Konfirmation

I förmiddags så åkte vi iväg till Alseda för att kolla på Amandas konfirmation. Vi lämnade barnen hos Jörgens föräldrar innan vi skulle till kyrkan. Tyckte att det var roligare för dem att vara där under tiden. :) När det var slut i kyrkan så hämtade vi upp dem igen och åkte vidare hem till Amanda. Där blev vi bjudna på god mat och fika. Vi var ute och spelade kubb tillsammans alla med. Mycket trevligt var det.
 Efter att alla gäster åkt så stannade vi kvar. Vi pratade å hade det trevligt. Det blev några goa skratt på stuttsmattan med och vi spelade lite mer kubb. 
När vi kom hem på kvällen så fick barnen kvällsmat. Sen var det dags för sängen för dem. De var trötta nu efter en hel helg fylld med massa lek och skoj.  

Efter att barnen somnat så fixade vi lite god mat att äta. Så nu ska vi gosa ner oss i soffan för att se på tv. Det började åska ute nu med. Glad att jag har sällskap här hemma då. För det är ju inte det bästa vädret jag vet direkt. Men det är ganska så mysigt ändå när man är två :)

Ha en trevlig söndags kväll!
Kraam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0