Sjuk

Hade en jobbig natt. Men, tog mej upp till jobbet och åkte dit. Skulle först jobba mellan 7-9 å sen 13-21,30. Ringde bemanningen när jag kom till jobbet och bad dem sätta in någon annan för mej under eftermiddagen/kvällen. Men när de andra kom till jobbet så skickade de hem mej. Så, missade tyvärr tio timmar, men men. Har fått en chans att vila lite idag iaf. Får se om jag åker till skolan imorgon. Måste iaf åka iväg på eftermiddagen för att göra mitt matteprov.

Ha en trevlig kväll!


ett litet inlägg

Det var helt otroligt i tisdags på seansen med Terry. Vill verkligen gå på fler. Det är så mäktigt. Rekomenderar folk att gå på det! Snacka om pricksäker.
 Vägen att köra var dock mindre rolig. Usch för vinter. Men men, jag kom både dit (ängelholm) och hem oskadd iaf.

Igår hade vi en kort dag i skolan. Hade betygsamtal med en lärare. Fick slutbetyg i två ämnen nu, bordsdekoration och Livsmedels hygien A. Fick MVG i båda. Känns så himla bra. Har aldrig haft det betyget innan. Så känner mej helt klart mer än nöjd. Är ett tecken på att jag tycker att det är roligt med. 
 
Idag var jag iväg med Jonathan hos frissan. Det var verkligen välbehövt nu. Så nu är han kortklippt och med en blå tuppkam :) Mammas lilla tuffing det :)

Har jobbat eftermiddagen/kvällen idag. Imorgon är jag ledig, så det blir nog en sväng in till stan. Ska se om jag hittar lite nya kläder och en jacka. Sen på söndag blir det jobb hela dagen.

Imorgon är det dags att få upp stakarna med ju. Tror jag väntar lite innan tomtarna kommer på plats.

Ha en trevlig helg!


Terry Evans

Kalaset gick bra i lördags. Allt var trevligt. Men som vanligt så fälls det tårar när familjen ska åka hem igen. Är väldigt glad för att de kom hit iaf :) Å det pratas om att de kanske kommer hit och firar Jul med oss med :)

Imorgon så ska jag åka ner till min lilla farmor i ängelholm. Ska gå på storseans med Terry Evans. Innan dess så ska vi ut och äta med min pappa, syskon och min farfar, å farmor så klart. Kommer bli trevligt. Men ser inte fram emot att köra nu när vägarna kommer blir glashala. Phuu.. ska köra sakta, å hoppas på att alla andra dårar ute på vägarna gör detsamma.

Nä, nu blir det lite tv tittande, sen är det dags för sängen.

Natti!

Just det.. vet inte vad som har hänt i mitt och Jörgens förhållande. Men vi är som nyförälskde. Känns hur underbart som helst :) Hoppas denna känslan håller i sig :)

Tack!

Tack så jätte mycket för alla grattis som jag har fått idag! :)
25.. hmm..vart tog de åren vägen ? Phuu.. vid nästa blinkning så blir man väl 30 då. Å det är halvvägs till 60.. å sen är det dags för evig sömn.. ojoj..´Meen som jag tänker då :) Men fort går tiden iaf.
Imorgon så ska vi åka till Ullared. Ska bli kul. Snälla Sandra ska förja med. Jörgens mamma kommer hit och passar barnen så de slipper att följa med.

Är lite besviken på en person. Fick ett sms där det stod grattis, men tycker han hade kunnat lyfta luren och ringa istället! Jaja. så är det.

Nu är det dags för Grey´s. ha en trevlig kväll.

ändring igen..

jag tänker visst ha kalaset som planerat i lokalen som det var tänkt. Har dock ändrat på menyn. Tänker inte ställa in bara för att vissa inte kan tänka sej att komma. Har sett fram emot det så länge nu, så ska inte låta det förstöras!

