Jönköping

Idag bar det av till Jönköping. Jonathan skulle göra ett ultraljud av hjärtat och en ögonundersökning.
Under ultraljudet var han så snäll. Han låg tyst och stilla hela tiden. Läkaren hade satt på en nalle puh film till honom, men han tyckte att det var mer intresant att kolla på skärmen som visade hur hjärtat arbetade :) Hehe, var nog mer mamma som tyckte att nalle pus var rolig :) Det har alltid varit min disney favorit :)
 Jonathan fick mycket beröm av läkarna, de tyckte att han var så duktig :) Kul att höra. Vi får höra det ganska så ofta av folk. Känns bra! Kan vara ett tecken på att vi har gjort ett bra jobb :)
 Även synundersökningen gick bra! Han satt snällt hela tiden. Men när det var klart lät läkaren Jonathan titta på ficklampan.. hehe.. jag sa att det kan bli lite problem när hon skulle ta tillbaka den.. Mamma hade rätt :) Jonathan protesterade och skrek som en galning :) haha, blir alltid så när han har haft en ficklampa, tror det börjar bli dags att vi köper honom en egen. Tomten kanske kommer med en :) Annars så gick allt bra. Jonathan har nu skaffat sej två nya klistermärken att sätta upp :)

Isabella var med snäll hela tiden. Men nu ikväll är hon allt annat än en lycklig bebis. Men men, alla har vi dåliga dagar ibland.

På vägen till Jönköping så fanns det en del snö. Känns som om det är lite tidigt, men men. Snön är fin när den ligger. Det lyser ju upp en hel del. Det är slasket som är sååå trist. Hade varit perfekt om snö och slask bara försvann över natten :) Det hade varit toppen..

Det blev inte att jag åkte till hästen idag heller. jörgen tyckte att det var bättre att han klippte gräset sista gången för i år idag istället. Han menade på att det kan bli jobbigt att klippa när det ligger snö. Sant, men jag tror inte att det blir någon snö här inom de närmsta dagarna. Men visst, man vet aldrig!

Ikväll är det Grey´s anatomi som gäller! Väntat i en vecka nu. Helt klart den bästa serien! Eller, hmm.. vänner finns ju med..Men har nog sett hela den serien minst tio ggr :) Så kanske har blivit lite tjatigt nu. Dock så skrattar jag lika mycket ännu åt de dålig skämten :)

Nähe, nu är det dags att byta av Jörgen lite. Isabella skriker som en galning!

Hej svejs





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0