. Men det gick bra iaf. Höll mej vaken :) Var ju inte så aktiv, för det var ett vak jag satt på. Lagom trött idag, har sovit ca en timme på över ett dygn. Men jag lär nog somna gott ikväll, ska bara ta det lungt idag med. Kanske städa bort julen, vill ha bort den nu, men vet inte om jag orkar idag.

I morgon kommer min syster till mej :) Ska bli så kul. Hon stannar i ett par dagar, så det ser jag fram emot!

Isabella är en väldigt gnällig liten bebis nu. Hela tiden, ingenting är bra. Men fick svaret nu idag, kollade i munnen och en tand håller på att spricka igenom. Så nu kan man snart inte ha några fingrar i munnen på henne direkt. Tänderna är ju sylvassa när de kommer :)

Nehe, kanske ska försöka göra lite nytta idag iaf. Usch, är såååå trött.


Vara tillsammans!

Jaha, då var både jul och nyår avklarat. Känns skönt. Tiden rinner ju på snabbt, så det är väl tyvärr inte så långt kvar tills det är dags igen. men innan dess så har vi ju en sommar att se fram emot :)

Hade en mycket trevlig kväll igår. Min pappa med familj kom till oss. Lilla Jonathan tyckte det var väldigt roligt när hans morbröder och moster lekte med honom :) Han höll sig vaken till efter tolv med, så han var med ute och tittade på raketerna. Han var väl inte överdrivet förtjust i dem, men han sa att han tyckte att de var fina :) Ville helst att man skulle bära honom, så lite otäckt tyckte han nog att det var.

Pappa å de andra åkte hem för några timmar sedan, så nu har jag städat hela huset. Känns skönt att ha det gjort. Så resten av helgen ska vi bara njuta av att vara hemma alla tillsammans. Över två veckor sedan som vi hade möjlighet till det, så det ska bli skönt. Ska visserligen på ett kalas i helgen, men men, det blir väl inte så många timmar :) Och i morgon blir det nog en runda till stan innan vi ska slänga ut granen. Kanske att tomtar och ljusstakar med åker. Får se!

Nu har vi precis käkat lite mat, så ska fixa disken nu, sen försöka väcka min lilla son. Han är visst trött idag :) Inte van att vara uppe så länge ju :)

Hoppas på en god fortsättning till er alla. Själv så tror jag att detta kommer bli ett toppen år!

RSS 2.0