Ullared igår!

Jaha, då var det avklarat. Såg fram emot turen dit, men när vi väl hade varit där i en halvtimma typ så ville jag åka hem igen. Det var för mycket folk! Usch, är så jobbigt att gå där då. Men men. Vi kom vid nio tiden och åkte hem vid fyra typ. Så det blev några timmar iaf, var helt slut i huvudet sen. Men vi fick ihop lite julklappar, iaf till barnen. Hann inte se på allt heller och hittade inte ens hälften av det jag skulle ha. Det var folk överallt. Men men, så är det. Nu har vi varit där iaf.

Idag så jobbar Jörgen eftermiddag. Känner mej lite smått nervös inför kvällen. Isabella har blivit ännu mer förkyld under dagen, plus att hon har den här perioden på kvällen då hon bara skriker och det gick inte att hålla Jonathan vaken när han kom hem ifrån dagis, han mer eller mindre stod upp och sov. Så han kommer det vara besvärligt med att få i säng med. Men det löser sig alltid på något sett.

Har tvättat och städat här hemma idag. Röjde upp en del i hallen och fick lite bättre ordning på det hela. Nu när vintern kommer så är det mycket extra kläder och skor framme, det tar ju sin lilla plats. Längtar tills vi ska göra om hela den entrén så man kan få lite bättre utrymme och förvaring, men det dröjer nog ett tag till. Vill ha jobbat ett tag först så vi kan spara ihop pengarna till det, vill INTE ta något lån för det. Så, räknar med drygt två år till innan det är dags. Men vem vet, kanske vinner vi lite pengar någon dag :) Hoppas kan man ju alltid. Ida och Theo kom på besök idag med. Hon fick dock bråttom iväg då hon glömt att hon väntade besök :) Hihi, ibland är minnet bra men kort :)

Nä, nu ska jag fixa lite middag och försöka väcka Jonathan igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0