härligt väder..

idag har det varit varmt, väldigt varmt. Så tur är det väl att det blåst en del ändå :)
Var iväg och träffade Sandra idag. Alltid trevligt att träffa goa vänner :) Vi tog oss en tur till skolan med. Idag var det ju sista dagen som resturangen var öppen där. Känns lite sorligt faktiskt. Men det ska bli spännande på nya lokaler med :)

Under eftermiddagen så var vi ute hela dagen. Så skönt. Men klarade dock inte av att sitta i solen, så höll mig i skuggan.
Älskling är nu iväg och kollar på speedway, så jag ska ta mej en dusch nu å sen krypa ner i soffan å se om det finns något att se på tv.

Imorgon är det många timmar på sjukhuset som gäller. Som tur är älskling med mej, känner mej lite smått nervös bara. Men men, det kommer nog gå bra hoppas jag. Barnen får undertiden vara på dagis så de får leka med sina kompisar. De tycker att det är så kul att vara där och leka. Jonathan pratar mycket om Gustav och Elias och Isabella pladdrar på om Max. Allt Isabella ska göra ska även Max göra tycker hon :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kraam

Ledigt..

ja, har det lite ledigt denna veckan. Känns väldigt skönt. Känns nästan som en liten mini semester :)
Idag så ska jag träffa Sandra och hennes lilla Tindra bebis. Ska bli kul :) De har flyttat med, så ska bli kul att se deras nya lägenhet :)

Igår så tvättade vi alla fönsterna inför målningen. Jag ska ta och puttsa dem på insidan idag med, för det är dem i behov av.

Ikväll så ska älskling åka iväg till norrköping tror jag det var för att kolla på speedway. Tycker det är roligt att han åker iväg på sådant som han tycker om. :) Så jag och mina små älsklingar får ha en ensam myskväll.

Nu är det dags att göra mig klar, så jag kan åka sen.

Ha en trevlig dag alla.
Kraam


välkommen fram..

ja, välkommen fram solen får man väl säga :) Var ett tag sedan sist. Synd bara att du tog så mycket blåst med dig, men det är iaf en perfekt dag att tvätta och hänga ut tvätten. :)

Igår föddes ännu en liten bebis. En liten gosse blev det. Grattis till er Bea med familj :)

Nu ska jag ta mej en dusch, tvätta lite till, plocka bort på altanen. För idag ska vi börja tvätta fönsterna inför målningen :)

Får ta och grilla idag med. Var aldelses för längesedan sist nu :) Idag blir det kotletter med hasselbackspotatis, grönsaker och en god sås.

Ha en trevlig dag alla.
kraam


härlig helg..

I fredags kväll så kom min farmor och min syster Josefin hit. Så kul att dem kom och stannade över natten :) Tycker så mycket om min lilla farmor. På lördagen så kom min pappa med familj hit för att fira Isabella. Vi hade det mycket trevligt och alla verkade tycka om maten med. Gjorde en tre rätters middag även denna gången, dock inte likadan. Vädret var ju inte det bästa, så fick hoppa över det där med att grilla. Barnen busade och hade det roligt hela dagen. Efter att alla åkte hem så hann vi bara röja undan en del innan det kom fler för att fira Isabella. Så, det hela blev en mycket trevlig dag. På kvällen så var både vi och barnen trötta :)

Idag så jobbar jag delad tur. Är hemma ett par timmar nu bara, så ska fixa lite att äta om en stund. Det blir rester från igår. Smidigt och bra :)
Har varit ute och rensat i mitt land med nu. Har planterat bland annat morötter, men det tycks bara bli två av dem. Hmm, mycket konstigt. Men men, det är ju inte hela världen :)

Älskling håller på att klippa gräset just nu. Skönt att få bort den där maskros åkern som det var på trädgården. :) Nästa pyssel blir att putsa fönsterna. Ser ju knappt ut ur dem. Det ska ju bli fint väder nu nästa vecka, så vi får ge oss på det då :)

Nä, nu ska jag gå ut till barnen å leka med dem lite innan det är dags att bege sig till jobbet igen.

Ha en fortsatt trevlig söndag.
Kraam

...

tänk att man kan förvrida saker så himla mycket. kanske skulle du ta reda på hur det ligger till innan du bestämmer dig för vad du ska tro?? herregud!!

men men, imorgon blir det förhoppninsvis en kortare dag på praktiken. Sen väntas det mycket trevligt besök på kvällen som varar tills på lördagen då det kommer fler trevliga besökare :) Ska bli väldigt roligt :)

Nu är det dags för sängen.

