Rummet är klart!

I helgen så blev vi entligen klara med Isabellas rum. Känns såå skönt. Visserligen ska det köpas lite nya möbler och gardiner med, men annars är allt klart. Fönstret ska målas vitt nu till våren med, måste vara plussgrader ute för att kunna göra det. Så det får vi vänta med lite till.

Annars har det väl inte hänt något specielt. Var på öppnaförskolan igår, det var trevligt. Jörgen var också med. Vi ska antagligen in dit en sväng i morgon med så att Jonathan kan följa med, han lär tycka att det är kul. Ska göra andavtryck på båda barnen tillsammans med. Kul att ha det sen.

Sen ska jag hämta två av mina systrar ifrån Halmstad med i morgon i Nässjö. Ska bli sååå kul att de kommer hit. Amanda har inte sovit här hos oss innan heller så det ska blir kul :) Blir bara så otroligt ledsamt när de måste åka hem igen på söndag. Men men, jag hoppas på att snart kunna åka ner och hälsa på dem igen.

Jonathan var med i tidningen igår :) Ett litet repotage ifrån dagiset. De tre bilderna får vi ta och spara åt honom tills han blir stor :)

Idag har det inte hänt allt för mycket annars. Barnen sover just nu, men det börjar bli dags att väcka Jonathan nu. Känns som om han har sovit lite för länge, men det är ju så skönt när det är helt tyst i huset ibland. Tillhör ju inte vanligheten annars :) Börjar bli dags att fixa middagen nu med, har egentligen absolut ingen lust till det, så det får bli något snabbt och lätt.

ha en bra dag alla!

En liten bild på rummet. Ena väggen. Som sagt, det är inte klart än,
ska upp lite annat sen med!

Kommentarer
Postat av: Daniela

Åh, så fint det har blivit i hennes rum. Och vilket fint spjälskydd du har. ;)

2010-02-04 @ 16:33:17
URL: http://danielamedettl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0