Tiden springer på

Oj då, en vecka redan sedan sist! Har inte haft någon tid att skriva. Men nu så, nu ska jag bara slappa i ett par minuter. Den senaste veckan har varit grym, men har haft trevligt ändå så klart.

Julen var bra. Trevligt blev det och tomten kom :) Jonathan var inte ett dugg rädd för honom :) Inte Isabella helles så klart, lite för liten för det än kanske. Det första Jonathan gjorde när han kom var att skaka hand med honom :) Så artig så! Hela dagen flöt på bra, mätt som bara den var man när kvällen väl kom. Dagen efter så åkte vi in på rean och skaffade oss en filmkamera :) Känns väldigt skönt att ha en sådan nu :) Har velat det länge. Lånade en innan,  men nu har vi en egen. Har tyvärr inte så mycket film på Isabella, men det ska det bli ändring på nu. Filmade henne lite på Neo iaf :) Så vi kan visa alla vilken liten plutt hon var!

Har jobbat en del nu i december med, så nästa månad blir nog skojj när lönen kommer :) Ser jag/vi fram emot.

Åkte ner till Halmstad i söndags. Var så kul att komma ner där igen! Alla i familjen kom hem till mamma på eftermiddagen så åt vi god mat tillsammans. Idah och Alexandra hade sin killar med, så det var trevligt at få träffa dem med :) Blev lite Julklappsutdelning och mycket prat. Så trevligt hade vi. Men sen var vi trötta på kvällen, hade ju gått upp kl 5 på morgonen för att komma iväg tidigt. Dagen efter så åkte vi och hälsade på Daniela. Var kul att få se hur hon bodde nu med. Han tyvärr inte stanna så länge för vi skulle vidare och hämta mamma på jobbet när hon slutade med. När vi gjort det så åkte vi in till stan och åt på Peking. Mycket gott! Mums. Det var så himla mycket folk bara, men det var trevligt iaf. Sen gick vi och kollade i ett par affärer, var meningen att vi skulle gå på stan men det var så otroligt mycket fok och vi alla var trötta. Sen hade vi en myskväl tillsammans och sa hejdå till mamma. För på morgonen efter skulle hon ju jobba och vi åka vidare ner till min farmor i Ängelholm.
På eftermiddagen när vi kom till henne så kom de andra i familjen dit med. Åt god mat som farmor gjort, pratade och hade det trevligt. Tiden går så fort bara, lite synd. Svårt att hinna prata så mycket med alla. men men, min pappa med familj kommer hit i morgon :) Så det ska bli trevligt.
på natten så sov vi hos farmor, sen begav vi oss hemåt på eftermiddagen. Kyligt värre var det när vi kom hem, 15 grader hade vi i huset. Trodde att det skulle vara kallare. Men nu börjar vi få upp väremen igen iaf och tvättmaskinen går på högvarv. Vill ha allt klart tills de kommer i morgon.

Nä, nu är det dags att hänga upp tvätt och sen dega i soffan, för nu är jag minst sagt trött

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0