hem tidigare..

blev en bra dag i skolan. Men var till en början hur trött som helst. Men lyckades vakna till och få upp tempot iaf. Skulle ha varit i serveringen, men fick gå in i köket för att hjälpa Sandra med hennes a la carte. Roligt när man kan hjälpas åt. :) Tycker dock synd om henne, att få dessa "små" problem med graviditeten. Men, nu är det inte långt kvar :)

Åkte ju hem tidigare idag för att vara hemma med Isabella när Jörgen körde till jobbet. Jonathan var på dagis ett par timmar för att leka. Det märks verkligen vilken nytta dagis gör. Är glad över att barnen trivs så bra där.
 Isabella verkar må bättre nu iaf. Hon har inte haft någon mer feber idag. Men hon har varit lite mer snorig och väldigt trött. Så hon får minsann vara hemma iaf imorgon med. Kan vara så att hon har en liten förstoppning med. Hon har inte skött magen sedan i söndags. Å det är inte inte likt henne då hon brukar sköta den var dag utan problem. Så har det inte kommit igång i morgon så får vi sätta in lite hjälp.

Sitter nu å gosar med barnen i soffan och tittar på bollibompa. Isabella tycks ha fått lite inresse för det med nu. Å så fort det dyker upp ett djur så blir hon helt överlycklig :)
Ska göra en flaska välling till lill tjejen nu. Sen blir det gos för hela slanten!

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0