Lite uppdatering!

Oj då, vad slarvig jag har varit på att skriva :) Kör en sammanfattning av de sista veckorna!

Förr förra helgen så var jag och Jörgen barnlediga i ett dygn. Det var första gången sedan vi fick Jonathan, så det var vi "värda". Så på kvällen var vi ute och åt och gick på bio. Var verkligen välbehövt att vi fick rå om bara varandra :)

Isabella har lärt sig att sätta sig upp själv med, hon har fått två nya tänder, så nu är det hela 6 stycken och den 7:e är påväg :) Gäller att passa sig, för hon biter när hon får chansen :) Hon kryper på för fullt här hemma med och hittar på det ena efter det andra :) Hon har hunnit bli 11 månader med :)
Jonathan pratar mer och mer och han har lärt sig att cykla på sin trehjuling med :) Så det är vad han vill göra på dagarna när han är hemma :)

Förra helgen så var vi i Gislaved och kollade på The Baseballs. Var med en mycket trevlig kväll. Så även då var vi lite barnlediga. Kändes väldigt konstigt att lämna barnen å sedan åka så "långt" ifrån dem. Men känns skönt att veta att allt går bra iaf. Gäller att börja lämna dem lite då och då när de är små, annars så är risken större att det inte funkar så bra när de är större. Så det känns bra att veta att allt funkar bra.

Nu i helgen så har jag jobbat fre och lör. Var kul att få komma in lite :) Jörgen och Arne har under hela helgen snickrat ihop grindarna som ska vara i trädgården, så nu äntligen är det klart. Känns väldigt skönt. Men det har varit intensivt. Men nu är det över :) Så hoppas på ett par lugna dagar nu.

Idag grillade vi och invigde för i år att sitta på altanen å äta :) Känns underbart!

Nehe, nu är det dags att göra soffan sällskap!

Ha en trevlig söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0