tummen ur...

Imorgon är det minsann min tur att vara hemma ifrån skolan. Jörgen är hemma de andra dagarna eftersom att barnen inte får gå till dagis. Men tror nog att de kan gå på fredag, för kopporna har torkat in och en del har tom försvunnit helt. Känner mej lite stressad över hur mycket man missar när man uteblir ifrån skolan en dag när det är teori. Men men, får försöka läsa mej igenom det på egen hand. Denna terminen kommer det verkligen att behövas plugga mycket. Förra terminen känns som en piss i sjön typ. Men det blir nog bra, för det är roliga och intresanta kurser :)

Idag efter skolan så fick jag tummen ur röven och åkte å simmade. Härligt var det. Ska komma in i rutinen på minst tre ggr i veckan nu som jag åker å tränar, antingen simma eller ner i gymmet. Måste göra det så jag känner att jag gör något med mej själv. Står inte ut med mej själv annars. Blir en piggare och gladare Angelica om jag bara får komma iväg å träna. Känns som en ganska så självklar grej då. Viktigt att man inte glömmer bort sig själv.

Nehe, nu ska jag kolla lite på tv innan det är dags för sängen. Men ögonen är trötta nu efter några timmars plugg ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0