Årets första...

Kanon väder idag med. Gött.. men blåste dock en del.
Jörgen börjar äntligen på bättre nu, har varit uppe nu hela kvällen. Han är trött, men det är väl helr förståligt. Vem skulle inte vara det efter fyra dagars feber ?
Har fixat och donat här hemma idag. Känns bra att kommit ikapp med all tvätt och fått plocka undan allt efter barnen sen flera dagar.
Jag, Ida och Jonathan var iväg i Lammåsa idag och badade. Det blev årets första dopp för oss alla tre. Skönt var det, men så klart kallt innan man hade doppat sig. Jonathan trivs i vattnet, så det ska bli kul att åka iväg och bada med honom igen sen och då kunna stanna längre med. :)
Jonathan har blivit lika prickig som Isabella varit nu. Ska bli spännande och se om även Jörgen får det. Tror knappast det, men liiiite kul hade det varit :) De verkar som tur är inte ha ont av utslagen, inte någon av dem. Bra!
Nehe, nu har jag pluggat ett par timmar, så huvudet är trött. Dags att hoppa i säng, för imorgon väntas det jobb mellan 07-13. Ingen lång dag, men jag lär som vanligt bli ovän med klockan när den ringer halv sex !

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0