Hatar tapeter

Igår så struntade jag i vad Jörgen sa och påbörjade renoveringen av Isabellas rum :) Har bott här i över två år och fortfarande inte gjort någon rum till "vårt". Så nu var det på tiden. Nästa rum blir Jonathans, sen arbetar vi oss vidare, sakta men säkert!
 När vi skulle börja dra loss tapeten så gick det hur smidigt som helst. Fick bort den nyaste tapeten på ca 15 min. Men sen blev det värre.. Usch vad den satt! Men nu är det klart iaf. Som tur var hade vi köpt en "tapetborttagare", ångmaskin, om det inte vore för den så skulle det säkert ta minst en vecka att få bort tapeten. Dags att slipa, spackla och sen slipa igen. Sen kommer det roligaste, att måla :) Det ska ju så klart bli rosa och fint :) Isabella kommer bli såå nöjd när det är klart. Hoppas jag.

Har inte hunnit med att göra så mycket mer: Ida och Theo var här en snabbis igår. Tvättade å städade som vanligt med. Annars så har det varit lungt.

Nähe, ska väl ta och hänga upp tvätten i maskinen nu och se till att min brasa inte slocknar :) Vill ha det varmt och gott.

Inatt ska vi ju ställa tillbaka klockan med. Usch. Vill inte. Fast skönt att det blir lite ljusare på morgonen, men gillar inte att det blir mörkare på eftermiddagen. Nej nej! Får väl längta tills första advent nu! Tycker det är så mysigt att plocka fram ljusstakarna, tomtarna och lyssna på lite julmusik. Helst så ska det ju gärna snöa då med :) Får hålla tummarna!

Hej så länge!



Så var väggarna innan vi började...Gräsligt!!!

Så, när vi nästan fått bort all tapet. Spackel och färg som saknas nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0