Natti kram


Två sorter...

Idag blev det en bra dag på praktiken. Känns så himla skönt att det har vänt, å som sagt så hoppas jag att det håller i sig.

När jag kom hem idag så blev två sortes kakor bakade. Kul att ha lite i frysen när man får fika gäster. Får se om det blir något mer imorgon.

Efter middagen så blev det mys med barnen. Å nu sover mina små änglar.
Själv så har jag tagit mej en dusch, så nu ska jag bara ta det lugnt i soffan och se om det finns något vettigt att se på tv.

Ha en trevlig kväll!
Kraam

blev inget...

nä, det blev visst inget med den där åskan igår kväll. Det kom ett muller och lite regn, sen var det över igen. Så det skulle inte förvåna mig om det kommer nu någon kväll bara för att jag är själv.

Idag kändes det mycket bättre på praktiken. Håller det i sig så ska jag minsann klara av de sista veckoran där nu :)

När jag hämtat mina sötisar på dagis så gick vi ut i trädgården. Barnen lekte lite å jag fixade ett par saker med kaninburen. Men det var en sak som inte alls ville som jag ville, men det är tur att älskling kan, så det ska han få i uppdrag imorgon :)

När barnen somnat och jag fixat disken efter middagen så satte jag igång ett brödbak. Det blev mortostbullar. Gott! (hoppas jag). Får ju finbesök i helgen å ville så klart ha hembakat att bjuda på :)
Ska baka lite nu i veckan inför kalaset på lördag med. Får se vad jag hittar på :)

Nu ska jag strax ta ut den sista plåten ur ugnen. Måste ju så klart provsmaka en med. Nybakat bröd med en ostbit på är ju bara såå gott :)

Ha en trevlig kväll!
Kraam

Just det, grattis till dig Adam! Hoppas din födelsedag har varit bra! :)

Konfirmation

I förmiddags så åkte vi iväg till Alseda för att kolla på Amandas konfirmation. Vi lämnade barnen hos Jörgens föräldrar innan vi skulle till kyrkan. Tyckte att det var roligare för dem att vara där under tiden. :) När det var slut i kyrkan så hämtade vi upp dem igen och åkte vidare hem till Amanda. Där blev vi bjudna på god mat och fika. Vi var ute och spelade kubb tillsammans alla med. Mycket trevligt var det.
 Efter att alla gäster åkt så stannade vi kvar. Vi pratade å hade det trevligt. Det blev några goa skratt på stuttsmattan med och vi spelade lite mer kubb. 
När vi kom hem på kvällen så fick barnen kvällsmat. Sen var det dags för sängen för dem. De var trötta nu efter en hel helg fylld med massa lek och skoj.  

Efter att barnen somnat så fixade vi lite god mat att äta. Så nu ska vi gosa ner oss i soffan för att se på tv. Det började åska ute nu med. Glad att jag har sällskap här hemma då. För det är ju inte det bästa vädret jag vet direkt. Men det är ganska så mysigt ändå när man är två :)

Ha en trevlig söndags kväll!
Kraam


Sammanfattning

I tisdags när Isabella fyllde år så firade vi henne hemma själva. Det blev mys, bus, god mat och lite fika som älskling hade överraskat med :) Å självklart så var det paket öppning med.

Onsdagen sprang iväg. Var på praktiken, å där var det minst sagt stressigt, så tiden bara försvann. Kul när det finns mycket att göra :) Dock kommer jag inte få ut något av det, så får se hur de kommande veckorna blir. När barnen hade lagt sig så kom svärmor hit så att jag och älskling kunde åka iväg och handla inför helgen. Skönt att åka själva ibland.

Torsdagen så var jag hemma. Fick en hel del gjort, trots att jag borde ha vilat. Men, det är lätt att vara efterklok ibland. På eftermiddagen fick vi trevligt besök och Sofia med barn. Barnen lekte ute under eftermiddagen och kvällen medans vi pratade och hade det trevligt. Bjöd dem på middag med som de tyckte om. Köttgryta är aldrig fel :)

Igår(fredag) då var jag med hemma. Förberedde all maten tills idag, samt tårta med tillbehör. Jag åkte hem till Sandra med å fick träffa hennes söta lilla bebis. Så mysigt! Var trevlig att sitta och prata och gosa med bebis :) Ses snart igen!! :)
På kvällen kom älskling släkt hit för att fira Isabella. Hon fick många fina paketer. Jag hade gjort en jordgubbstårta som blev mycket god. Så gjorde en likadan till kalaset som var idag med.

