Spindelnät

Ännu en dag har passerat. Idag har vi slipat rummet och grundmålat en gång. Bra att göra det, för då kommer alla småhål å så fram, ser allt då. Så just nu håller Jörgen på att spackla, förhoppningsvis det sista. Han har lite problem med hörnerna, men det ska nog gå bra :)

Annars idag har det inte hänt något specielt. Har varit i stan och handlat bara. Stannade till en jätte snabbis hos Thomas och Ida med.

Ikväll är det planerat att vi ska kolla på film, men får väl se vad klockan blir innan han är klar i rummet.

Har funderat på något som sett konstigt ut i gräset utanför vår altan. Har tyckt att det sett ut som en massa spindelväv överrallt, men tänkt att det kan det ju inte vara utan att det måste vara snön som smält väldigt konstigt. Men icke.. gick ut och tog mej en nämre titt idag och tyvärr var det en massa spindelväv.. Gissa om jag snabbt som attan var inne igen sen. usch vad det kröp över hela kroppen sen. Blää.. Jäkla djur att de ska kunna leva under snön på det viset. De flesta lär väl ha överlevt i vinter, så nu när värmen kommer så lär det ju krylla av de äckliga som djuren! Blir att hålla dörrar och fönster stängda.

Nä, nu ska jag se om jag kan hjälpa till på rummet lite så vi kan sätta på filmen.

Ha en trevlig lördagskväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0