Nu börjar det att dra ihop sej!

Ännu en helg har passerat. I fredags var det en skön dag hemma. Fick ett snabb besök av Rebecca, sen var vi i stan och handlade. I igår (lördag) så bara sprang hela dagen iväg. Vi städade och fixade lite med bilen och satte in Isabellas nya barnstol. Det var på tiden nu. Hon satt hur bra som helst i den, nu kan hon ju se ut ordentligt genom rutan med :) På eftermiddagen så var vi på kalas hos Jörgens bror. Mycket trevligt var det. Fick provsmaka ett par olika saker som hans fru hade gjort. Äkta thai mat blev det :) Mycket gott. Kan säga att hon snålar INTE på chilin :) Men gott som bara den. Tänkte försöka mej på att göra det någon dag med!

Idag så var det städ som stod på schemat. Hade en del tvätt att ta hand om med. Sen var vi ute på en härlig promenad. Lite synd att solen inte ville visa sej under tiden som vi var ute, men självklart så tittade den fram när vi var hemma igen. Thomas och Ida kom på en kopp kaffe med.

Nu sover barnen. Så otroligt tyst det blev! En skön tystnad ikväll. Själv så är jag otroligt trött, så skulle tippa på att det är min tur att gå i däck i soffan. Eller om man kanske skulle krypa ner i sängen redan nu...

I morgon så ska vi till BVC med Isabella och Jörgen ska laga ett hål i sin tand. Stackaren!

På tisdag är det dags för Jonathans operation. Börjar kännas väldigt nervöst just nu. Väldigt jobbigt. Men, han kommer att må bättre efter den iaf. Så håll tummarna nu för att det ska gå bra!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0