Jonathan flyttar in

Igår kväll så flyttade Jonathan in på sitt rum igen. Han blev glad över sitt fina rum :) Känns skönt att det är klart, eller njaa.. bara 95% klart... lite små pyssel kvar bara, men det är det ingen brådska med :)

För några dagar sedan så reste Bella sej upp själv från sittandes till stående själv :) Så duktig så. Hon ställde sej upp mot sin gåstol, å sen gick hon iväg med den. Hon har bara rest sej helt själv ett par ggr, men snart lär hon väl inte göra annat. Men hon tycker om att gå emot gåstolen. :) Gäller att passa henne bara, för hon trillar i mellanåt med.

Jonathan är sig själv helt och hållet igen nu. Känns väldigt skönt. Så på måndag ska han tillbaka till dagis. Han lär tycka att det är hur kul som helst, var ju flera veckor sedan nu.

Helt underbart väder är det ute idag. Det gillas! Tyvärr så står det en del städ på schemat idag. Och i eftermiddag får vi besök. Så tyvärr hinns det nog inte med någon promenad. I morgon blir det iaf av. Ska skaffa lite påskris tänkte jag. Blir nog att vi kanske målar lite ägg med. Får göra det nu i helgen, för nästa vecka jobbar Jörgen eftermddag, å han vill ju så klart var med när Jonathan ska måla sitt första ägg :)

Nehe, nu är det bäst att fortsätta så jag hinner med allt.

Bild på Jonathans rum kommer snart upp här med.

Ha en underbar dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0