Trevligt besök och magsjuka!

I igår (lördags) så fick vi besök av ett annat par som vi träffade på neonatalen när vi låg där med Isabella, Johan, Kristin och lilla Embla. Thomas och Ida med lilla Theo kom också :) Kul var det att få träffa dem igen. Embla hade ju helt klart blivit stor :) Bjöd på liter våfflor och kaffe. Pratade och hade det trevligt.
 På kvällen så gick vi hem till Thomas och Ida med. Drack ett par öl, sjöng singstar och hade det trevligt :) Även Jörgen tog sej ton denna gången! Kul :)
Så tack till er för en trevlig kväll!

Det som jag nu under några dagars tid trott varit tänder som var på väg hos Isabella visade sig att det inte var så. Magsjuka var det. När Jonathan kom upp idag så sa han att han hade ont i magen, men han åt iaf frukost. Men en halvtimma senare så spydde han. Har gjort det flera ggr under dagen och inte ätit något. Men nu fick han iaf lite nyponsoppa och vätskersättning. Hoppas han får behålla det. Filmjölken han fick innan blev inte långvarig i magen. Isabella har bara spytt en gång idag, å det var i samband med middagen. Men hon har inte ätit specielt mycket, så även hon får vätskersättning nu. Hoppas de frisknar till snart. Antar att Jonathan operation på tisdag blir inställd. Ska ringa och prata med dem i morgon så får vi se vad de säger. Han får iaf vara hemma ifrån dagiset i morgon.

Nu är det dags för Jonathan att hoppa in i duschen. Han är som vanligt iaf, pigg och full fart :) Isabella är det därimot inte mycket med.

Måste tillägga med att Jonathan är duktig, har kräkt i toan alla ggr utom en :) Duktig kille!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0