Familjedag

Efter frukosten idag så begev vi oss in till stan. Köpte lite kläder till barnen, samt lite annat smått och gått. 
Köpte bland annat lite plantor. Jordgubbar, persilja och gräslök :) Ska även köpa en planta med citron meliss sen med. Gottit!

Vi var bland annat pch kollade på lite tapeter till hallarna här hemma. Hittade en som vi fastnade för båda två, sen den blir det i den nya hallen. Synd bara att dem man faller för ska vara så satans dyra, men men.

Vi tog oss ett litet mellanmål på staden innan vi begav oss iväg för att handla. Det är skönt när det blir påfyllt i kylskåpet :) Vi köpte oss en varsinn glass med som vi mumsade på ute i solen :)

När vi kom hem så gick vi ut för att plantera de plantor vi köppt. Är så glad över jordgubbs plantorna :) Har velat ha det länge nu! Vi planerade en del andra saker som ska införskaffas till trädgården med. Just nu är ju trädgården ganska så tråkig, men det ska bli mys faktor i den. Kommer dock dröja flera år innan det är klart, måste ta en sak i tagen ju. Men den som väntar på något gott.... :) Vi har planerat klart hur framsidan av huset ska se ut sen med. Men det blir ett projekt till nästa år, då ska även huset målas om.

Barnen fick ett sött bord och stolar i rotting av grannarna idag med. Så himla snällt av dem :) Barnen har nog provsuttit i hela trädgården nu :)

Efter maten så var det dags för barnens dusch. Men, jag fick ett ryck och klippte Jonathan först. Så nu är han ganska så ordenligt snaggad :) Hehe, skönt att bli av med lite hår när det är varmt. Men det växer ju ut snabbt igen :) Han blev så klart jätte fin. Å nu måste jag verkligen beställa en klipptid till Isabella med. När man kammar håret efter duschen så går det ju nedanför ögonen, så hon är i behov av en klippning nu :) De säger ju att håret blir lite tjockare efter att man klippt bort det tunna "baby" håret.

Nä, nu ska det bli lite gos i soffan innan det är dags att krypa till sängs.
Ha en trevlig kväll!
Kraam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0