Ankorna

Var te och gick med barnen idag. Gick förbi ankorna och hade lite bröd med oss. Jonathan matade dem denna gången, han har inte riktigt vågat innan, men det var ju i våras det, nu är han ju större och tuffare :)
Han tyckte det var roligt, ankorna är så närgångna så de åt direkt r handen på oss och de smakade på både skorna och kläderna med :) Jonathan pratade sen om dessa fåglar hur länge som helst :) Han var duktig och gick själv långt med innan han ville i vagnen igen och Isabella sov sött hela tiden :) Gäller att hitta rätt tidpunt att gå, annars så funkar det inte alls med henne.

Annars idag har det varit lungt, städat och tvättat lite. Nu ikväll har jag grymt ont i huvudet, ska snart krypa ner i sängen. Jörgen råkade ge mej en smäll över ögat innan, så tror det är därför det spränger i huvudet.
Tränade lite ikväll med, känns skönt.

Har inte skrivit att jag slutat att röka! Eller kämpar med det iaf. Har fuskat vid ett par tillfällen, men har inte köpt några cigaretter. Så en och en halv vecka är det nu iaf :) Känns skönt. Tyvärr är det så att det syns på vågen med. Hmm... inte bra. Hoppas att det lugnar sej snart, för jag vill INTE gå upp mer nu.

Ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0