Idag har min mamma, mina systrar och min morfar varit här. Vi pratade, busade och hade det mycket trevligt. Bjöd på en tre rätters middag, samt kaffe och tårta. Allt var mycket uppskattat. :) Var så skönt att vi kunde vara ute hela dagen med, hoppas på att det blir fint väder nästa helg med då min andra del av släkten kommer :)

Nu sover mina trötta små älsklingar. Så jag och älskling ska gosa ner oss i soffan nu med en film. :)

Imorgon bär det av på andra aktiviteter :)

Ha en trevlig kväll!
Kraam

En ängel...

På dagen, för två år sedan föddes det en underbar liten ängel. Hon fick namnet Isabella.
De två åren som passerat har gått så otroligt fort. Tänker tillbaka på dagen då hon föddes och minns det verkligen som om det vore igår. Minns så många detaljer, ord, meningar, ansiktsuttryck som var den dagen. Denna snälla Ylva som tog hand om mig på IVA efter Isabellas ankomst. Hon var så snäll och tog hand om mig och Jörgen så väl. Det var även hon som såg till att jag fick se min lilla prinsessa för första gången när hon var 14 timmar gammal. Minns hur införstådd jag var över hur liten hon var, eftersom Jonathan med var en liten plutt när han kom till världen. Men oj så fel jag hade. Herregud, när jag fick se denna lilla, lilla bebis med sladdar och mask över näsan, då insåg jag hur fort man faktiskt glömmer hur små de var. Men hon var så klart den finaste lilla tjej jag någonsin sett. De frågade om jag ville hålla i henne, å självklart ville jag det. Hade ju varit nyfiken på henne i flera timmar nu. Trots allt som hände med mej själv och runt om när jag låg inne på IVA så var mina tankar hela tiden hos min lilla prinsessa.
 Känslan när jag fick henne i min famn går inte att beskriva. Herregud, vilken lycka! Samtidigt kommer en otrolig rädsla när jag ser hur hårt hon kämpar med att andas. Hur hennes bröstkorg rörde sig är en bild som aldrig kommer att försvinna ifrån min näthinna.
 Denna underbara lilla flicka visade snabbt att hon var ensvis. När hon väl "vilat" upp sig så gick utvecklingen snabbt. Efter 7 intensiva veckor på neonatalen så fick vi ta med oss vår älskade dotter hem. Dagen då man blir utskriven och kan ta med sitt barn hem är nog den bästa dagen som finns. Då kan man slappna av och man vet att allt gick bra.

Isabella har nu då blivit två år. Envisheten sitter kvar. Hon vet vad hon vill och hon kämpar för att nå den. Hon visar verkligen med ett hett temperament när hon är missnöjd. Hennes utveckling går fort. Hon pratar en hel del nu, hon hittar på det ena buset efter det andra. Hon är verkligen full av energi. Samtidigt kan hon sitta länge och bara plocka med små saker. Det är väldigt kul att titta på henne när hon kommer på något, man riktigt ser hur tankearbetet går igång och att hon funderar på hur hon ska gå tillväga.

Mina barn är det absolut bästa som hänt mig. Jag kommer att göra allt som står i min makt för att de ska få ett bra och tryggt liv. De ska få växa och verkligen känna att de är älskade. Det är så otroligt viktigt. Det måste finnas trygghet i livet. Jag ska ge mina barn en bra mycket bättre barndom än vad jag själv har haft. De förtjänar det absolut bästa.

Iband skulle jag vilja trycka på stop knappen, för tiden går så himla fort. Kan nästan bli lite ledsen över att barnen redan är så stora. Men, de kommer alltid vara mina små änglar, mina bebisar, hur stora de än blir :)

Jonathan och Isabella, jag älskar er av hela mitt hjärta.

Grattis på två års dagen prinsessan!!

Kramar från mamma.

Första dagen..