Besviken

Fick ett samtal igår om att min pappa med familj inte kommer nästa helg för att fira oss. Känns väldigt tråkigt faktiskt. Har inte bjudit upp dem för att fira oss på fem år. Såg fram emot att ha ett stort kalas med alla i släkten, både ifrån min sida och Jörgens sida. Men så blir det inte. På måndag så ska jag ringa och avboka lokalen. Känns onödigt att hyra den stora lokalen för typ 15 pers. Så mamma å dem kommer hem till oss på lördagen, sen får jörgens släkt komma en annan dag istället. Känns som sagt väldigt tråkigt.

Jobbade på min praktik igrå, å det gick bra. Fick en jätte fin blomma av dem när jag slutade. Så gulligt av dem. Sen jobbade jag natten på det. Så var uppe i 26 timmar igår. En aning trötter kan man säga. Men det gick bra iaf. Sov fra timmar när jag kom hem. Har haft besök av Ida och Theo idag med. Så nu ska jag stoppa in brödet i ugnen, sen är det dags att förbereda middagen. Ska lägga mej ett tag igen när vi ätit å så. Ska jobba inatt med.

Ha en trevlig lördags kväll!

förtroende

Får förtroendet på min praktik att gå in och ersätta en annan imorgon. Så, imorgon blir min första dag så jag ska arbeta och få betalt som kock :) Tjohej för mej!

nu blir det mycket..

tackade idag ja till att jobba nätter i helgen. Kommer att bli tufft. Är först på praktiken på fredag fram till tre, sen börjar jag natten 21:20 fram till 07:10, sen samma igen på lördag. Å på söndag så är vi bortbjudna, å på måndag morgon så ska jag upp kl 5. Såå.. jag kommer att vara trött, mycket trött. Har en del att förbereda inför nästa helg med, och jag måste plugga. Har lektion på måndag kväll med, så det blir en lååång dag. Men men, behöver ha in de penagarna. Men blev kanske lite väl mycket. Jobbar över 60 timmar denna veckan, plus att jag jobbade natt förra helgen med.

Nu ska jag snart lägga mej så jag kommer upp imorgon.

Natti!


kyla

jahapp.. då har kylan kommit igen. Finns nog en viss risk för att den stannar här nu med. Inatt ska det tydligen bli snö. Håller tummarna för att vädret blir bra nästa helg så att hela min släkt kan komma hit när vi ska fira oss.

Försov mej idag, men som tur var kom jag i tid till praktiken ändå. Är trötter ikväll. Så för min del blir det sängen tidigt. Ska bara elda en liten stund till, sen ska jag soooova!!!

Ha en trevlig kväll!

dags igen..

du var helgen över igen. Jobbade natten tills idag, så jag kan inte påstå att jag känt av det här med helg så himla mycket. Men natten gick bra att jobba iaf. Sov några timmar när jag kom hem, men har varit riktigt trött under hela dagen. Imorgon är det ju dags för praktiken igen, jörgen jobbar eftermiddag med, så det kommer att bli en vecka med fullt ös. Måste ta mej själv i kragen med och lyckas plugga i veckan.

När middagen mer eller mindre var färdig idag så skulle jag bara reda av såsen, vände mej bort ifrån spisen, å vad händer då ? Jo, den jäklen kokade över, å inte lite heller. Sås precis överrallt. Hade haft igång alla plattorna med, så det blev bränd sås över hela spisen. rann ner på golvet, in i ugnen (som också var på), rann in mellan glasen, rann mellan spisen. Tog mej 1,5 h att lyckas få rent överrallt. Har man inget att göra så skaffar man ju sej.

Nä, nu ska jag gosa med Jonathan innan han ska sova. Sen blir det myskväll med älskling. Ska kolla på film.
Ha en trevlig söndag!

spontant

Då var denna veckan mer eller mindre slut. Har varit en bra vecka. Nu väntas sista veckan på praktiken. Ska bli lite kul att komma tillbaka till skolan igen, men jag kommer att sakna praktiken med.

