BVC

Måndag idag, en ny veckla har börjat igen. Så himla fot tiden går. Phuu
Igår så hade jag en delad tur på jobbet (vården). Det blev en mycket trevlig dag.

I skolan idag så gjorde små bakelser. De blev ganska så söta. Det var små prinsesstårts bakelser i två våningar :) Mycket pilligt arbete, men det var kul iaf. Hann dock inte färfigställa allihopa efter som jag var tvungen att åka tidigare idag. Men får tacka för snälla klasskamrater som hjälpte till med det sista :) Tack!!

Åkte tidigare för att hämta barnen på dagis. Isabella hade tid på bvc idag. Jonathan följde också med så klart, plus att hans öron var tvugna att kollas upp igen. Han har ju haft lite små problem med dem under ett par år nu. Så, vi bestämde att det var dags att byta strategi om det hela. Men han har som tur var inte haft några som helst besvär med det.
 Bvc sköterskan var mycket nöjd över Isabella. Hon följer sin kurva väldigt fint och är precis som andra två åringar :) Sen ligger hon väldigt bra till i sin utveckling med allt samt med språket :) Det kommer flera nya ord ifrån henne nu var vecka. Hon säger även en del meningar, kanske inte helt kompletta, men vad kan man begära :) Hur som så var allt väldigt bra iaf :)

Efter det besöket så mötte vi upp Jörgen i stan. Vi tog oss en fika på stan och sedan åkte vi iväg för att kolla på lite inredning till vår tvättstuga. Tror att vi har bestämt oss för vad det blir nu med :) Ska få lite hjälp med att rita upp en ordentlig plan på det hela så man ser hur det kommer se ut plus att få ett kostnadsförslag. Ska bli väldigt kul :)

När vi kom hem så var det dags att fixa middagen, å efter det blev det massa bus och mys med barnen. Så härliga de är mina små älsklingar. Deras skratt värmer långt in i hjärtat :)

Nu ska jag fixa fram alla recepten som jag behöver till skolan, sen soffan en stund innan det är dags att sova.

Ha en trevlig kväll
Kraam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0