Igår efter frukost så åkte vi till svärföräldrarna för att fortsätta med kanin buren. Den blev visst lite större än vad jag trodde :) Men det gör ju inget, kaninen blir väl bara glad :)
 Vi var där flera timmar, å efter att vi ätit så åkte vi hem för att fixa middagen.
Jobbade några timmar på kvällen, men när jag kom hem så blev det lite gos i soffan framför tvn.

Idag så var det första dagen på praktiken. Det kommer minst sagt bli en annorlunda praktik. Men de var trevliga allihopa så jag kommer nog trivas iaf. 

Nu ska jag slå in Isabellas paket. :) Kan inte fatta att min lilla flicka fyller två år redan.

Ha en trevlig kväll!
Kraam

Familjedag

Efter frukosten idag så begev vi oss in till stan. Köpte lite kläder till barnen, samt lite annat smått och gått. 
Köpte bland annat lite plantor. Jordgubbar, persilja och gräslök :) Ska även köpa en planta med citron meliss sen med. Gottit!

Vi var bland annat pch kollade på lite tapeter till hallarna här hemma. Hittade en som vi fastnade för båda två, sen den blir det i den nya hallen. Synd bara att dem man faller för ska vara så satans dyra, men men.

Vi tog oss ett litet mellanmål på staden innan vi begav oss iväg för att handla. Det är skönt när det blir påfyllt i kylskåpet :) Vi köpte oss en varsinn glass med som vi mumsade på ute i solen :)

När vi kom hem så gick vi ut för att plantera de plantor vi köppt. Är så glad över jordgubbs plantorna :) Har velat ha det länge nu! Vi planerade en del andra saker som ska införskaffas till trädgården med. Just nu är ju trädgården ganska så tråkig, men det ska bli mys faktor i den. Kommer dock dröja flera år innan det är klart, måste ta en sak i tagen ju. Men den som väntar på något gott.... :) Vi har planerat klart hur framsidan av huset ska se ut sen med. Men det blir ett projekt till nästa år, då ska även huset målas om.

Barnen fick ett sött bord och stolar i rotting av grannarna idag med. Så himla snällt av dem :) Barnen har nog provsuttit i hela trädgården nu :)

Efter maten så var det dags för barnens dusch. Men, jag fick ett ryck och klippte Jonathan först. Så nu är han ganska så ordenligt snaggad :) Hehe, skönt att bli av med lite hår när det är varmt. Men det växer ju ut snabbt igen :) Han blev så klart jätte fin. Å nu måste jag verkligen beställa en klipptid till Isabella med. När man kammar håret efter duschen så går det ju nedanför ögonen, så hon är i behov av en klippning nu :) De säger ju att håret blir lite tjockare efter att man klippt bort det tunna "baby" håret.

Nä, nu ska det bli lite gos i soffan innan det är dags att krypa till sängs.
Ha en trevlig kväll!
Kraam

Spontat...

Efter skolan idag så åkte jag iväg för att möta upp min lilla familj. Vi var och valde ut dörrarna till huset. Känner mej nöjde med det vi valde och vi var överrens på en gång med :) Så, nu är de beställda. Känns skönt.

Vi åkte vidare hemåt å fixade lite att äta. Vi fick oss ett litet ryck om att vi ville gå på bio. Så, knappt en timme innan bion började så ringde vi efter svärmor. Var kul att göra en sådan spontan grej, det tillhör ju inte det vanlige direkt efter att man fått barn :) Så det var väldigt mysigt. Vi såg en av mina favorit filmer med, fast and furious 5. :)

Nu är vi hemma igen, barnen sover sött och duschen är avklarad.¨
Det blir lite mys framför tv:n med älskling i väntan på att tvätten ska bli klar. Sen blir det sängen. Är så himla trött nu.

Imorgon blir det kvalitets tid med familjen. En sväng på stan ska det bli :)

Ha en trevlig kväll!

Kraam

Skräckis...

Så, nu är första läkarbesöket avklarat. Fick reda på provsvaren med, å dem var vi nöjda med. Väldigt nöjda. Så det är ju bra :) Allt gick bra iaf, ska dit igen om ett par veckor.

