Mycket härlig dag!

Idag gav barnen oss sovmorgon :) Inte så dumt det minsann!
När vi ätit frukost så begav vi oss hem till Jörgens föräldrar. Där påbörjade vi bygget av kaninens nya sommarbur. Det är så skönt att vi kan vara där å bygga med sådana saker. Där finns allt material å liknande som vi behöver med :) När vi byggt ett tag så ville Jonathan visa farfar att han kan cylka, å vi hade med cyklen till honom. Efter det så tog vi oss en härlig promenad i skogen. Det var så himla mysigt och svärfar har gjort många fina platser i skogen med. Hittade ett ställe där han typ grävt fram berget så man kunde gå upp på det. Å uppe på så hade har gjort en enkel men fin bänk. Där var det så skönt att sitta, fin utsikt och solen nådde fram helt och hållet :) Så nu under sommaren lär vi gå det flera ggr med en fikakorg :)

När vi kom tillbaka så var det dags att dra sig hemåt för att fixa med middagen. Vi bjöd med oss dem hem, så de kom en stund efter att vi kommit hem. Idag gjorde jag klyftpotatis, en god sås och grillade en marinerad fläskfile, samt lite andra goda tillbehör :) Mums var det! Skulle kunna grilla var dag :)

Nar maten var avklarad så var det dags för barnen att duscha, å sedan blev det mys med dem i soffan. Nu sover de gott å älskling har kommit ut efter sin dusch, så nu är det dags för oss att mysa i soffan med.

Imorgon är det dags för skola och jobb igen. Så fort helgen går. Men det gör visserligen veckodagarna med :)
Ha en trevlig kväll!
Kraam


Mina två prinsar :)

Mammas lilla prinsessa :)

Jonathan gillar farfars traktor :)

Den mysiga platsen som jag skrev om. Syns kanske inte på bilden direkt

Isabella gillar med farfars traktor :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0