Igår så blev jag och älskling sugna att gå på bio. Så vi fixade barnvakt och åkte till Växjö för att se saw i 3D. Den var precis som de andra saw filmerna, men en aning råare. Har kommit fram till att saw filmerna skrämmer mej inte, men de äcklar mej. Usch, gillar inte slaktar filmer. För mej är det inte en skräckfilm utan bara jäkligt äckligt. Den som skrivit manuset skrämmer mej däremot. Måste ha sjuka fantasier. Men men, det var iaf mycket trevligt att åka iväg. Filmen börkade inte förns vidkvart i tio så det blev ganska så sent. Barnen märkte inte att vi var borta heller, för de hade ju somnat när vi åkte.

Idag så har jag rensat lite bland en massa som fanns i Isabellas garderob. Nu så ska jag sätta igång med brödbakning, sen blir det en dusch, in till stan och handla, laga middag. Sen måste jag försöka att sova en liten stund, ska jobba inatt.

Ha en trevlig helg!


Känner mej glad!

Vilken bra dag. Göttans! Vet inte vad det är så bra med den, men bra är den iaf. Känner mej pigg å glad. Hoppas det håller i sig länge.

Hade precis ett trevligt samtal med min mamma med. Håller tummarna för att hon stannar hos oss ett par dagar efter kalaset. Hoppas hoppas. Vill ha lite mer tid med henne, och med de andra i släkten så klart. Framförallt med mina syskon. Saknar dem så himla mycket. Älskar er!!!

Ikväll är det grey´s som gäller. Sen i säng direkt. En ny praktikdag väntas imorgon. Måste in till stan direkt när jag slutat sen blir det mys med älskling. Han fyller 25 imorgon. Eller ett kvarts cirkel som Thomas säger. Hmm.. låter en aning deprimerande tycke jag :)

Nehe, nu är det dags att gör lite nytta innan det är dags att parkera i soffan.
Ha en trevli kväll!!!

Å bästatse Daniela.. TACK för att du lyckades hitta låten åt mig. Har nynnat på den hela dagen nu :)

Nöjda

Igår fick jag veta på praktiken att de är jäte nöjda med mej där. Har bara varit där i en vecka å två dagar, men nu är jag redan uppsatt på deras vikarielista. Tjohoo, måste ju ses som positivt :)
Ska jobba natt i helgen med. Phuu, kommer att bli två kämpiga veckor det här nu. Men men, det får gå. Måste in och jobba denna månaden, för i december så får jag inte ut någonting ifrån CSN, å det är ju ganska så fel månad att inte få några pengar i. Men men, det löser sig alltid :)

Om ett par veckor är det dags för vårat kalas. Sen väntas det en tripp till ängelholm för att gå på seans med terry evans, sen har vi planerat in när vi ska ta en tur till Ullared med. Har lite roliga saker att se fram emot :)

Nehe, nu är det dags att göra sej klar. Praktig idag 09-18.

Hejsvej!

Föräldramöte

Lilla Isabella är så himla hostig idag. Stackaren, hoppas att det släpper för henne snart. Rethosta är ju inge kul att ha. Men hon är piggelin ändå och full av bus :)

Idag så jobbade jag kvällen på praktiken. Var kul att se hur det var, men fick dock gå tidigare för det var föräldramöte på dagiset. Men imorgon och på onsdag så ska jag vara full tid iaf. Var trevligt på föräldramötet, gjorde ett litet bilkollage till barnen på de närmsta i familjen/vännerna. Gjorde det smidigt för mej och tog bara med mor och far föräldrarna. Kaaanske kommer att pussla dit några fler kort sen.

Nu har jag tagit en härlig dusch, så snart är det dags för sängen. Drack en kopp kaffe på dagiset, så somna lär jag inte gör än på ett tag. Är trött som bara den, men det kryper i kroppen så lär nog bara snurra runder i sängen. Finns vissa andra tankar som spökar omkring just nu med som håller mej vaken. Blev max två timmars sömn inatt, så hoppas på att kunna sova lite längre inatt.

Nehe. Nu ska jag gosa med älskling en stund.

Natti!


RSS 2.0