Idag kom bygglovet hem med. Härligt att det är klart. Har visserligen fått grönt ljus muntligt, men vi ville ha de på papper så det inte kan bli något tjaffs om det senare. Men nu är det klart då :)

Fick lite trevligt besök här nu ikväll med. Vi kollade på en skräckis. Å den skrämde mej ja, jag borde inte se sådana filmer, men kan ändå inte låta bli. :)

Nu har älskling slutat jobba, så han kommer snart hem. Sen är det minsann dags för sängen. Går inte att vara uppe så här länge när man ska upp tidigt dagen efter ;)

Ha en trevlig kväll. Eller natt blir det ju.

Så, Natti.

Kraam

å just det. Sverige kom visst med i finalen. Grattis!

dialekt

Jonathan hade en lek kompis här i söndags, å hon pratar stockholmska, ganska så mycket med :-) Jonathan har tagit efter vissa uttryck som hon hade på den dialekter. Herregud vad barn tar efter :-) låter ganska så roligt, eftersom han försöker vara lite kaxig med :-) har lite problem med att somna, så ska läsa lite inför imorgon istället. Vänta på att jörgen kommer hem så somnar jag nog lättare. Någon sa att det skulle komma åska inatt med. Hoppas den håller sig borta tills jörgen kommit hem. Sen är den välkommen, för den är välbehövd just nu. Natti natti!

Varmt!

Ja varmt kan man verkligen påstå att det är. Det är skönt förvisso, vill ju ha sommar och sol nu :) Men köket i skolan känns som en bastu. Phuu så varmt det är. Man är helt blöt när dagen är slut.

Hade min sista a la carte idag. Hade lax på menyn och en trippel glasstårta. Det var väldigt gott :) Lax är inte min favorit firre,men denna var faktiskt god (får dock lite probem att äta när jag sett den "hel" inann).  Men god var det iaf :)

När jag kom hem så var jag ute i trädgården med barnen ett tag innan det var dags att fixa middagen. Efter det så hoppade barnen in i duschen. De behöver duscha var kväll nu när det är så varmt å de är ute och leker i sandlådan. Så det är ju bra att de tycker om att duscha :)

Isabella var så söt inann. Hon var ute i trädgården och lekte medans jag gjorde middagen, men hon kom in å sa " mamma, älskar dig"  å sen gick hon ut igen :) Så söt hon är! Man kan inget annat än le då :) Älskar mina små busungar så otroligt mycket.

Nu sover de små. Jag ska fixa disken efter middagen nu, sen blir det dusch och efter det så är det dags för Grey´s på tv :)

Imorgon blir det en kort dag i skolan. Har ett läkarbesök i Eksjö att gå på. Phuu, känns lite oroligt. Men, det blir nog bra :)

Ha en trevlig kväll!
Kraam

en miss...

glömde ju skriva igår att efter att jag kommit hem och hämtat barnen på dagis så gick vi hem till Dolly. Där pratade vi och hade det trevligt å barnen busade. Vi blev bjudna på middag där med. Mums, grillat är alltid gott :)

Idag blev det en bra dag i skolan med, eller så bra den kan bli åtminstånde. Tankarna springer iväg mellan varven. Det är svårt att veta hur man ska hantera det hela. Men, vi har iaf varandra i klassen.

Fick ett samtal innan från en nära släkting. Å hon ligger på sjukhuset. Hoppas verkligen det är som hon säger att det INTE är något allvarligt. Men, jag oroar mig ändå. Krya på dej!!! <3

Nu ska jag krypa ner i sängen, hoppas på att få sova lite inatt.

Ha en trevlig kväll.
Kraam

Blandat!

Då har ännu en helg passerat. En helg kvar, sen blir min lilla prinsessa två år. Oj oj, vad tiden springer iväg.
´
Har jobbat nätterna mellan tors å sön. Behöver få ihop lite timmar denna månaden så man får någon inkomst i juni. På lördagen när jag gick av jobbet så åkte jag bara hemma och gjorde mej klar. Mös lite med familjen på morgonen å sedan åkte vi iväg för att se ett kosläpp tillsammans. Barnen tyckte det var roligt :) Det är så kul att se hur glada kossorna blir över att få komma ut :) När vi kom hem sen så var vi ute i trädgården tillsammans hela dagen. Vi grillade och njöt av solen :)

När jag gick av passet på söndagen så sov jag ett par timmar bara, sen spenderade vi ännu en dag ute i den härliga solen. Dock så blåste det lite, men solen värmde på en del ändå :) Älskar att kunna vara ute så mycket nu. Våren och sommaren är så härlig :)

Igår så fyllde min älskade farmor och min lilla syster år. Stort grattis till er igen!!

