Långfredag..

Igår efter skolan så mötte familjen upp mig i stan. Vi skulle köpa ett par skor var till  barnen. Tycker det är lite väl varmt med vinterskor nu, och gå med stövlar hela tiden är kanske ingen hit :) Men sandaler väntar vi med tills nästa månad iaf. Jonathan blev väldigt glad över sina spindelmannen skor :)

När vi kom hem så plockade jag fram lite pyssel till barnen. Vi satt ute i gräset och barnen gjorde påskriset fint :)Efter det så fick de måla lite ägg. De tyckte att det var väldigt roligt :) Å de var duktiga. Det blev så fint :)
Sen var det dags att fixa middagen. Denna gången blev det grillade kotletter och pommes. Som sagt, alltid gott med grillat :)

Idag så sov båda barnen lite längre. Å skönt var det så man fick dra sig i sängen lite :) Vi gick upp alla tillsammans och åt frukost på altanen. Första för i år :) Det var mysigt och väldigt skönt att komma ut :)

När frukosten var avklarad så gjorde vi oss klara för att åka. Vi var bortbjudna på en påsklunch som var mycket trevlig :) Det gick några timmar där men väl hemma så lekte vi lite tillsammans i trädgården. Vi har varit ute precis hela dagen idag, så inatt lär vi sova gott iaf :)
 Vi grillade även idag. Gjorde grillspett idag av ytterfilè som jag lagt i en hemma gjord marinad. Det blev väldigt gott. Kokte färskpotatis och morötter i dill till det, samt lite grönsaker å grädde/gräddfil. Mycket gott var det. En härlig smak av sommar :) Gjorde en liten kladdkaka till efterrätt med då vi väntade besök :)

Nu sover barnen, å jag har plockat in tvätten och städat undan där ute lite. Så nu är det snart dags för en dusch, å sedan blir det mys i soffan. Imorgon ska jag jobba några timmar i köket, så ska försöka komma i säng i någorlunda tid.

Ha en trevlig kväll.
Kraam

Å glad påsk till er alla!!!


Barnen målar fina påskägg :)


Detta blev slutresultatet :)


Å det fina riset som barnen gjorde :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0