Idag var det dags att bege sig till skolan igen. Dock ble det en sorlig dag, å det kommer fortsätta att vara så ett bra tag framåt. En av de anställda, en ung jätte go tjej gick bort i fredags. Det är helt ofattbart. Det går inte att ta in bara. Det har känts så tomt hela dagen, att hon inte var där. Usch, det kommer ta ett tag innan vi alla kommer smälta detta och ta det till oss. Saknaden är och kommer att vara stor i klassen.  
Älskade Lucie, vila i fred. Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan och i vår tanke.


huvudvärk!

Redan igår så smög det sig på en kraftig huvudvärk. När kvällen kom så gjorde det så ont att minsta lilla ljud fick huvudet att pulsera. Så natten blev väldigt jobbig. Därför stannade jag hemma ifrån skolan idag. Huvudvärken har hållt sig i hela dagen, men jag var  tvungen att försöka få mig lite vila. Just för tillfället har det avtagit lite. Skönt det, hoppas det håller i sig.

Ska mysa lite med barnen i soffan nu, å när dem har lagt sig så ska jag med lägga mej. Börjar jobba kl 02.15 inatt, å när jag slutat vid sju så ska jag åka vidare till skolan. Stannar dock inte hela dagen för måste hem å sova lite, har två hela nätter till framför mig. Så som tur är så är det ju bara en halv natt nu i natt.

Ha en trevlig kväll!
Kraam


Ännu en liten prinsessa

Idag började dagen med ett besök på sjukhuset för att lämna lite prover. Ska bli intresant att se vad de visar nästa vecka.

Åkte vidare till skolan å hade en bra dag där.

Imorse föddes ännu en liten prinsessa till denna värld. Grattis till er Sandra och Tony :) Längtar så tills jag får träffa er lilla sötis :) En bamse kram till er!


Nu ska jag vila lite i soffan å titta på tv. Sen ska jag njuta av att få sova en natt i sängen. Har tre nätter på jobbet framför mej, samt skolan. Hmm.. Men det fixar jag nog :)

Ha en trevlig kväll!
Kraam

BVC

Måndag idag, en ny veckla har börjat igen. Så himla fot tiden går. Phuu
Igår så hade jag en delad tur på jobbet (vården). Det blev en mycket trevlig dag.

I skolan idag så gjorde små bakelser. De blev ganska så söta. Det var små prinsesstårts bakelser i två våningar :) Mycket pilligt arbete, men det var kul iaf. Hann dock inte färfigställa allihopa efter som jag var tvungen att åka tidigare idag. Men får tacka för snälla klasskamrater som hjälpte till med det sista :) Tack!!

Åkte tidigare för att hämta barnen på dagis. Isabella hade tid på bvc idag. Jonathan följde också med så klart, plus att hans öron var tvugna att kollas upp igen. Han har ju haft lite små problem med dem under ett par år nu. Så, vi bestämde att det var dags att byta strategi om det hela. Men han har som tur var inte haft några som helst besvär med det.
 Bvc sköterskan var mycket nöjd över Isabella. Hon följer sin kurva väldigt fint och är precis som andra två åringar :) Sen ligger hon väldigt bra till i sin utveckling med allt samt med språket :) Det kommer flera nya ord ifrån henne nu var vecka. Hon säger även en del meningar, kanske inte helt kompletta, men vad kan man begära :) Hur som så var allt väldigt bra iaf :)

Efter det besöket så mötte vi upp Jörgen i stan. Vi tog oss en fika på stan och sedan åkte vi iväg för att kolla på lite inredning till vår tvättstuga. Tror att vi har bestämt oss för vad det blir nu med :) Ska få lite hjälp med att rita upp en ordentlig plan på det hela så man ser hur det kommer se ut plus att få ett kostnadsförslag. Ska bli väldigt kul :)

När vi kom hem så var det dags att fixa middagen, å efter det blev det massa bus och mys med barnen. Så härliga de är mina små älsklingar. Deras skratt värmer långt in i hjärtat :)

Nu ska jag fixa fram alla recepten som jag behöver till skolan, sen soffan en stund innan det är dags att sova.

Ha en trevlig kväll
Kraam

RSS 2.0